واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دیدار لاریجانی با اساتید دانشگاههای کویت
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز یکشنبه با جمعی از اساتید دانشگاههای کویت دیدار و گفتوگو کرد.
فارس: رئیس مجلس گفت: رژیم صهیونیستی بیشترین نفع را از تحرکات گروههای افراطی و تکفیری در منطقه میبرد.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز یکشنبه با جمعی از اساتید دانشگاههای کویت دیدار و گفتوگو کرد.
رئیس مجلس در ابتدای این دیدار، مناسبات میان دو کشور را بسیار دوستانه و برادرانه خواند و گفت: با توجه به ریشهها و پیوندهای عمیق فرهنگی٬ تاریخی و اجتماعی میان دو ملت مناسبات میان دو کشور از چشم انداز بسیار روشن و رو به رشدی برخوردار است.
وی به سفر اخیر امیر کویت به کشورمان و مذاکرات و توافقات بسیار خوب صورت گرفته در آن اشاره کرد.
لاریجانی در ادامه بر نقش بسیار موثر همکاریهای پارلمانی در توسعه و گسترش مناسبات فیمابین در زمینههای گوناگون تاکید کرد و افزود: همکاری نزدیک میان دو پارلمان میتواند به تعمیق و گسترش روابط فیمابین در عرصههای سیاسی٬ اقتصادی و فرهنگی کمک کند.
وی روابط میان مجلس شورای اسلامی و مجلس کویت را بسیار نزدیک و دوستانه خواند.
لاریجانی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر منطقه به ویژه فعالیت گروههای تروریستی و اقدامات رژیم اشغالگر قدس در مسجد الاقصی گفت: رژیم صهیونیستی بیشترین نفع را از تحرکات گروههای افراطی و تکفیری در منطقه میبرد و هم اکنون نیز با سوءاستفاده از تحرکات این گروههای تروریستی اقدامات تجاوزکارانه خود را علیه مردم مظلوم فلسطین و تخریب اماکن اسلامی در قدس شریف تشدید کرده است.
وی به نقش مهم و روشنگرانه نخبگان و اساتید دانشگاهی در دانشگاههای اسلامی اشاره کرد و گفت: نخبگان فرهنگی٬ اجتماعی و دانشگاهی مسئولیت مهمی در روشنگری تحولات منطقه و ایجاد فضای مناسب برای رشد و تعالی جهان اسلام در عرصههای گوناگون دارد.
لاریجانی در ادامه سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران را در منطقه تقویت وحدت و همدلی میان مسلمانان و گسترش همکاریهای همه جانبه میان کشورهای اسلامی خواند.
در این دیدار روسای دانشگاهها و دانشکدههای مختلف کویت ضمن تاکید بر وجود مناسبات دوستانه بین دو کشور ناشی از روابط تاریخی و برادرانه بین دو ملت و همسایگی دو کشور تاکید کردند: دولت و ملت کویت برای گسترش روابط دوستانه و نزدیک با جمهوری اسلامی ایران اهمیت فراوانی قائل میباشند.
هیات دانشگاهی کویت بر اهمیت تقویت مراودات دانشگاهی و علمی دو کشور تاکید کردند و گفتند ارائه تصویری واقع بینانه از دیدگاهها٬ ظرفیتها و فرصتهای دو کشور برای تعمیق همکاریهای فیمابین از مهم ترین پیامدهای تقویت ارتباطات میان نخبگان دانشگاهی دو کشور خواهد بود.
هیأت کویتی در این دیدار همچنین در خصوص نقش و جایگاه مجلس شورای اسلامی در ساختار سیاسی کشورمان سوالاتی را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]