تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871184157




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخالفت شدید محافظه‌کاران آمریکا با ارسال نامه به آیت‌الله خامنه‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مخالفت شدید محافظه‌کاران آمریکا با ارسال نامه به آیت‌الله خامنه‌ای
انتشار گزارش‌های مربوط به نامه محرمانه باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا به آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب واکنش شدید محافظه‌کاران آمریکا را در پی داشته است و دو سناتور جمهوری‌خواه در یک بیانیه، ارسال چنین نامه‌ای را "شرم‌آور" خوانده‌اند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از بی بی سی، در بیانیه جان مک‌کین و لینزی گراهام که از منتقدان اصلی باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا به شمار می‌روند، آمده است: "در حالی که درخواست‌های نیروهای میانه‌رو سوریه برای مساعدت‌های بیشتر آمریکا با بی‌اعتنایی کاخ سفید روبه‌رو می‌شود، شرم‌آور است که رئیس‌جمهور اوباما ظاهرا از آیت‌الله خامنه‌ای درخواست می‌کند که در جنگ با داعش (به آمریکا) بپیوندد."
 
روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال روز پنجشنبه، ششم نوامبر، در گزارشی نوشت که رئیس‌جمهور آمریکا ماه گذشته در نامه‌ای محرمانه به رهبر جمهوری اسلامی نوشته است که هر حمله آمریکا علیه مواضع گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) با منافع ایران همخوانی دارد.
 
خبرنگار بی‌بی‌سی در نیویورک می‌گوید که کاخ سفید ارسال چنین نامه‌ای را تایید یا تکذیب نکرده، ولی گفته است که "وارد محتوای نامه‌هایی که رئیس‌جمهور به رهبران جهان می‌فرستد، نمی‌شود."
 
سوزان رایس مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا هم روز جمعه، هفتم نوامبر، در واکنش به گزارش وال‌استریت ژورنال گفت که آمریکا در مقابله با گروه داعش در خاورمیانه با ایران وارد هیچگونه همکاری نظامی نشده است.
 
او اضافه کرد: "هیچ ارتباطی بین تلاش ما برای حل مساله هسته‌ای (ایران) از طریق مذاکرات ۱+۵ و مقابله با گروه داعش وجود ندارد و ما هیچوقت چنین ارتباطی را برقرار نکرده‌ایم."
 
طبق گزارش وال‌استریت ژورنال، در نامه اوباما به مذاکرات هسته‌ای با ایران هم اشاره شده و در آن آمده است که چطور رسیدن به توافقی هسته‌ای می‌تواند راه را برای همکاری‌های بیشتر منطقه‌ای هموار کند.
 
در این گزارش به جزئیات نامه اوباما اشاره نشده است.
 
گروه‌های محافظه‌کار آمریکا در واکنش به گزارش وال‌استریت ژورنال، از سیاست خارجی دولت اوباما در قبال ایران انتقاد کرده‌اند. رهبر جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان هم گفته است که علاقه‌مند نیست که برای مقابله با داعش، ایران وارد ائتلافی با آمریکا شود.
 
جان بینر، رئیس مجلس نمایندگان کنگره آمریکا هم گفته است که او به سران ایران "اعتماد ندارد" و معتقد است که ایران را نباید در جنگ علیه داعش (دولت اسلامی) دخالت داد.
 
این چهارمین نامه‌ای است که باراک اوباما از زمان ریاست بر کاخ سفید برای رهبر ایران ارسال کرده است.
 
این نامه یک روز پس از اظهارات رئیس جمهوری آمریکا درخصوص برنامه هسته‌ای ایران منتشر شد. اوباما گفته بود: "اگر بتوانیم با ایران به توافقی خوب برسیم که بتواند جهان را متقاعد کند که ایران توانایی تولید سلاح اتمی را نخواهد داشت، آن وقت با کنگره وارد مذاکره می‌شویم و آنها را هم متقاعد می‌کنیم. اما این نیازمند یک توافق خوب است."
 
اوباما گفت که آمریکا و متحدانش می‌توانند چارچوبی به ایران پیشنهاد کنند که در آن بتواند نیازهای صلح‌آمیز انرژی خود را تأمین کند، اما در عین حال گفت که مذاکرات اتمی یک راه دشوار دیپلماتیک است، چرا که دو طرف به هم بی‌اعتماد هستند.
 
دو طرف براساس توافق مقدماتی شش ماهه ژنو - که برای چهار ماه اضافه تمدید شده - قصد دارند به یک توافق جامع دست یابند. این مهلت چهارماهه روز ۲۴ نوامبر به سر می‌رسد.




۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن