تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869731959




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادعای علیزاده‌طباطبایی بر سیاسی بودن اتهامات موکلش


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پس از پایان دادگاه "مهدی‌هاشمی" مطرح شد؛
ادعای "علیزاده‌طباطبایی" بر سیاسی بودن اتهامات موکلش
وکیل مدافع مهدی هاشمی در جمع خبرنگاران مدعی شد: بنده از روز اول گفته‌ام که پرونده مهدی هاشمی سیاسی است و نه امنیتی و اقتصادی و ما مورد به مورد پاسخگو هستیم.


به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، سید محمود علیزاده طباطبایی پس از پایان چهاردهمین جلسه دادگاه مهدی هاشمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وکالت را به عنوان یک شغل مقدس انتخاب کردم و در طول 22 سال گذشته هرگز از ناحق دفاع نکردم و قوه قضاییه می‌تواند یک مورد بیاورد که در آن از ناحق دفاع کرده باشم.
 
وی تصریح کرد: در این پرونده آنچه که برخود لازم  و واجب می‌دانم دفاع از حریم آیت‌الله هاشمی رفسجانی است.
 
علیزاده طباطبایی افزود: در مملکت سفره‌ای به هر جهت پهن بوده و امثال رسایی‌ها سر این سفره نشسته بودند و حال این سفره جمع شده است و این دشمنی‌ها از این جا آغاز شده است.  
 
وکیل مدافع مهدی هاشمی گفت: علت این که اجازه نمی‌دهند دادگاه به صورت علنی برگزار شود این است که این مسائل را نمی‌شود به راحتی افشا کرد چرا که با حیثیت نظام سرو کار دارد و در واقع دادگاه روند عادی خود را طی می‌کند و دفاعیات انجام می‌شود.  
 
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا از محتویات نامه‌ای که حجت‌الاسلام رسایی به قاضی مقیسه داده‌ اطلاع دارید یا خیر بیان کرد: در نامه ذکر شده که جلسات دادگاه به صورت علنی برگزار شود و قاضی مقیسه هم گفتند که وکلا از روز اول اصرار بر علنی بودن دادگاه‌ها داشتند اما ما به دلیل مصالحی قبول نکردیم.  
 
علیزاده طباطبایی تصریح کرد: در واقع رویه این گونه نبوده که دادگاهی که از ابتدا به صورت علنی یا غیرعلنی برگزار شده در رویه آن تغییری اتفاق بیفتد و مشخص نیست دفاعیات ما و آقای هاشمی تا چه زمانی ادامه داشته باشد.
 
وکیل مدافع مهدی هاشمی در پاسخ به این سوال مبنی براینکه دفاعیات بیشتر در بخش امنیتی یا سیاسی است تصریح کرد: از روز اول گفته‌ام که همه پرونده مهدی هاشمی سیاسی است و نه امنیتی و اقتصادی بنابراین ما مورد به مورد کیفرخواست را به صورت مستدل پاسخگو هستیم.
 
وی ادامه داد: در پرونده‌هایی که بعد از انتخابات سال 88 وکالت آن‌ها را به عهده داشتم یک ریال حق الوکاله دریافت نکردم.
 
علیزاده طباطبایی در رابطه با آخرین جزییات پرونده غنچه قوامی گفت: پرونده موکلم را به دادسرا ارسال کرده‌ام و در واقع در این پرونده دو خلاف صورت گرفته است یکی این که به صراحت قانون حداکثر معادل حداقل مجازات می‌توانند وی را در بازداشت نگه دارند که حداقل مجازات جرم فعالیت تبلیغات علیه نظام سه ماه تا یک سال است که موکل بنده نزدیک 5 ماه است که در بازداشت است.  
 
وی ادامه داد: دومین خلاف این است که بعد از ختم رسیدگی ظرف یک هفته باید رای را ابلاغ کنند و این در حالی است که 22 مهر ماه ختم رسیدگی اعلام شده اما تا امروز رای مربوط به پرونده را ابلاغ نکردند و می‌گویند دلایل جدیدی در پرونده پیدا کردیم.
 
وکیل مدافع غنچه قوامی در پایان خاطر نشان کرد: پرونده به شعبه 15 به ریاست قاضی صلواتی ارسال شده که بعد از آنجا پرونده به دادسرا برود.

انتهای پیام/ 








تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن