تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871827263




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اظهارات سخنگوی سپاه پاسداران در باره تعامل با دولت،حضور در عرصه سازندگی، پدافند تاسیسات هسته ای و... /سپاه پشتیبان دولت است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اظهارات سخنگوی سپاه پاسداران در باره تعامل با دولت،حضور در عرصه سازندگی، پدافند تاسیسات هسته ای و... /سپاه پشتیبان دولت است
سخنگوی سپاه گفت: حفاظت و مراقبت از مراکز حیاتی و حساس مانند تاسیسات هسته ای بر عهده نیروهای هوا و فضای سپاه هستند.


به گزارش نامه نیوز، سردار رمضان شریف در نشست خبری صبح امروز خود به مناسبت تشریح برنامه های سومین سالگرد شهید حسن تهرانی مقدم و سی امین بزرگداشت اقتدار موشکی سپاه در پاسخ به سوالی در خصوص همکاری سپاه پاسداران با مجموعه پدافندی قرار گاه خاتم الانبیاء‌گفت: قرار گاه پدافند خاتم الانبیاء مسئولیت اصلی پدافند آسمان کشور را بر عهده دارد اما همواره سپاه پاسداران در حفاظت از آسمان کشورمان و انهدام و رهگیری مهاجمان به این مجموعه کمک می کند.


وی ادامه داد: همچنین حفاظت و مراقبت از مراکز حیاتی و حساس مانند تاسیسات هسته ای بر عهده نیروهای هوا و فضای سپاه هستند.


سخنگوی سپاه در پاسخ سوالی مبنی براینکه با توجه سومین سالگرد شهادت شهید تهرانی مقدم آیا رزمایش موشکی برگزار خواهد شد؟ اظهار داشت: انجام رزمایشهای مختلف توسط نیروهای سپاه و بسیج مطابق جدولی که از قبل توسط فرماندهی کل سپاه تدوین شده و با ستاد کل نیروهای مسلح مورد هماهنگی قرار گرفته است صورت می گیرد و در شرایط ضروری و لزوم نسبت به رسانه ای شدن و اقدامات تبلیغی کارهای صورت می‌گیرد.


وی در پاسخ به سوال دیگری در باره شیوه ونحوه تعامل سپاه با دولت یازدهم خاطر نشان کرد: رابطه سپاه با دولتها، رابطه تعریف شده و با حدود و ثغور مشخصی است سپاه وظیفه خود را دارد و دولت هم وظیفه مشخص خود را. دولتها مسئول اداره کشور هستند و سپاه به عنوان حاصل دستاوردهای انقلاب خود را مسئول حمایتهای همه جانبه از دولتها می دانند.


سخنگوی سپاه با تاکید مجدد بر اینکه نگاه سپاه به دولتها سیاسی نیست ابراز داشت: سپاه نقش جدی در امنیت، رفاه، سازندگی و پشتیبانی در ارتقای حوزه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و... دارد و موفقیتهای دولتها را موفقیتهای نظام می دانیم. یکی از عملیاتهای دشمن نا کارآمدی نظام است و هر چقدر دولتها برای کار آمدی نظام تلاش کنند سپاه بیشتر از دولتها حمایت می کند.


سردار شریف با اشاره به حضور سپاه در عرصه سازندگی کشور یادآور شد: هدف سپاه در عرصه سازندگی حضور اقتصادی نیست بلکه سپاه براساس قانون اساسی واختیاراتی که مقام معظم رهبری داده است بخشی از توان خود را در عرصه عمران وسازندگی متمرکز کرده است و شاهد کارآمدی این مسئله را می توانیم در هزاران پروژه ای که توسط سپاه انجام شده است.


رئیس روابط عمومی کل سپاه اضافه کرد: خوشبختانه همه دولتهای بعد از جنگ از توانمندی های سپاه استفاده کرده اند و کمتر تحت تاثیر القائات دشمن قرار گرفته اند.


وی با اشاره به حضور روحانی در مجمع فرماندهان سپاه بیان کرد: حضور رئیس جمهور در مجمع فرماندهان سپاه خط بطلانی بر عدم کمک سپاه بر همه حضورها بود در دولت جدید نیز پیشنهاد هایی به قرار گاه سازندگی شده که در حال بررسی است و در یک سال اخیر هم شاهد رویکرد بیشتر بر همکاری با قرارگاه سازندگی هستیم.


سخنگوی سپاه در خصوص اینکه آیا روند جدیدی در خرابکاری ها در تاسیسات هسته ای هستیم؟ عنوان کرد: حفاظتی که برعهده سپاه است، حفاظت نظامی است و منافاتی با وظایف وزارت اطلاعات ندارد و شاهد هماهنگی و هم افزایی با دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی در حد اعلی هستیم ولی وظیفه سپاه، حمایت پدافندی است.


سردار شریف تاکید کرد: یکی از مسائلی که موجب ناراحتی رسانه های خارجی از حضور سپاه در عرصه سازندگی شده ناراحتی آنها از کار سپاه در فردو و ساخت و ساز آنجاست که موجب شده از تخریب آن ناامید شوند.


رئیس روابط عمومی کل سپاه با یادآوری اینکه ساخت مواضع مستحکم ودفاع پدافندی برعهده سپاه است گفت: این مسائل دشمن را نا امید کرده که آخرین آن انهدام پهباد رژیم صهیونیستی بود.






۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن