محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829940095
تجارت پرسود و خطرناک پروتزهای چینی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تجارت پرسود و خطرناک پروتزهای چینی تهران - ایرنا - جنس های چینی دیگر از همه جا سر درآورده اند، به هیچ کجا رحم نمی کنند، حتی جایی که جان انسان ها در میان است.
پیش از این بارها درباره داروهای چینی و مواداولیه ای که از این کشور به ایران سرازیر می شود، هشدار داده اند. اما هرچقدر هم که بگویند اینها بی کیفیت هستند، نامرغوب اند، به درد بخور نیستند، باز هم به خاطر قیمت های پایینی که دارند، برای گروهی، شرکتی و کارخانه ای مرغوب اند.
جنس های چینی، به جان تجهیزات پزشکی هم افتاده اند، همان اجناسی که درجه های پایین آن روانه ایران می شوند. حالا دیگر خیلی از محصولات پزشکی هم چینی شده اند، بدون این که نام و نشانی از چین داشته باشند. «پروتزهایی که برای دردها و اختلالات مفاصل و ارتوپدی استفاده می شوند چینی هستند اما به اسم آمریکایی، سوییسی، کانادایی فروخته می شود.»
همان پروتزهایی که نقش اندام را برای بیماران ایفا می کند. اینها را رئیس شعبه ٥١ تعزیرات حکومتی استان تهران در واکنش به تخلفات میلیاردی که در حوزه تجهیزات پزشکی می شود، می گوید.
اشاره او به پروتزهای بی کیفیت چینی است که به اسم های مختلف، فروخته می شود. در شرایطی که انتظار می رود جنس های چینی با همان کیفیت پایین شان، قیمت پایین تری هم داشته باشند، اما مرتضی خدایی حرف هایی درباره قیمت های باورنکردنی این محصولات هم می زند.
«برای نمونه پروتزهای زانو که قیمت تمام شده آنها ٨٠٠ هزار تومان است، ١٥ تا ١٨ میلیون تومان به بیماران فروخته می شود.»
او می گوید: «در حوزه تجهیزات پزشکی میلیاردها دلار پول جابه جا می شود اما کسی متوجه این حوزه نیست، برخی واردکنندگان بر سر مردم بلا می آورند که درحال حاضر چند پرونده که وضع عمیقی دارند، در تعزیرات رسیدگی می شود.»
آذرماه سال گذشته بود که تعدادی از نمایندگان مجلس از وجود محصولات پزشکی غیراستاندارد در بازار کشور خبر دادند، محصولاتی مانند همان پروتزها که معمولا خریدنشان به عهده بیماران است و بیمارستان ها مسئولیتی در برابر کیفیتشان ندارند. یکی از آنها رسول خضری، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس است که پیش از این درباره کیفیت نامطلوب محصولات و کالاهای پزشکی گفته بود: «این جنس ها نه تنها بدون کنترل کیفیت وارد کشور می شوند بلکه مهر تأیید وزارت بهداشت را هم ندارند و در بازار به بیماران فروخته می شوند.»
حالا شرایطی به وجود آمده که در کنار خطای پزشکی از سوی جراحان ارتوپد که معمولا بالاترین میزان را در شکایت های بیماران دارند، کیفیت پایین پروتزها را هم باید اضافه کرد. اتفاقاتی که در کنار هم، جان بیماران را به خطر انداخته و هزینه ها را برایشان چند برابر می کند.
«تحریم ها» رفتند اما «چینی ها» ماندند
تحریم ها که آمد، خیلی معیارها را هم عوض کرد، کیفیت ها را پایین آورد و جنس های بی کیفیت را روانه بازار کرد، حالا که تحریم ها در بخش های پزشکی کمرنگ شده جنس های بی کیفیت چینی، نه تنها خیال رفتن از بازار تجهیزات پزشکی ندارند که بیش از پیش جای پایشان را محکم کرده اند. حالا چندین سال است که دیگر از پروتزهای آلمانی خبری نیست اما چینی اش، فراوان پیدا می شود.
این گلایه خیلی از معلولان و جانبازانی است که این پروتزها برایشان کار اندام را انجام می دهند. حالا با آمدن این پروتزها، نه فقط عضوشان سنگین شده که امکان حرکت راحت را از آنها گرفته. مشکلات یکی دو تا نیست، از یک سو قیمت بالای پروتزهای ارتوپدی، کیفیتشان، قصور پزشکی و... همه اینها گریبان، بیماران را می گیرد.
محمد رازی رئیس انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی در گفت وگو با «شهروند» درباره کیفیت پروتزهای چینی و بلایی که به سر بیماران می آورد می گوید. «این پروتزها زود خراب می شوند، زودتر دچار لقی می شوند، زمینه عفونت را مساعد می کنند و مسمومیت با فلز یا مسمومیت مزمن ایجاد می کند.»
گفته می شود پروتزهای معتبری که از شرکت های اروپایی و آمریکایی خریده می شود، هر ١٠ تا ١٥ سال نیاز به تعویض دارد، این پروتزهای بی کیفیت اما، زمان تعویض را جلو می اندازد. در شرایطی که رئیس شعبه ٥١ تعزیرات حکومتی استان تهران قیمت پروتزهای چینی را تا ١٨ میلیون تومان اعلام می کند، رئیس انجمن جراحی زانو، می گوید: «میانگین قیمتی پروتزهای معتبر اروپایی و آمریکایی، ٥ تا ٨ میلیون تومان است، قیمت این پروتزها نباید از ٨ میلیون تومان بیشتر باشد، البته پروتزهای خاصی هم هستند که قیمتشان به ٢٠ میلیون تومان هم می رسد.»
با همه اینها رازی تأکید می کند که پروتزهای چینی می توانند کیفیت خوبی هم داشته باشند، اما محصولاتی که برای ایران فرستاده می شود، درجه پایینی دارند. «ممکن است برخی از اجناس چینی بالاترین کیفیت و استاندارد را داشته باشند، یا بر عکس، آن قدر کیفیت شان پایین باشد که از تولیدات ایرانی هم بدتر باشند.»
او تأکید می کند که خیلی از شرکت های معتبر آمریکایی هم از محصولات چینی استفاده می کنند. «در کشورهایی اروپایی و آمریکایی، براساس استانداردها، محصولات را وارد می کنند، آنها اجازه ورود محصولات بی کیفیت را نمی دهند، در کشور ما اما این اتفاق نمی افتد و متأسفانه کالاهای پزشکی بی کیفیت بدون نظارت و کنترل وارد می شود.» به گفته او، خیلی از کارخانه ها هستند که این محصولات را وارد می کنند، یا حتی به چین می روند و محصولات کیفیت پایین این کشور را به ایران می آورند و به نام تولید داخلی می فروشند.
نظارت ها کافی نیست
انتقاد رئیس انجمن جراحی زانو به سازمان های نظارتی است. مکان هایی که وظایف نظارتی خود را به خوبی انجام نمی دهند. به اعتقاد او وزارت بهداشت باید بر واردات تجهیزات پزشکی نظارت داشته باشد. «با توجه به هجوم تجهیزات پزشکی، این وزارتخانه هم نمی تواند کنترل درستی بر این وسایل داشته باشد.» ماجرا تنها به کالاهای بی کیفیت چینی محدود نمی شود، قاچاق تجهیزات پزشکی مسأله دیگری است که به جان این بخش از نظام سلامت افتاده. رازی می گوید: «خیلی از اجناس چینی از مبادی رسمی وارد کشور می شوند، در کنار آن اما میزان قابل توجهی هم از طریق قاچاق می آیند که نمی توان درباره کیفیت آنها اظهارنظر کرد.»
مرتضی کلهر جراح و متخصص ارتوپدی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران است، او هم استفاده از پروتزهای چینی را تأیید نمی کند و به «شهروند» می گوید: «درحال حاضر معتبرترین پروتزها، تولید کشورهای آمریکایی و اروپایی است، شرکت هایی که در ایران نمایندگی دارند و از کیفیت بالایی برخوردار هستند، شناسنامه و مشخصات قابل قبولی دارند.» این جراح دلیل عمده استفاده از پروتزهای چینی را به دلیل پورسانت برخی شرکت هایی می داند که برای خرید محصولات چینی شان پیشنهاد می دهند.
«ما معمولا پروتزهای معتبر را می شناسیم، پروتزهای چینی به دلیل کیفیتی که دارند، معمولا استفاده نمی شوند، این پروتزها نیاز به تعویض مکرر دارند، اگر معتبر نباشند، چگونه می توان آنها را تعویض کرد.»
به گفته او، قیمت نوع معمولی پروتزها، ٦، ٧ تا ١٢ میلیون تومان است، این پروتزها البته تحت پوشش بیمه نیستند و تنها برخی از بیمه های خصوصی بخشی از هزینه را به عهده می گیرند. تأکید این جراح و متخصص ارتوپدی، بر استفاده از پروتزهای معتبر است.
منبع: روزنامه شهروند
اول**
17/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]
صفحات پیشنهادی
تجارت پرسود و خطرناک «پروتزهای چینی» |اخبار ایران و جهان
تجارت پرسود و خطرناک پروتزهای چینی این پروتزها زود خراب میشوند زودتر دچار لقی میشوند زمینه عفونت را مساعد میکنند و مسمومیت با فلز یا مسمومیت مزمن ایجاد میکند کد خبر ۴۴۷۵۳۶ تاریخ انتشار ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۱ - 08 November 2014 جنسهای چینی دیگر از همه جا سر درآوردهاندتجارت پرسود و خطرناک «پروتز چینی»
تجارت پرسود و خطرناک پروتز چینی جنسهای چینی دیگر از همه جا سر درآوردهاند به هیچ کجا رحم نمیکنند حتی جایی که جان انسانها در میان است پیش از این بارها درباره داروهای چینی و مواد اولیهای که از این کشور به ایران سرازیر میشود هشدار دادهاند روزنامه شهروند جنسهای چیپروتز چینی ، تجارت پرسود اما خطرناک
پروتز چینی تجارت پرسود اما خطرناک جنسهای چینی به جان تجهیزات پزشکی هم افتادهاند همان اجناسی که درجههای پایین آن روانه ایران میشوند جنسهای چینی دیگر از همه جا سر درآوردهاند به هیچ کجا رحم نمیکنند حتی جایی که جان انسانها در میان است پیش از اینردپای مقامات چینی در تجارت غیرقانونی عاج
جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۲ یک گروه فعال زیستمحیطی اعلام کرد مقامات چینی همراه شی جینپینگ رئیس جمهور این کشور به هنگام سفر به تانزانیا به صورت غیرقانونی عاج فیل خریدهاند به گزارش سرویس محیط زیست خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا آژانس تحقیقات زیستمحیطی در گزارش خود از دوپروتزهای چینی، بلای جیب و جان بیماران
شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۱ جنسهای چینی دیگر از همهجا سر درآوردهاند به هیچ کجا رحم نمیکنند حتی جایی که جان انسانها در میان است به گزارش ایسنا روزنامه شهروند در شماره امروز خود در گزارشی با این مقدمه آورده است پیش از این بارها درباره داروهای چینی و مواد اولیهای که از ایتخلف میلیاردی در بازار تجهیزات پزشکی/ فروش پروتزهای چینی -
تخلف میلیاردی در بازار تجهیزات پزشکی فروش پروتزهای چینی رئیس شعبه ۵۱ تعزیرات حکومتی استان تهران گفت بخشی از پروتزهایی که به نام تولیدات کشورهایی چون آمریکا سوییس و کانادا وارد کشور میشوند در واقع همگی تولید کشور چین هستند به گزارش خبرنگار مهر مرتضی خدایی از تخلف جدید در حووقتی مشاجرات همسران خطرناک میشود! |اخبار ایران و جهان
وقتی مشاجرات همسران خطرناک میشود کد خبر ۴۴۴۷۷۹ تاریخ انتشار ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۴ - 26 October 2014 در تمام زندگیها درگیری میان زوجین وجود دارد و این موضوع کاملا طبیعی است به گزارش ایسنا ناهماهنگی و ناسازگاری بخش طبیعی در هر رابطهای است و حتی در میان کسانی که به شدت علاقهحمله به دو مسافر چینی در مترو
یکشنبه ۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۹ پلیس چین اعلام کرد که مردی با چاقو به دو مسافر در یکی از ایستگاههای متروی استان گوانگدونگ در جنوب این کشور حمله کرد به گزارش سرویس حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بنابر اعلام پلیس محلی استان گوانگدونگ این مرد روز گذشته شنبه وارد یکی ازخطرناکترین عضوداعش به دامافتاد + تصاویر
خطرناکترین عضو داعش به دامافتاد تصاویر یکی از اهالی طرابلس لبنان که از خطرناکترین تروریستهای تکفیری عضو داعش در شمال لبنان محسوب میشود به دام ارتش افتاد ارتش لبنان در یک عملیات امنیتی در منطقه "الضنیه" "احمد سلیم میقاتی" ملقب به "ابو الهدی"رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دورود: ایجاد 306 فرصت شغلی در 6 ماه نخست سال در دورود
رئیس اداره صنعت معدن و تجارت دورود ایجاد 306 فرصت شغلی در 6 ماه نخست سال در دورودرئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان دورود از ایجاد 306 فرصت شغلی توسط این نهاد در 6 ماه نخست سال خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از دورود علیرضا علیپور امشب در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستحجاب جالب توجه یک دختر چینی در ایران ! +تصاویر
حجاب جالب توجه یک دختر چینی در ایران تصاویر یک بانوی چینی که در صفحات مجازی با نام پاندا نیکول PandaNicole فعالیت میکند تجربیات خود از سفر به ایران را در شبکههای اجتماعی با دیگران به اشتراک گذاشته است عکسهای متنوع این بانوی چینی با لباسهای مناسب و قشنگ ایرانی و حجابعزاداری محرم با محصولات وارداتی چینی
عزاداری محرم با محصولات وارداتی چینیتاریخ انتشار شنبه ۳ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۹ ۳۰ رییس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری گفت برخی از محصولات فرهنگی ایام محرم داخلی است اما بخش اعظم آن از چین وارد میشود چون تولید آنها در داخل صرفه اقتصادی ندارد به گزارش ایسنا ابراهیم درستیاز ادعای هک شدن آی کلود تا اقناع مقامات چینی
مدیر عامل اپل از گفتگوهای مفصل خود با مقامات چینی خبر داد این گفتگوها تنها چند روز پس از طرح ادعاهایی در مورد هک شدن سرویس آی کلود توسط هکرهای چینی صورت گرفت مدیر عامل اپل از گفتگوهای مفصل خود با مقامات چینی خبر داد این گفتگوها تنها چند روز پس از طرح ادعاهایی در منظم به سبک چینی [عکس]
نظم به سبک چینی عکس در میان کشورهای متفاوت جهان نظم در میان چینیها معروف است نظم و ترتیب شاگردان آموزشگاه کونگفو در دهمین جشنواره بینالمللی ووشوی شائولین چین را در تصویر منتشرشده میبینید جام جم سرا یکشنبه 4 آبان 1393 13 43چه میزان فراموشی خطرناک است؟
چه میزان فراموشی خطرناک است همه ما گاهی ممکن است فراموش کنیم گوشی تلفن همراهمان را کجا گذاشتهایم یا هرچه تقلا کنیم نتوانیم نام دوستی یا آشنایی را به یاد آوریم به گزارش نامه نیوز این فراموشیهای اتفاقی چندان جای نگرانی ندارد اما مطابق پژوهش جدیدی از دانشگاه کنتاکی آمریکا اگرهیچگونه اعتباری برای پدافند غیرعامل به صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه اختصاص داده نشده است
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۷ مدیر اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان کهگیلویه گفت هیچ گونه اعتباری برای پدافند غیرعامل به این اداره اختصاص داده نشده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد سید باقر افشین در جلسه شورای هماهنگی پدافند غیرعامل اینمیزبانی بانک تجارت از مسابقات بینالمللی والیبال ساحلی
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷ ۳۶ مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی کشور به میزبانی بانک تجارت در مجموعه رفاهی – تفریحی چابکسر برگزار شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا تیم والیبال ساحلی بانک تجارت آذربایجان شرقی در این دوره از رقابتها که تحت عنوان یادواره شهدای این بانک بود توان-
گوناگون
پربازدیدترینها