واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۳:۳۰ب.ظ)
با برنامه ريزي صحيح از مزايا و ظرفيت هاي فني IPV6 بهره مند شويم معاون وزير ارتباطات با بيان اين که همزماني اين پديده با اينترنت اشيا اتفاقات مهمي را در فضاي اينترنت جهان رقم زده، گفت: به تدريج و با ورود اين سرويس به فضاي کارکردها، مفهوم بيگ ديتا شکل مي گيرد که به موضوعي تحول آميز در جهان سايبر تبديل شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، جهانگرد ابراز اميدواري کرد تا با يک برنامه ريزي صحيح و به موقع از عقب ماندگي در اين حوزه جلوگيري و از مزايا و ظرفيت هاي فني آن بهره مند شد.
وي مفهوم بيگ ديتا را موجب خلق هزاران اپليکيشن جديد دانست و افزود: يکي از اميدهاي جديد دنيا در مسأله اشتغال و توسعه اقتصادي موضوع بيگ ديتا مبتني بر ipv6 و اينترنت اشيا است.
به گفته جهانگرد، اتفاق پيش رو سه جنبه مهم فني، اقتصادي و امنيتي دارد که طبق برنامه اي که در دنيا انجام شده از نظر آدرس دهي 5 محدوده جغرافيايي وجود دارد که ايران در محدوده اروپا و خاورميانه RIPE قرار دارد.
وي با اشاره به اين که ارتباط ايران با انجمن IPV6 منظم است و شاخه IP ايران در آن راه اندازي شده، افزود: تعامل خوبي از نظر تکنيکي وجود دارد.
جهانگرد با بيان اين که از نظر فني مقدمات گذر آماده شده، اظهار داشت: در سطح ملي، کارهاي مقدماتي انجام و طرح هاي پايلوت هم اجرا شده و در حال تعميق آن در بخش هاي اصلي مجموعه هستيم.
معاون وزير ارتباطات خاطر نشان کرد: براي به کارگيري ipv6 در شبکه ملي اطلاعات هم تصميمات فني گرفته شده و مذاکره با مجموعه زير ساخت ادامه دارد.
جهانگرد در ادامه با بيان اين که اغلب تجهيزات توليدي دنيا هر دو پروتکل را جواب مي دهند، خواستار دقت دستگاه ها در خريدهاي فني شد و گفت: در خريد تجهيزات توجه شود که ipv6 را پشتيباني کند.
رئيس سازمان فناوري اطلاعات، گفت: در بخش شبکه طبق برنامه ريزي با اپراتورهاي اصلي، شبکه ثابت، شرکت زيرساخت، مخابرات هاي استاني هماهنگي هاي فني آغاز و تنها در تأمين تجهيزات بايد اقدام شود.
وي افزود: اميدواريم به تدريج و تا سال 1400 مجموعه جريان اجرايي به سمتي برود که بطور کامل پروتکل IPV6 را در کشور داشته باشيم.
وي همچنين از تهيه و ابلاغ برنامه استراتژيک گذر خبر داد و گفت: تمهيدات لازم جهت تجهيز شبکه ملي اطلاعات به IPV6 انجام و در سال 94 کامل تر مي شود.
وي با اشاره به مصوبات کميسيون تنظيم مقررات در اين خصوص گفت: عمده مصوبات در مورد مديريت نام دامنه و مديريت IP ها در داخل کشور است.
جهانگرد در ادامه به شروع فعاليت براي گرفتن IPV6 در کشور اشاره و پيشنهاد کرد حجم هاي خوبي گرفته شود.
وي ارتباط مجموعه اصلي سازمان با نهادهاي بين المللي را نيز خوب عنوان کرد و افزود: عضو انجمن جهاني IPV6 هستيم و باICANN, وripe هم تماس داريم.
وي در مورد جنبه امنيتي هم از تشکيل کارگروهي در اين زمينه خبر داد که توصيه هاي امنيتي را از نظر اجرا و در طي دوره گذار ارائه مي دهد.
جهانگرد در مورد فرهنگ سازي نيز گفت: در مورد چگونگي نحوه تعامل و گذار براي گروه هاي تخصصي و اجتماعي برنامه هايي تدوين شده که ارائه مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]