تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871650727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش گاردین از توافق جان کری و ملک عبدالله: کاهش قیمت نفت برای توافقی راحت تر با ایران


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: گزارش گاردین از توافق جان کری و ملک عبدالله: کاهش قیمت نفت برای توافقی راحت تر با ایران
عربستان مثل تمام تولیدکنندگان دیگر، به قیمت بالای ۱۰۰ دلار عادت کرده است. بهار عربی در لیبی و مصر ترس‌ها را در مورد گسترش ناآرامی‌ها افزون کرده است. درآمد بالای نفتی سروسامان دادن به وضعیت اجتماعی را آسان‌تر می‌کند، از این رو عربستان به قیمت بالای ۹۰ دلار نیاز دارد تا بتواند حساب های خود را تراز کند.


به گزارش نامه نیوز، گاردین نوشت: تصور کنید که در آغاز سال 2014، سرمایه گذاری بودید که در بازار تولید مشغول به کار شده اید. شما می توانستید به راحتی بوی به هم رخیتن اوضاع در اوکراین را حس کنید و نسبت به گزارشات در مورد حضور شبه نظامیان تندرو در شمال و غرب عراق احساس خطر کنید.


به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری «تیک» Tik.ir، با امید به اینکه اقتصاد جهانی بهبود پیدا می کند، سرمایه گذران پیش بینی می کردند که قیمت نفت افزایش پیدا کند. در واقع قیمت نفت همواره پس از تنش های ژئوپلتیکی و افزایش تقضا صعود می کند.




پس از آنکه قیمت نفت در تابستان به 110 دلار رسید و ثبیت پیدا کرد، ارزش نفت خام سقوط کرد. قیمت ها به اندازه یک چهارم کاهش پیدا کرده است. 


با این حال، تولید نفت همچنان افزایش یافت بدون اینکه توجه شود که اقتصاد جهان دچار رکود بوده است و رشد اقتصادی در چین و منطقه اروپا کاهش یافته است.


حال فکر کنید که دولت اوباما وضعیت جهان را چگونه می‌بیند. این دولت می‌خواهد تهران در مورد برنامه هسته‌ای تسلیم شود. می‌خواهد ولادمیر پوتین از شرق اوکراین بیرون برود. اما پس از تجربیات اخیر در عراق و افغانستان، کاخ سفید نمی‌خواهد چکمه‌های سربازان آمریکایی خاک این مناطق را لمس کند. در عوض، با کمک عربستان سعودی، سعی می‌کند قیمت نفت را با افزایش تولید پایین بیاورد. از آنجا که بخش اعظم درآمد روسیه و ایران از فروش نفت تامین می شود، فرض بر این است که با کاهش قیمت نفت راحت‌تر بتوان با آن‌ها معامله کرد.


گفته شده که جان کری وزیر خارجه آمریکا در ماه سپتامبر با ملک عبدالله عربستان به توافق رسیده است تا این کشور نفت خام را پایین‌تر از قیمت بازار بفروشد. این امر توضیح می‌دهد که چرا در شرایط مغشوش جهان، که انتظار می‌رود قیمت‌ها بالا برود، شاهد کاهش قیمت نفت هستیم.


این جریان هزینه دارد. عربستان مثل تمام تولیدکنندگان دیگر، به قیمت بالای ۱۰۰ دلار عادت کرده است. بهار عربی در لیبی و مصر ترس‌ها را در مورد گسترش ناآرامی‌ها افزون کرده است. درآمد بالای نفتی سروسامان دادن به وضعیت اجتماعی را آسان‌تر می‌کند، از این رو عربستان به قیمت بالای ۹۰ دلار نیاز دارد تا بتواند حساب های خود را تراز کند.


بهر حال کمی دشواری می تواند قابل تحمل باشد. عربستان این قمار را کرده که نسبت به ایران و روسیه به مدت طولانی‌تری بتواند با قیمت‌های پایین‌ بسازد. از این رو، این همکاری تقریبا کوتاه‌مدت خواهد بود.


شکی نیست که این نمود جنگ سرد به روسیه ضرر می‌زند. نفت و گاز ۷۰ درصد صادرات روسیه را تشکیل می‌دهد و اگر قیمت نفت بشکه‌ای بالای ۱۰۰ دلار نباشد بودجه کفاف نمی‌دهد. مسکو ذخایر ارز خارجی دارد اما این ذخایر نامحدود نیست. هفته گذشته روبل ۱۰ درصد سقوط کرد. این امر اضافه می‌شود به بدهی دولت به شرکت‌های روسی. بانک مرکزی این کشور نیز تحت فشار است تا نرخ بهره را بالا ببرد که باید به تثبیت واحد پولی کمک کند، اما با هزینه رکود عمیق‌تر.


اما به نظر نمی‌رسد تا این‌جای کار سیاست خارجی روسیه تغییری کرده باشد. حمایت از بشار اسد همچنان ادامه دارد و آخر هفته گذشته گزارش شد که نیروهای روس وارد شرق اوکراین شده‌اند. حال این باقی می‌ماند که کاهش قیمت چه تاثیری بر ایران خواهد داشت. در همین حین، خاورمیانه به نظر بی‌ثبات‌تر از هر زمان دیگری می‌رسد.


اگر این وضعیت ادامه یابد، کاهش قیمت نفت به رشد جهانی کمک می‌کند. اندرو کنینگهام، از کاپیتال اکونومیست می‌گوید، اگر قیمت نفت خام برنت ۸۵ دلار باقی بماند، درآمدها از فروشندگان نفتی به میزان ۰.۹ تولید ناخالص ملی جهانی به خریداران نفت منتقل می‌شود. از آن‌جا که خریداران تمایل دارند نسبت به تولیدکنندگان بخش بیشتری از درآمد خود را خرج کنند، تقاضا افزایش می‌یابد. بشترین افرادی که از این وضع سود می برند خریداران بزرگ نفت خواهند بود: چین، هند و اروپا. در همین حال تورم نیز کاهش می‌یابد. گفته شده که کاهش قیمت نفت در کشورهای توسعه‌یافته نرخ تورم را نیم درصد در سال آینده کم خواهد کرد. قضیه برای آمریکا پیچیده‌تر است. افزایش تولید نفت با روش‌های نوین در آمریکا، واشنگتن را امیدوار کرده که تبدیل به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان شود. اکنون آمریکا از شوک‌های نفتی آسیب کمتری می‌بیند. اما کاهش شدید قیمت‌ها باعث می‌شود استخراج پرهزینه نفت با روش‌های نوین توجیه اقتصادی نداشته باشد.


 




منبع: تیک


۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن