واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه سنندج: اتحاد ملت ایران برای صیانت از انقلاب اسلامی ضروری است سنندج - ایرنا - امام جمعه سنندج گفت: جمهوری اسلامی ایران، حکومتی الهی بر پایه اسلام است و در این راستا اتحاد و انسجام مسلمانان ایران برای صیانت از آن ضروری است.

به گزارش ایرنا، ماموستا عبدالرحمان خدایی در خطبه های نماز جمعه این هفته سنندج، مذهبی بودن، سیاسی بودن و فرهنگی بودن را سه وجه بارز انقلاب اسلامی بیان کرد و گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب مردمی است که از بطن جامعه برخاست.
وی در ادامه با اشاره به این که چهار ماه ذیقعده، ذی الحجه، محرم و رجب به ماه های حرام معروف هستند گفت: در دین مبین اسلام ماه های حرام از حرمت ویژه ای برخوردارند و هر ملتی که حدود این ماه ها را رعایت نکند از دایره دین اسلام خارج است.
ماموستا خدایی دین اسلام را یک دین الهی پایدار و ماندگار دانست و گفت: این دین الهی از سوی پروردگار بر آخرین فرستاده خدا حضرت محمد(ص) برای هدایت و رستگاری بشر نازل شده است.
وی حضرت محمد (ص) را بهترین بنده و مخلوق خداوند دانست و گفت: دین مبین اسلام بوسیله نازنین ترین فرزندان آدم برای هدایت بشر گسترش یافت.
خطیب جمعه سنندج با اشاره به این که در ایام محرم و شهادت حضرت امام حسین (ع) قرار داریم، ابراز امیدواری کرد که خداوند بلند مرتبه با لطف و رحمت خود، دعا، نیایش و عبادت همه مسلمانان را به درگاه الهی قبول کند.
وی با اشاره به قیام امام حسین(ع) در روز عاشورا گفت: در این واقعه چهار هزار نیروی مسلح بی رحمانه امام حسین(ع) و یاران وفادار و پاک آن حضرت را محاصره کردند و رود فرات را به روی آنان بستند.
به گفته وی در واقعه کربلا 72 تن از یاران آن حضرت بویژه 16 نفر از اهل بیت آن حضرت به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.
امام جمعه سنندج در بخش دیگری از سخنانش به سالروز 13 آبان اشاره کرد و گفت: این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ایران روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده یک روز به یادماندنی و حماسه ای ملی است.
وی با اشاره به این که در روز 13 آبان سال 57 عمال رژیم شاهنشاهی به کشتار بی رحمانه دانشجویان و دانش آموزان معترض پرداختند، گفت: این روز در تاریخ انقلاب اسلامی به روز دانش آموز و انقلاب دوم نامگذاری شده است.
7352/533/ 2025
16/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]