واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس خواستار شد: تخصیص اعتبارات بیشتر جهت پیشبرد پروژه باغ موزه مشاهیر خبرگزاری پانا: مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس گفت: هم اکنون پیشرفت فیزیکی موزه منطقه ای 27درصد و باغ موزه مشاهیر 47 درصد می باشد.
۱۳۹۳ جمعه ۲۳ آبان ساعت 11:33
به گزارش خبرگزاری پانا، مصیب امیری با تشریح وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه ملی باغ موزه مشاهیر،موزه منطقه ای وگنجینه امن اشیائ تاریخی استان گفت : استان فارس با بیش از 3 هزار اثرتاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی ایران و 4 اثر ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو از جایگاه مهمی برخوردار است و از گذشته تا کنون در آثار مهم تاریخی خود شاهد کاوش های باستان شناسی بسیاری بوده که ضرورت دارد در مرکز استان محلی جهت معرفی آثار و یافته های پژوهشی احداث گردد.
امیری نقش باغ موزه مشاهیر فارس و موزه منطقه ای را ازاین نظر بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: درهمین راستا عملیات اجرایی باغ موزه مشاهیر،موزه منطقه ای وگنجینه امن اشیائ تاریخی از سال 1389 آغاز شد.
امیری با بیان اینکه پروژه به دلیل محدودیت های اعتباری و منابع مالی از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردار نبوده گفت: هم اکنون پیشرفت فیزیکی موزه منطقه ای 27درصد و باغ موزه مشاهیر 47 درصد می باشد.
امیری در تشریح باغ موزه مشاهیر گفت : در این باغ موزه ، مشاهیر ادبی ایران و جهان در جوار آرامگاه حافظ معرفی خواهند شد که با اجرایی شدن این پروژه محدوده آرامگاه حافظ از 3 هکتار به 7 هکتار توسعه می یابد که می تواند نقش مهمی در معرفی داشته های فرهنگی ، تاریخی و ادبی استان نیز ایفا نماید.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس در ادامه با اشاره به اینکه این پروژه از پروژه های ملی کشور می باشد خواستار تخصیص اعتبارات بیشتر جهت پیشبرد مراحل اجرایی پروژه و بهره برداری از آن شد.
وی بابیان اینکه در اعتبارات کمسیون 215 اعتباری معادل 23 میلیارد تومان برای اجرای این پروژه در نظر گرفته شده است گفت : تا کنون 13 میلیارد تومان هزینه اجرایی و 4 میلیارد تومان صرف تملک برخی از منازل و املاک محدوده پروژه شده است و جهت اتمام آن نیاز به 40 میلیارد تومان اعتبار است که انتظار می رود با تخصیص اعتبارات بیشتر روند اجرایی عملیات از سرعت بیشتری برخوردار گردد.
گفتنی است پروژه ملی باغ موزه مشاهیر،موزه منطقه ای وگنجینه امن اشیائ تاریخی فارس متشکل بر 32 باغ چهار نارنج – حیاط مرکزی و آمفی تئاتر روباز، گنجینه ی امن اشیاء تاریخی و موزه منطقه ای شامل گالری های متعدد ازجمله گالری مشاهیر و اساطیر، گالری هنرمندان ، گالری هنر و معماری ، گالری معرفی عشایر منطقه ، گالری معرفی استان ، گالری مردم شناسی ، فضای سالن اجتماعات با گنجایش 300 نفر، سالن های سمعی بصری ، فضاهای ادرای، کتابخانه مرکزی و مرکز حافظ شناسی و حافظ پژوهشی ساختمان و رک شاپ صنایع دستی جهت آشنایی مردم با نحوه تولید صنایع دستی وعرضه مستقیم صنایع دستی ،چایخانه سنتی و... می باشد .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]