تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846379058




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بخش هاي صنعتي ملزم به خريد محصولات شرکت هاي دانش بنيان شوند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۴:۹ب.ظ)
رئيس کميسيون علم و فناوري دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي؛ بخش هاي صنعتي ملزم به خريد محصولات شرکت هاي دانش بنيان شوند رئيس کميسيون علمي و فناوري دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: نظام ملي نوآوري يکي از زيرساخت‌هاي مورد نياز براي تنظيم سازوکار تجاري سازي فعاليت‌هاي دانش بنيان است.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محسن بکايي به تشريح اهميت سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در حوزه علم و فناوري پرداخت و گفت: در بندهاي سياست‌هاي ابلاغي يکي از راه‌هاي مشخص شده براي افزايش سهم علم و فناوري در درآمد ملي، توجه و تقويت کسب و کار اقتصاد دانش بنيان است.
وي در ادامه تشريح کرد: تقويت کسب و کار اقتصاد دانش بنيان مي‌تواند تکميل کننده افزايش سهم علم و فناوري در GDP توليد ناخالص داخلي و صادرات باشد. يکي ديگر از راه‌هاي افزايش سهم علم و فناوري در درآمد ملي مي‌تواند افزايش بودجه تحقيق و پژوهش باشد که در بندها سياست‌هاي ابلاغي به حداقل 4 درصد GMP اصول بهينه توليد هدف‌گيري شده است.
نکته مهم آنکه براي اين دو راه ما به زيرساخت‌هايي نياز داريم، يکي از آنها نظام ملي نوآوري است که در اين سياست‌هاي به آن اشاره شده و در واقع براي تنظيم سازوکاري براي تجاري‌سازي فعاليت‌هاي دانش بنيان است.
دکتر بکايي در مورد رونق اقتصاد دانش بنيان تصريح کرد: از معيارهاي اقتصاد مقاومتي آن است که شرکت‌هاي دانش بنيان گسترش پيدا کنند در معاونت علم و فناوري سازوکار و بخش مشخصي براي اين منظور وجود دارد. با سازوکار مشخص شده افراد مي‌توانند از رشته‌هاي مختلف در بخش‌هاي دولتي و غيردولتي ايده‌هاي خود را به ثبت برسانند. براي عملياتي شدن آنها نيز با حمايت‌هاي مالي و حقوقي که مي‌شوند، ايده‌هاي خود را به محصول تبديل کنند.
رئيس کميسيون علمي و فناوري در ادامه اظهار کرد: ايده‌اي که به محصول تبديل مي‌شود بايد براي آن بازارکار وجود داشته باشد و ما در ارتباط با بازارکار مشکل داريم پيوندي که بايد بين تقاضا و بازار کار و محصول وجود داشته باشد، خوب طراحي نشده است.
براي کامل شدن اين حلقه و محور نياز به همفکري و هم گامي بين صنعت، بخش‌هاي اجرايي و بخش‌هاي علم و فناوري است اميدواريم با هدف‌گيري درست در برنامه پنجم، پنج هزار و در افق چشم‌انداز، بيست هزار شرکت دانش بنيان داشته باشيم.
دکتر بکايي با اشاره به فعاليت‌هاي صورت گرفته براي تبديل ايده‌هاي دانش بنيان به محصول گفت: در نقشه جامع علمي کشور در دو، سه سال اخير اقداماتي در اين خصوص انجام گرفته است اقدامات معاونت علمي و فناوري نيز در واقع مسير را درباره نحوه ورود و تخصيص تسهيلات مشخص کرده است صندوق نوآوري و فناوري را در کنار آن تصويب کرده‌اند و بودجه‌ي خوبي را براي اين کار کنار گذاشته‌اند.
وي در ادامه تأکيد کرد: براي اينکه اين جريان به ايجاد درآمد و ثروت ملي بي انجامد بايد بخش هاي اجرايي و صنعتي ما ملزم شوند که محصولات شرکت‌ها را خريداري کنند و از خارج از کشور وارد نکنند بايد تقاضاي مؤثر براي محصولات دانش بنيان ايجاد شود.
اگر چرخه ايده تا توليد به خوبي شکل نگيرد در واقع چرخه ايده به ثروت از بين مي‌رود و منجر به نابودي اقتصاد و علوم دانش بنيان مي‌شود.
عضو هيأت علمي دانشگاه شاهد مبناي سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري را توسعه منابع انساني و سرمايه‌هاي انساني دانست و گفت: همانطور که در بندهاي سياست‌هاي ابلاغي نيز به آن تأکيد شده بايد به شناسايي و جذب نخبگان و استعدادهاي درخشان و حفظ و جذب سرمايه‌هاي انساني پرداخت و بايد براي آن يک برنامه‌ريزي استراتژيک انجام شود.
ما نياز به يک برنامه ملي داريم که قسمت‌هاي مختلف اين سرمايه‌ها را شناسايي کنند و زمينه را براي گسترش و ارتقاء آن فراهم کنند. منابعي که در اين زمينه لازم است تأمين شود تا حفظ و جذب سرمايه‌هاي انساني به شکل مطلوبي صورت بگيرد.
وي در ادامه افزود: تمام نهادهاي ما چه در سطح نهادهاي فکري و چه در سطح نهادهاي اجرايي هر کدام به نحوي اين سرمايه‌هاي انساني را در اختيار دارند. مهم اين است که اولويت در سرمايه‌هاي انساني را به نيروي فکري و نخبگان بدهيم. بايد مشارکت نيروي فکري و نخبگان را در فرايند سياست‌هاي کلان علم و فناوري نهادينه کنيم. بدون اين امر سرمايه‌هاي انساني رشد نخواهد کرد.
رئيس کميسيون علم و فناوري دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، با بيان اين مطلب که اصلاح نظام پذيرش دانشجو بحث دامنه‌داري است که از زمان تدوين نقشه جامع علمي کشور مطرح شد گفت: خوشبختانه در سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري بند مشخصي درباره پذيرش دانشجو وجود دارد و مواردي را اشاره و اضافه کرده اند که تا قبل از آن در برنامه‌هاي وزارت علوم و سازمان سنجش وجود نداشت.
وي در ادامه تشريح کرد: دو مؤلفه‌اي که در پذيرش دانشجو بر اساس سياست‌هاي ابلاغي رهبر بايد در نظر بگيريم نخست استعداديابي و علاقمندي و دوم توزيع عادلانه فرصت‌هاست، اگر اين دو مؤلفه‌ي به درستي اجرا شود تا حد زيادي از مشکلات موجود در پذيرش دانشجويان رهايي مي‌يابيم.
دکتر بکايي در خصوص چگونگي حفظ ارزشهاي فرهنگي - اسلامي در استفاده از علم و فناوري گفت: خوشبختانه با تصويب سند دانشگاه اسلامي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تا حدودي اين مسير مشخص شده است، براي حاکميت مبنا و ارزش هاي اسلامي و فرهنگي، تمام قوا و دستگاه‌هاي مختلف بايد به صورت هماهنگ عمل کنند و نبايد صرفا به صورت موردي به آن نگاه کنند.
وي در ادامه افزود: هم در سند اسلامي شدن دانشگاه‌ها و هم در اين سياست‌هاي ابلاغي به صورت مجزا و ريز به اين امور پرداخته شده است.
رئيس کميسيون علمي و فناوري در پايان بندهاي سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري را در سه گروه کلي دسته‌بندي کرد و گفت: ماهيت اين سياست‌ها در سه گروه قابل جمع بندي است که نخست، اهداف بلند مدت و آرماني، دوم اهداف ميان مدت و سومين دسته اهداف کوتاه مدت، هستند و بر اين اساس مي‌توان براي هر کدام برنامه‌هاي عملياتي را طراحي و اجرا کرد البته اين برنامه‌ها بايد با محوريت و هدايت شوراي عالي انقلاب فرهنگي و ستاد نقشه جامع علمي کشور باشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن