واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا:
معاون ادارات ستاد احیاء امر به معروف شهرستان اصفهان: تشکیل۲۳۰ شورای امربه معروف و نهی ازمنکر در ادارت و سازمانها شهرستان اصفهان
1393-08-15, 09:06
قریب ۲۳۰ شورای امربه معروف و نهی ازمنکر در ادارت و کارخانجات شهرستان اصفهان تشکیل شده است که با اضافه شدن بخشهای خصوصی؛ بانکها، بیمه این شوراها در سال جاری افزایش مییابد.
معاون ادارت و کارخانجات ستاد احیاء امر به معروف ونهی ازمنکر شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه وظیفه ستاد احیاء گسترش و نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است، ادامه داد: برای خارج کردن این فریضه از مظلومیتی که دارد، تشکیل معاونت ادارت و کارخانجات در ستادهای امر به معروف در دستور کار قرار گرفت. به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، غلامرضا رضایی با اشاره به اینکه شوراهای امر به معروف در ادارت خصوصی و دولتی شامل بیمارستانها، مراکزپزشکی، آموزشی؛ کارگری - صنعتی، دانش آموزی و دانشجویی میشود، افزود: مطابق آئین نامه ستاد احیاء، رئیس اداره رئیس شورای امر به معروف همان دستگاه نیزمحسوب میشود. وی با تاکید به اینکه در استان اصفهان، ستاد احیائ امر به معروف در سال ۸۴ شکل گرفت، اظهار داشت: تا سال ۸۶ در ۸۰ درصد از ادارت، شورای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شد و هم اکنون ۹۵ درصد از ادارات و کارخانجات استان اصفهان دارای شورای امر به معرو ف هستند. معاون ادارت و سازمانهای ستاد احیاء امربه معروف و نهی ازمنکر شهرستان اصفهان، با اشاره به اینکه در تمامی ادارات ازجمله بانکهای خصوصی، بیمارستانها، شرکتهای بیمه، دانشگاههای غیر دولتی و غیره این شورا تشکیل شده است، ادامه داد: رسالتی که در ترویج امر به معروف از طریق این شوراها انجام میگیرد برای شناسایی مصادیق معروف و منکر در قشر اداری و ترویج امر به معروف و نهی از منکر است. وی با اشاره به اینکه اصول امر به معروف و نهی ازمنکر، یک اصل قانونی است که ستادهای احیاء بر همین اساس تشکیل شدهاند، افزود: این شورا به جهت آنکه جایگاه قانونی خاصی ندارد، مصوباتش به دستگاهها ابلاغ میشود، اما باید گفت که بیشتردستگاهها، ابلاغیات و مصوبات ستاد احیاء را به مرحله اجرا میرسانند. رضایی تصریح کرد: باید این نکته را مد نظر قرار داد که در بخشهای دولتی امربه معروف بهتر اجرایی میشود. اما در بخشهای خصوصی به علت اینکه درحالت رقابت هستند و مشتری محوری جزء اهداف اصلیشان است. شاید برخی مواقع ضعیف عمل کنند. که نیاز است دراین زمینه فعالیتهای بیشتری صورت گیرد. این مسئول ستاد احیاء شهرستان اصفهان، با اشاره به اینکه قریب ۲۳۰ شورای امربه معروف و نهی ازمنکر در ادارات و کارخانجات شهرستان اصفهان تشکیل شده است، ادامه داد: با اضافه شدن بخشهای خصوصی؛ بانکها، بیمه این شوراها در سال جاری افزایش مییابد. وی با اشاره به اینکه شرایط و احکام امربه معروف و نهی ازمنکر در هر اداره و صنفی متفاوت است، بیان داشت: آموزشهای معاونت ادارات ستاد احیاء اصفهان در سه گروه خلاصه میشود که شامل آموزش عمومی، آموزش کارمندان و آموزش معتمدین دستگاههای اجرایی است. وی تاکید کرد: در بخش آموزش به کارمندان علاوه برآموزشهای (عمومی و مقدماتی راجع به مخاطبشناسی، روانشناسی و جامعهشناسی نیز بحثهایی مطرح میشود.همچنین آموزش معتمدین دستگاهها نیز دارای سرفصلهایی است که افراد با انگیزه برای فعالیت در زمینه امر به معروف شناسایی شده و با گذراندن دورههای مقدماتی و آموزش شیوههای رفتاری برای ترویج امربه معروف انتخاب میشوند. رضایی افزود: در آموزشهایی که به معتمدین دستگاهها داده میشود به نوع علل و رفتار در مواجهه با منکرات پرداخته میشود و ما دراین گروه بیشتر از دو گروه قبل به آموزشهای تخصصی تاکید داریم. چرا که ازطریق این افراد میتوانیم در گروههای کوچکتری نیزآموزش برگزار کنیم.
1393-08-15, 09:06
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]