واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۲۴ب.ظ)
تا پايان سال؛ امکان پشتيباني از پروتکل IPV6 در کشور فراهم مي شود معاون توسعه و مديريت شبکه ملي اطلاعات گفت: کشورهايي که از نظر اقتصادي جز ده کشور سرآمد هستند بيشترين ميزان از آدرس هاي IP را در اختيار دارند و کشورهاي در حال توسعه و کشورهاي جهان سوم کمترين استفاده را از آدرس ها دارند.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس علي اصغر انصاري، با بيان اين مطلب اظهار داشت: لزوم مهاجرت به IPv6 تنها به دليل تامين نيازمندي ها ي IP نبوده بلکه اصلي ترين هدف از اين گذار، استفاده از مزايايي است که پروتکل IPv6 در اختيار دارد.
وي گفت: با فراهم شدن امکانات فني و اقدامات صورت گرفته در شبکه زير ساختي و مخابراتي کشور تا پايان سال به صورت تدريجي، امکان پشتباني از پروتکل IPV6 در کشور فراهم مي شود.
وي هماهنگي ميان مجموعه هاي فعال در حوزه گذر به IPV6 را يک ضرورت خواند و گفت: در اين راستا اقدامات اساسي صورت گرفته که از جمله آن مي توان به تشکيل شوراي راهبردي گذر به IPV6 ، تشکيل کميته اقدام سريع، تدوين سند راهبردي گذر و تدوين مکانيزم هاي گذر صورت گرفته اشاره کرد.
معاون سازمان فناوري اطلاعات ايران ادامه داد: به منظور برطرف شدن اين مشکل، حدود 12 سال است که پياده سازي سيستم آدرس دهي 128 بيتي يا پروتکل جديدي بنام IPv6 توسط متوليان مديريت منابع و استاندارد سازي شبکه جهاني اينترنت به عنوان راه کار در اين حوزه معرفي شده که در حال حاضر در بيشتر کشورهاي مترقي در حال به کار گيري، پيادهسازي و خدمات دهي از آن هستند.
معاون توسعه و مديريت شبکه ملي اطلاعات با بيان اين مطلب که امروزه کمبود آدرسهاي IPv4 در جهان، توسعه شبکه اکثر کشورها را با محدوديت هايي روبهرو کرده است تصريح کرد: با افزايش تعداد کاربران و کاربري ها به ويژه ظهور پديده هايي نظير اينترنت اشياء، ماهيانه 300 هزار کاربر به اينترنت افزوده مي شود؛ بر همين اساس ،پيش بيني مي شود تا پايان سال 2012 ، 50 ميليارد کاربر اينترنت به شبکه اينترنت متصل شوند.
وي ادامه داد: عدم تامين کافي آدرسهاي IP چالشي فرا روي شرکتهاي مختلف از جمله فعالان بخش فناوري اطلاعات و ارتباطات قرار داده و گسترش و بهبود عملکرد خدمات آنها را که تنها به واسطه ارائه خدمات جديد و با کيفيت بالا امکانپذير بوده، را با مشکلاتي مواجه کرده است.
انصاري خاطرنشان کرد: در اين راستا با توجه به محدوديت هاي موجود و به منظور بهرهگيري از مزاياي اين پروتکل آدرس دهي، ما نيز در صدد استفاده از سازوکارها و روشهاي گذار يا مهاجرت به IPv6 در کشور و همزيستي با IPv4 هستيم.
وي با بيان اين که به منظور گذار به IPV6 نياز به همگرايي همه ارگان هاي مرتبط هستيم گفت: در برنامه هاي راهبري خود، به هماهنگي بيشتر کارشناسان و متخصصان در اين حوزه نياز داريم.
لازم به ذکر است، نقش و مسئوليت سازمان فناوري اطلاعات ايران، رگولاتوري و شرکت زيرساخت در امر راهبري براي گذار به IPv6 از ديگر موضوعاتي است که در اين سمينار تبيين و ساز و کارهاي فني گذار مورد بررسي و تبادل نظر کارشناسان قرار خواهد گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]