واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روستازاده گمنام مازندران سردار شهید نام آور جبهه های جنگ شد ساری - ایرنا - "حسین بهرامی" روستازاده ناشناس و غریب "ولشکلا " شهرستان ساری که به پاس رشادت و ارائه طرح های نظامی به سردار نام آور در جبهه های جنگ مطرح شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، "حسین بهرامی" دانشجوی رشته ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد در زمان جنگ تحمیلی، حفظ نظام جمهوری اسلامی و مملکتش را به کرسی درس و کلاس دانشگاه ترجیح داد و این بار وارد میدان دیگری از کارزار شد که نامش با حضور در این کارزار برای همیشه ماندگار شد .
با آغاز جنگ تحمیلی و حس حفاظت از کشور اوایل مهرماه سال 1359 شهید بهرامی که عضو گروه حفاظت از بیت رهبری بود را به سوی میادین جنگی راهی کرد و آنچنان در میان اهالی قدیمی و ریشه دار مسجد جزایری اهواز جا گرفت که اگر کسی او را نمی شناخت تردیدی در غیر بومی او نمی کرد .
هرچند مکث حسین در اهواز کوتاه بود. او از بدو ورودش به جبهه خرمشهر و در درگیری خانه به خانه دلاوری ها و شجاعت های فوق العاده ای را از خودش به یادگار می گذارد و مجروح هم می شود و تا سقوط و عقب نشینی خرمشهر آنجا می ماند.
شهید غریبه نام آشنایی که رزمندگان پیشرو مشهد ، مدافعان جنوبی، رزمندگان اهوازی، حسین را از مازندرانی ها بیشتر می شناسند زیرا که با رشادتها و ارائه طرح های جنگی ، به سمت فرماندهی گردان رزمی در طرح " آزادسازی سوسنگرد" منصوب شد.
طرح حفر کانال در نقاطی از سوسنگرد برای محاصره دشمن از ایده های جنگی شهید"حسین بهرامی" است که به نام او ثبت شده است.
حسین در جنگیدن چالاک تر بود و آنجا که پای عمل به میان می آید می گویند او آنقدر در عملیات امام مهدی (عج) در سوسنگرد به دشمن نزدیک بود که در لابلای تانک ها به شهادت رسید.
برادر شهید"حسین بهرامی " به خبرنگار ایرنا گفت: حسین باشناخت دشمن زمانه عرصه جهاد علمی را رها کرد و وارد میدان جنگ نظامی شد .
" علی بهرامی " ادامه داد : با وجود اینکه سه سال از دوارن تحصیل " حسین" در رشته ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد می گذشت ولی با آگاهی کامل راه خود را انتخاب کرد .
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان علاوه بر تحصیل می بایست نسبت به مسائل پیرامون آگاه و بصیر باشند ، گفت: دانشجویانی همچون " حسین بهرامی" تحولاتی شگرف در جامعه بوجود آورده اند .
"حسین بهرامی " 22 اسفند سال 1336 در روستای ولشکلا شهرستان ساری چشم به جهان گشود و او آنقدر در عملیات امام مهدی(عج)به دشمن نزدیک شده بود که در لابه لای تانک ها 31 اردیبهشت ماه سال 1360 بر اثر اصابت خمپاره دشمن به شهادت رسید.
پیکر پاک و مطهر این شهید گرامی چند روز در محراب مسجد جزایری اهواز ماند و پس از انتقال به روستای زادگاهش ولشکلا در گلزار شهدای این روستا آرام گرفت .ک/3
7329/1352/608
15/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]