تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870961866




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صدا و سيما در انتشار اخبار مذاکرات، واقعيت را در دسترس مردم قرار دهد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ آبان ۱۳۹۳ (۱۴:۳۴ب.ظ)
لاريجاني: صدا و سيما در انتشار اخبار مذاکرات، واقعيت را در دسترس مردم قرار دهد رئيس مجلس در آئين توديع و معارفه رئيس سازمان صدا و سيما گفت: غربي ها در مذاکرات يک چيزي مي گويند و در تبليغات چيز ديگري، صدا و سيما بايد آنها را از هم جدا کند و واقعيت را در دسترس مردم قرار دهد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي لاريجاني در آئين توديع و معارفه رئيس سازمان صدا و سيما با اشاره به ارسال نامه از سوي اوباما رئيس جمهوري آمريکا براي مقامات جمهوري اسلامي ايران افزود: طرف هاي غربي مي خواهند اين گونه القا کنند که ايران در حل مسئله هسته اي مشکل آفريني مي کند و اوباما نيز حرف هاي قلدر مابانه مي زند اما کسي که آنقدر قلدر است، نامه فدايت شوم نمي نويسد.
لاريجاني گفت: نبايد فکر کنيم که اين حرف ها درست است، غربي ها در مذاکرات يک چيزي مي گويند و در تبليغات چيز ديگري، صدا و سيما بايد تدبير داشته باشد که آنها را از هم جدا کند و واقعيت را در دسترس مردم قرار دهد.
وي ادامه داد: در مسئله منطقه اي هم ايران در مقابل تروريستها چه در سوريه و چه در عراق ايستاد و تبيين اين موضوعات براي مردم وظيفه صدا و سيما است.
وي با اشاره به وضعيت اقتصادي در کشور ادامه داد: شرايط کشور از لحاظ اقتصادي، شرايط مطلوبي نيست و جز با توليد بيشتر و کارآفريني، راه برون رفتي از اين شرايط وجود ندارد، متاسفانه در زمان هايي هم توجه را از اين موضوع منحرف کردند.
لاريجاني ادامه داد: با استخدام زياد در بخش هاي اجرايي نمي توانيم کار کشور را از نظر بودجه اي سامان بدهيم و تا چرخ توليد نچرخد و کار آفريني در کشور رونق پيدا نکند امکان يک پرش اقتصادي نيست و اين موضوع يک گفت‌وگوي جدي نياز دارد و رسيدن به اين فهم مشترک ميتواند توسط راديو و تلويزيون انجام گيرد.
وي با اشاره به لزوم برنامه هاي مفرح براي جامعه گفت: برنامه هاي مفرح به پيشرفت جامعه کمک مي کنند و رياست جديد صدا و سيما از جهات مختلف توانمندي تحول در صدا وسيما و ترويج شادابي در جامعه را دارند، آقاي سرافراز ديد استراتژيک خوبي نسبت به مسائل سياسي دارد و در مسائل فرهنگي از درک و فهم بسيار بالايي برخوردار هستند.
لاريجاني ضمن قدر داني از خدمات مهندس ضرغامي، رياست پيشين صدا و سيما گفت: کار راديو تلويزيون بسيار پيچيده است و زحمت زيادي دارد و بايد از توسعه کمي راديو و تلويزيون و توجه به نکات که در فراز و فرودها بايد به آن ها توجه مي شد در زمان رياست ايشان از وي تشکر کرد.
وي در پايان گفت: بايد از مقام معظم رهبري تشکر کرد که از درون خانواده راديو و تلويزيون فردي را براي رياست اين سازمان معرفي کردند و اين اهميت دادن به کار راديو و تلويزيون را نشان مي دهد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن