تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864637392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولیدات شرکت های دانش بنیان مازندران صادر می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تولیدات شرکت های دانش بنیان مازندران صادر می شود ساری - ایرنا - رییس پارک علم و فناوری مازندران گفت: تولیدات شرکت های دانش بنیان این استان به کشورهای آسیای میانه، ترکیه و روسیه صادر می شود.


علی معتمدزادگان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار افزود: با اعلام آمادگی سرمایه گذارانی از ترکیه، ایده و تولیدات برخی شرکت های دانش بنیان مازندران وارد مرحله تولید انبوه می شود.
وی به بازدید اخیر سرمایه گذاران ترکیه ای در پارک علم و فناوری مازندران اشاره و تصریح کرد: اوایل آبان ماه این سرمایه گذاران در نشستی در مازندران با تولیدات شرکت های دانش بنیان این استان آشنا شدند.
رییس پارک علم و فناوری مازندران ادامه داد: در این نشست ها تولیدات و فناوری های 12 شرکت دانش بنیان مازندران در زمینه پهباد، صنایع غذایی، نورپردازی، تولید چای رژیمی استویا، وسایل ورزشی و تفریحی مورد توجه و استقبال سرمایه گذاران ترکیه ای قرار گرفت.
وی به تعهد سرمایه گذاری 200 میلیون دلاری شرکت های ترکیه ای به منظور تولید انبوه محصولات شرکت های دانش بنیان مورد نظر اشاره کرد و گفت: به همین منظور و باحمایت این سرمایه گذاران، رایزنی با برخی شرکت ها و نهادهای کشورهای دیگر برای عرضه و فروش محصولات شرکت های دانش بنیان مازندران انجام شد.
معتمدزادگان به استقبال و علاقه مندی شرکت های ترکیه ای از پهبادهای مراقبتی دکل های فشار برق ساخته شده یکی از شرکت های دانش بنیان مازندران به عنوان نمونه ای برای تولید انبوه نام برد و افزود: پیش بینی این سرمایه گذاران فروش یک میلیون دلاری این محصول در بازار ترکیه است.
وی ادامه داد: با موافقت طرف های ترکیه ای این پهباد به صورت سرمایه گذاری مشترک با شرکت دانش بنیان مبدع مازندران ساخته خواهد شد.
رییس پارک علم و فناوری مازندران همچنین از رایزنی با شهرداری ازمیر ترکیه برای استفاده از وسایل نورپردازی ابداعی شرکت دانش بنیان استان خبر داد و گفت: با موافقت شهرداری این شهر وسایل نورپردازی این شرکت مازندرانی خریداری می شود.
وی همچنین از موافقت اتاق بازرگانی ازمیر ترکیه برای بسته بندی میگوی وانامی شرکت دانش بنیان مازندران خبر داد.
طی یک ماه اخیر دو نشست با حضور سرمایه گذاران ترکیه ای به منظور شناسایی ایده ها و طرح های تولیدی جدید شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری در مازندران برگزار شده است.
تداوم روند همکاری های پارک علم و فناوری مازندران با سرمایه گذاران ترکیه ای زمینه ساز حضور اخیر شرکت های دانش بنیان مازندران در نمایشگاه صنایع غذایی و تجهیزات وابسته (foodex 2014) ازمیر ترکیه شد.
دو مرکز رشد در شهرستان های ساری و سیمرغ و 60 شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری مازندران فعال هستند.
7329/506/ 2025


18/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن