تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867667933




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توفيقي: درآمدهاي سال 92-91 شفاف نيست


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: توفيقي: درآمدهاي سال 92-91 شفاف نيست
عضو هيأت مديره باشگاه استقلال گفت: حساب‌هاي باشگاه دوباره بررسي شده و طبق گزارش سازمان حسابرسي بندهاي مشروط و غيرشفاف در آن زياد ديده مي‌شود.

پندار توفیقی درباره تلاش‌های باشگاه استقلال برای تکمیل مدارک جهت ارائه آن به سازمان خصوصی‌سازی، عنوان کرد:‌ همانطور که از قبل گفته بودیم سازمان خصوصی‌سازی صورت‌‌های مالی فصل 91 و 92 تا تاریخ 92/4/31 را بررسی کرد و ما اسناد و مدارک بررسی شده را از سازمان حسابرسی گرفتیم. صورت‌حساب‌هایی که به وضوح به عدم شفافیت مالی باشگاه در برخی از بندها تأکید دارد و به وضوح آمده که بخشی عمده‌‌ای از درآمد و اموال در این سال به صورت غیرشفاف قید شده است.

به نقل از فارس، وی ادامه داد:‌ این را هم باید اضافه کنم که مدیریت قبلی باشگاه استقلال به غیر از حسابرسی سازمان حسابرسی از طریق شرکت حسابرس آگاهان تدبیر که شرکت مستقلی است حساب‌های خود را بررسی کرده ولی چون برای رسیدگی به آن مجمعی تشکیل نشده و وزارت اقتصاد آن حسابرسی را قبول نداشته این حساب‌ها دوباره بررسی شد و طبق گزارش سازمان حسابرسی به ما بندهای مشروط و غیرشفاف در آن زیاد دیده می‌شود.

توفیقی تأکید کرد: حدود 3-2 هفته قبل از سازمان بازرسی خواستیم که حساب‌های مالی فصل 93-92 هم مورد بررسی قرار گیرد که سازمان بازرسی هنوز جوابی به ما نداده است. ما امیدوار هستیم قبل از ارزش‌گذاری باشگاه استقلال برای خصوصی‌سازی سازمان خصوصی‌سازی به این مهم توجه کند و مثل فصل 92-91 حساب‌های مالی فصل 93-92 را هم مورد ارزیابی قرار دهد چون میزان بدهی‌های استقلال در این فصل خیلی زیاد است که عمده آن مربوط به مالیات‌های بازیکنان است که باشگاه پرداخت آنها را تقبل کرده است.

وی افزود:بین سال‌های 89 تا 93 مالیات‌های سنگینی روی دست باشگاه مانده است. مثلا می‌‌توانم به یک نمونه آن اشاره کنم که مربوط به بدهی مالیاتی سیدمهدی رحمتی است که باشگاه پرداخت آن را تقبل کرده و آن را نداده که مبلغش 800 میلیون تومان است.

توفیقی ادامه داد:‌بدهی‌های که در فصل 93-92 ایجاد شده رقم خیلی سنگینی است و جالب است که سازمان خصوصی‌سازی در جلساتی که داشتیم می‌گوید برای ارزش‌گذاری برند استقلال همان بررسی‌های فصل 92-91 کافیست و اینکه حالا چطور و با چه شرایطی می‌ خواهند باشگاه را واگذار کنند الله‌‌اعلم. در عرف و شرع این است که اگر می‌خواهی چیزی را بفروشی باید هر چه در دینت است پرداخت کنی.

عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال ادامه داد: نکته خیلی ظریفی که در حسابرسی‌های سازمان بازرسی دیده نمی‌شود این است که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اکنون اسپانسر دارند که هر کدام 20 میلیارد تومان هزینه کرده‌اند. اگر قرار باشد این دو باشگاه به همین سرعت به فروش برسند پس درآمدی که باید به اسپانسر تعلق بگیرد چه می‌شود؟ اسپانسر پرسپولیس و استقلال مگر نباید از پولی که هزینه می‌کنند درآمد کسب کنند و تا اکنون هم که درآمدی نداشته‌اند چون آنقدر قراردادهای مشابه در باشگاه موجود است که به درآمدزایی اسپانسر فعلی نمی‌ر‌سد. مثلا ما هنوز نتوانسته‌ایم یک سامانه هواداری باز کنیم. چون موارد مشابه و قراردادهای مشابه در باشگاه موجود است و همه ارگان‌های مربوط به این قضیه به نوعی با این مسئله درگیر شدند.

توفیقی تأکید کرد: ما از سازمان خصوصی‌سازی می‌خو‌اهیم که بیشتر روی این مسائل ورود کند. استقلال با مجموعه‌‌ای از بدهی‌ها روبه‌روست که برطرف شدن آنها می‌تواند 1.5 برابر ارزش‌گذاری فعلی باشگاه باشد. اینکه گفته می‌‌شود پایه اولیه ارزش‌گذاری استقلال صد میلیارد تومان است یک جوک بزرگ است. افرادی هستند که از لوگو و برند استقلال طی سال‌های زیاد بیزینس و تجارت کردند و میلیاردها پول به جیب زده‌اند و خیلی جالب است که خود مجموعه از برند خود نمی‌تواند نهایت استفاده ره ببرد و به قیمت واقعی خودش قرار نیست به فروش برسد. وقتی چیزی با عجله بخواهد اتفاق بیفتد قطعا مشکلاتی ایجاد می‌‌کند. جالب است که دوستان ما در خصوصی‌سازی مدام می‌گویند که از باشگاه استقلال بابت همراهی ممنون هستیم در صورتی که در جلساتی که ما با آنها داریم به آقایان گفته‌ایم مگر ما چه چیزی در اختیار شما گذاشته‌ایم که ممنون هستید و بر اساس آن می‌خواهید برای باشگاه استقلال ارزش‌گذاری کنید؟ هنوز خیلی از اسناد و مدارک دست ما نرسیده و همان مدارک و اسنادی هم که داریم موارد مشروط و غیرشفاف زیاد دارد. در هر صورت برخی از دستگاه‌های نظارتی موازی خیلی خوب به امور واقف هستند و در حال رسیدگی به این مواردند. دوستان ما باید بدانند که باشگاه پرسپولیس و استقلال جزو اموال دولتی هستند نه شخصی که به همین راحتی یک کارمند دولت بتواند آن را واگذار کند. ابتدا باید تکلیف اموال مشخص شود. ما خیلی محکم پای این قضیه ایستاده‌ایم و حکمی هم که از وزیر ورزش برای حضورمان در استقلال داریم این است که برای واگذاری باشگاه شفاف‌سازی کنیم. وقتی مسئولیتی را پذیرفته‌ایم باید تا آخرش هم برویم.


استقلال تهرانليگ برتر



ديدگاه کاربران


?? دقيقه قبل اشتراک گذاري


نام شما:
پست الکترونيک:
ديدگاه شما:
ثبت ديدگاه شما




1393/08/17 13:21  تعداد بازدید: 810





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن