واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ آبان ۱۳۹۳ (۲۰:۰ب.ظ)
آيت الله جوادي آملي: توجه به اشتغال و ازدواج مانع اعتياد جوانان ميشود يکي از مراجع تقليد شيعيان با بيان اينکه اگر به اشتغال و ازدواج جوانان توجه شود ديگر به اعتياد روي نميآورند، گفت: آنچه يک فرد را بيحيثيت ميکند احساس بيارزشي و بيکاري است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم،آيت الله العظمي عبدالله جوادي آملي در ديدار حجت الاسلام داود نمازي مشاور وزير کشور در امور هماهنگي روحانيت و ائمه جمعه که در موسسه اسرا برگزار شد، در رابطه با گزارش ارائه شده توسط مشاور وزير کشور اظهار کرد: مهمترين مشکل امروز کشور اعتياد به مواد مخدر است.
وي گفت: گرچه منشأ اعتياد جوانان به مواد مخدر مي تواند مسائل فرهنگي باشد اما بخش عمده آن به بيکاري جوانان مربوط ميشود.
اين استاد برجسته حوزه با بيان اينکه انجام کار فرهنگي براي کسي که آگاه به مسائل است اثري ندارد، افزود: يک فرد معتاد جاهل به خطرات اعتياد نيست و بيان خطرات اعتياد براي او اثري ندارد.
وي ابراز کرد: نيروهايي در درون ما وجود دارد که متولي انديشهاند و بايد آنها را بيدار کرد که کار حوزه و دانشگاه نيز همين است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اينکه انسانها از نظر درون به ۴ گروه تقسيم ميشوند، افزود: عدهاي خوب ميفهمند و خوب عمل ميکنند که اين گونه افراد عالماند اما عدهاي هستند که خوب ميفهمند ولي از لحاظ عقل عملي فلج هستند که آنها عالم بيعملاند.
وي تصريح کرد: عدهاي هستند که عقل عملي خوب ولي از نظر عقل نظري بستهاند که نمونه آن ميشود به زنهايي که در تهران در عزاي اباعبدالله (ع) زنجير ميزنند و يا هيزم و تيغ جمع کرده و به ياد حضرت زينب (س) روي آن راه ميروند اشاره کرد.
آيت الله جوادي آملي با اشاره به اينکه عدهاي فاقد عقل نظري و عملياند، گفت: کساني که معتاد ميشوند اراده ندارند و بايد روي اين موضوع کار کرد.
وي اظهار کرد: اگر روي اشتغال و ازدواج جوانان کار شود ديگر به اعتياد روي نميآورند.
استاد برجسته حوزه علميه گفت: آنچه يک فرد را بيحيثيت ميکند احساس بيارزشي و بيکاري است لذا بايد کار و اشتغال ايجاد کرد.
وي در پايان بيان کرد: در مورد اختلاس ۳۰۰۰ ميلياردي که عدهاي ميگفتند چرا قبل از انقلاب در کشور چنين مواردي رخ نداده بود، بايد گفت: در زمان رژيم ستمشاهي آنها ميگفتند منابع کشور مال ما است لذا اختلاس معنا نداشت ولي ما ميگفتيم منابع مال بيت المال است و درست هم همين است وليکن در حفظ و نگهداري آن هرکسي مسئوليت را بر گردن ديگري ميانداخت.
براي پيشگيري از اعتياد بايد باور ديني مردم را تقويت کرد
حجت الاسلام داود نمازي نيز در اين ديدار ضمن ابلاغ سلام وزير کشور به آيت الله جوادي آملي گفت: وزارت کشور تابلوي دولت محسوب ميشود.
وي با بيان اينکه در کشور ۳۱ استانداري و حدود ۲ هزار بخشداري وجود دارد، افزود: عمده کارهاي ائمه جمعه، روحانيون و علماي بلاد با استانداران و فرمانداران است که بايد ارتباط مناسبي بين آنها و علما و بزرگان بوجود آيد.
مشاور وزير کشور در امور هماهنگي روحانيت اظهار کرد: وزير کشور اين امکان را ايجاد کرده است که هر استاندار يک مشاور در امور روحانيت مشخص کند و در آينده همايشي با حضور همه مشاورين استانداران در امور روحانيت در قم برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام نمازي با بيان اينکه بسياري از مشکلات در استانها قابل حل است و نيازي به طرح در دولت ندارد، گفت: هر دو هفته به يک استان سفر کرده و با علماي برجسته بلاد ديدار خواهيم کرد و به مشکلات آنها رسيدگي ميکنيم و اگر نتوانيم آن را حل کنيم به تهران ارجاع ميدهيم.
وي با اشاره به اينکه وزير کشور دبير ستاد مبارزه با مواد مخدر هم هست، افزود: بيش از ۵۰ درصد طلاقها مربوط به استعمال مواد مخدر است.
وي بيان کرد: براي پيشگيري از اعتياد بايد باور ديني مردم را تقويت کرد که حوزههاي علميه و روحانيت در اين مسئله نقش ويژهاي دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]