محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826570507
امر به معروف و نهی از منکر و چالش های پیش رو
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امر به معروف و نهی از منکر و چالش های پیش رو تهران- ایرنا- از شگفتی های بی نظیر محرم، خیزش خود جوش عموم مردم برای قرار گرفتن در مدار حضرت اباعبدالله علیه السلام است که محتشم در شعر معروف خود، به زیبایی آن را توصیف کرده است، مشعل فروزانی که منشاء بصیرت، عبرت و مقاومت بسیاری از مسلمانان شد. زور مداران نیرنگ باز اموی، عباسی و بعثی، وهابی و آمریکایی که خاموش کردن آن را خارج از توان خود یافتند، تلاش کردند آن را کمرنگ کنند و از اهداف عمیق فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و تربیتی تهی سازند.
«امر به معروف و نهی از منکرو چالش های پیش رو»عنوان سرمقاله روزنامه رسالت به قلم «سیدباقر پیشنمازی» است که در ادامه آن می خوانیم: اما بسیار بودند افراد بصیری که برای ابراز مودت به آن حضرت به تعظیم شعائر محرم و حضور در مجالس عزاداری بسنده نکردند و در عصر خود با مقاومت در برابر تهدید و زندان و شکنجه طاغوت زندگیشان را حسینی ترسیم کردند و آنگاه که پرچم انقلاب اسلامی برافراشته شد با حضور در همه عرصه های خطر، تا پای جان به دفاع از آن پرداختند و برای تحقق مواضع، افکار و آرمان های امام (ع) و فلسفه قیام عاشورا که فرمودند: الا ترون ان الحق لایعمل به و ان الباطل لایتناهی عنه... آیا نمی بینید که به حق عمل نمی شود؟ و از باطل نهی نمی گردد...؟! همه تلاششان را بکار گرفتند تا شاید بتوانند جامعه خود را آنگونه که امام (ع) می پسندند، بنا سازند. حضرت به بیان دیگری دلیل قیام خود را امر به معروف و نهی از منکر و حرکت در مسیر پیامبراکرم (ص) و امیرالمومنین (ع) می فرمایند.(1)آنگونه که در آیه 104 سوره آل عمران امر شده است باید گروهی پیشگام شوند و مردم را به خیر و سپس به کارهای شناخته شده فرا بخوانند و از کارهای ناشناخته بازدارند، اینها همان رستگاران واقعی هستند.اگر در مجالس ماه محرم اضافه بر عزاداری و اظهار مودت به معارف قرآن و عترت ، به فلسفه قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) توجه شود و راه های تحقق آرمان های آن حضرت و اصلاح سبک زندگی (2) تبیین گردد به بیراهه نرفته ایم.
دانش و تجربه و عقل بشری، و قبل از آن تعالیم آسمانی و راهنمایی پیامبران موید اقدامات پیشگیرانه برای حفظ سلامت روحانی و جسمانی انسان ها است تا گرفتار آسیب ها و بیماری ها نشوند و آرامش و امنیت را از دست ندهند.
در بسیاری از کشورها اینگونه است که از سرمایه گذاری های پیشگیرانه در نظام تعلیم و تربیت و تقویت حفاظت اجتماعی دریغ می کنند اما حاضرند چند برابر آن را برای توسعه پلیس و زندان ها و مقابله با اعتیاد و قاچاق مواد مخدر و فساد و فحشا و کنترل و دستگیری و نگهداری مجرمان و مراقبت خانواده های سرپرست از دست داده و"بزهکارپرور" و توسعه مراکز درمانی و خدمات مشاوره به آسیب دیدگان فرهنگی، اجتماعی و رسیدگی به میلیون ها پرونده دعاوی در محاکم قضائی، هزینه کنند و در عین حال شاهد عدم توقف آن باشند.
در کشور ما با استفاده از آموزه های اسلامی و بهره گیری از فلسفه قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و نهضت عاشورا و برای تحقق وظیفه خطیر دعوت به خیر و امر به معروف و نهی از منکر، از سال ها قبل تلاش های خیرخواهانه ای صورت گرفته است اما قوام و دوام و سامان یافتگی این تلاش ها نیازمند «قانون» است تا ضمن تعریف ماهوی، به بیان حدود و کیفیت و شرایط اجرا بپردازد.
وضع قانون جامع و شفاف موجب ارائه تعریف واحد از موضوع و تقسیم وظایف بین مردم و دولت و نهادهای مردمی و قوای سه گانه و وحدت رویه انتظامی و قضائی و تعریف نظام ارزیابی و نظارتی می گردد و زمینه اقبال عمومی و مشارکت همگانی را نیز فراهم می آورد. در این صورت نه تنها دغدغه ای برای برخورد سلیقه ای با این موضوع پیش نخواهد آمد که همین قانون اگر به درستی اجرا شود موجب احساس امنیت و آرامش خواهد گردید و سلامت اجتماعی و کاهش آسیب ها و جرائم را به دنبال خواهد آورد و هزینه های سرسام آور مقابله و نگهداشت مجرمان و "همسان پروری"آنان در زندان را کاهش خواهد داد و با بسیاری از آسیب ها مثل از هم پاشیدگی خانواده ها و آمار روز افزون طلاق مقابله خواهد کرد.
اقدام برای درخواست قانون گذاری در مورد امر به معروف و نهی از منکر به دلیل ضرورت تعریف ساز و کار اجرا بعهده قوه مجریه است و در سال های گذشته بارها از دولت درخواست گردید که لایحه آن را تهیه و به مجلس ارائه نماید. با توجه به تصریح اصل هشتم قانون اساسی در مورد تعیین شرایط، حدود و کیفیت اجرا توسط «قانون» و تاخیر غیرموجه قوه مجریه در 35 سال گذشته، مجلس شورای اسلامی ناگزیر گردید با همکاری ستاد احیاء، مبادرت به تهیه طرح در این زمینه نماید. این تقدّم شایسته تقدیر است و مجلس محترم را در فهرست گروه پیشگام قرار می دهد که در آیه شریفه 104 سوره آل عمران به آن تاکید شده است و این اقدام در آستانه ماه محرم و هفته امر به معروف و نهی از منکر الهام بخش بخش تاسی به سیره حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در اهتمام به حفاظت و بهداشت اجتماعی و فرهنگی از طریق این فریضه اسلامی است. چقدر پسندیده بود مبادرت به این «عمل صالح» از سوی قوه مجریه آغاز می شد و حضور «روحانی» دولت نیز در جامعه احساس می گردید.
محمل تراشی برای فتنه انگیزی و دامن زدن به ناامنی از سوی بدخواهان این ملت و نسبت دادن آن به نیروهای مومن و فریضه امر به معروف و نهی از منکر و فرستادن آتش تهیه برای «بحران سازی» از سوی رسانه هایی مثل بی بی سی و العربیه و وی اوای(که با حمایت بی دریغ خود از جنایتکار بزرگ تهاجم به غزه و جلادان کودک کش آنان در سوریه و عراق، رسوایی و بدنامی خود را به اوج رساندند) از روش های کهنه و نخ نمایی است که نمی تواند موجب فریب ملتی رشید گردد و نه تنها رجال «حقوق دان» که افراد عادی هم هیزمی برای آتش آنان تدارک نخواهند کرد.
اکنون که مجلس شورای اسلامی پیشگام تهیه و تصویب این قانون شده است و مراحلی از کار را نیز پیش برده است، شایسته است حداکثر بهره گیری از ملاحظات و تجارب دستگاه های ذیربط خصوصا قوه قضائیه و مجریه و نیروی انتظامی و نهادهای فعال مردمی به عمل آید.
این طرح که در سه بخش مهم، وظایف مردم نسبت به مردم، مردم نسبت به دولت و دولت نسبت به مردم در دست بررسی است، نباید به معنای کاهش جنبه همگانی اجرای این فریضه تلقی شود. اینگونه نیست که عده ای آمر و عده ای مامور باشند. همه مسئولیت دارند به فرموده پیامبر اکرم (ص): کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیته (همه شما سرپرست و مسئول هستید و درباره زیردستان نیز مورد سئوال واقع می شوید.)
از مسائلی که تاثیر فوق العاده ای درهمکاری و مشارکت عموم مردم دارد،"نحوه نگرش"به موضوع است. واقعیت این است که در گذشته رسانه های مخالف و معاند در تبلیغات سلبی خود نسبت به این فریضه و بزرگ نمایی اشکالات احتمالی در عرصه اقدام، یا نسبت دادن مسائل نادرست، بسیار گسترده تر از تبلیغ ایجابی نهادها و رسانه های موافق، ظاهر شدند.
از اقداماتی که برای همراهی افکار عمومی نسبت به این موضوع لازم است صورت پذیرد، تبیین آن و رفع برخی ابهام ها و شبهات است. به عنوان نمونه: انحصار منکر به یکی دو موضوع و غفلت از مصادیق دیگری که چه بسا مهم تر و دارای تاثیر اجتماعی بیشتر است و ترجیح نهی از منکر بر امر به معروف و دعوت به خیر، و مغایرت در رفتار وگفتارو سبک زندگی برخی دولتمردان وعدم رعایت عدالت، زمینه بی رغبتی در مشارکت عمومی را فراهم می سازد.
چه اشکالی دارد در رویکرد جدید، امر به معروف و نهی از منکر از دولت و مدیران دولتی آغاز شود آنجا که اقدام شایسته ای از جمله برخی از قانون ها معطل مانده اند و هنوز در مورد آنها اقدام نشده است! مثل قانون تسهیل ازدواج جوانان مصوب سال 84 مجلس شورای اسلامی که دولت قبلی و دولت فعلی آیین نامه آن را تصویب نکرده و همچنان آن را مسکوت گذاشته اند!( و لذا عوامل دیگری در جهت «تسهیل طلاق»! فعال گردیده است!).
یا مثل استدعا از مردم برای انصراف از دریافت یارانه ها با اعلام جدی بودن حذف یارانه همه افراد متمکن و بکارگیری همه ظرفیت ها برای جلب اعتماد مردم، از رجال ارجمند حوزه های علمیه تا هزینه نادرست اعتماد مردم به رسانه ملی و سپس ادامه دادن پرداخت یارانه به افراد متمکنی که انصراف ندادند! و مجازات کسانی که با صداقت دست نیاز دولت را که به سویشان دراز شده بود فشردند وحذف یارانه آنها! ومنصرف کردن آنان از رفتارمجددصادقانه با دولت!
ادعای "اعتدال" از یکسو و سپردن برخی مناصب به افراد موثر فتنه 88 از سوی دیگر و.... ازمصادیق نیازدولت به امر به معروف و نهی ازمنکراست.
مجلس شورای اسلامی در تنظیم قانون جدید، کارکرد ستادها و نهادهای متصدی ساماندهی اجرای این فریضه و علل ناکارآمدی آنان را در همگانی کردن موضوع مورد ارزیابی و تحلیل قرار دهد تا بتواند انگیزه سازی برای مشارکت فراگیر رانیز تدبیر نماید.از جمله آن، ضرورت حمایت انتظامی و قضائی از آمران به معروف و ناهیان از منکر و تعریف سازمان و مرجع مشخص برای تولیت این فریضه الهی و اهتمام برای ارتقاء آگاهی های عمومی در این زمینه و ارائه آموزش های لازم و حتی خدمات مشاوره حقوقی و قضائی رایگان است.
بر اساس همین قانون شرایطی فراهم شودتا قوه قضائیه با تعریف شعب ویژه و آموزش قضات، حضوروظهوری جدی تر و موثرتر از گذشته ارائه نماید. در گذشته وظایف قاضی و محتسب و داروغه تفکیک شده بود و هرکدام وظیفه خود را انجام می دادند. در تفکیک وظایف آنان ملاحظاتی وجود داشت که قابل تامل و بهره گیری است.
از عوامل موثر در همراهی افکار عمومی و همکاری و مشارکت همگانی،ضرورت معروف باقی ماندن معروف ها و منکر باقی ماندن منکرها است. آنچه که تکلیف شده است امر به معروف و نهی از منکر است نه امر به واجب و نهی از حرام. یعنی اگر مسئله ای در نگرش مردم مذموم بود نهی از آن کار دشواری نیست و اگر پسندیده و پذیرفته بود امر به آن سخت نیست و امر به معروف و نهی از منکر در شرایطی مطلوب و هموار، صورت می گیرد.
اما اگر در اثر غفلت، به تدریج برخی معروف ها منکر و منکرها معروف تلقی شدند آیا شرایط برای امر به معروف و نهی از منکر آماده است یا اول باید جهاد دیگری صورت گیرد وفهم اجتماعی و ماهیت مسائل یکسان گردد؟
وقتی اکثر رسانه های ما زنان مجرم و معتاد و آدمکش را با چادر و مقنعه مشکی نشان می دادند و آقایان مجرم و جنایتکار و زورگیر و آدمکش نیز در هیئت افراد مذهبی به تصویر کشیده می شوند آیا دیگر چنین پوشش و چنین هیئتی معروف تلقی می شود که بتوان به آن امر کرد؟!
همین مجلات وقتی در کنار دکه های مطبوعاتی می ایستی و به روی جلد آنها نگاه می کنی، با شخصیت پردازی و درشت نمایی ها و "الگوسازی های معکوس" خود سبک زندگی غیرایرانی و غیراسلامی را ترویج می کنند، آن یکی نمادهای معروف را منکر، و این یکی نمادهای منکر را معروف قلمداد می کند و وزارت "فرهنگ" و "ارشاد" هم وقتی مساعدت مالی می کند سهم بیشتری برای آنها کنار می گذارد چون محل مصرف سعه صدر را هم درست در «محدوده مرزبانی فرهنگی» به صواب می داند! مانندمحدوده ای که در واقعه "اُحُد" هم مورد تسامح واقع گردید! وشدآنچه شد!
یا در آن فیلم و این سریال، نادیده گرفتن حریم ها و عادی سازی اختلاط های غیرضروری و نگاه های ممنوع، ارزش گذاری معکوس می شوند... اینها نمونه هایی کوچک از تغافل ها و تجاهل هایی هستند که معروف ها را منکر و منکرها را معروف قلمداد می کنند!
توجه به ملاحظات آغازآیه 104سوره آل عمران مبنی برتقدم دعوت به خیروفعال شدن گروه پیشگام دراجرای این فریضه نیز بسترمناسبی رابرای همراهی افکارعمومی ومشارکت فراگیرفراهم می نماید. براساس روایات اگرفراخوان عملی صورت گیردومردم شایستگی های رفتاری و پایبند بودن آنها به ارزش های اخلاقی و دینی وعمل به خیر را ببینند بیشتر اقبال می کنند ضمن اینکه دوام درعمل به خیر موجب فاصله گرفتن از شر و منکرمی گردد و عملا کاربرد نهی ازمنکررا به حداقل می رساند.(3)
قانون جدید می تواند ملاحظات مربوط به همراهی افکارعمومی را به عنوان مقدمه لازم برای اجرای فریضتین مورد محاسبه قرار داده وبرای آن چاره اندیشی کند.
بدیهی است همه این ناهمواری ها را خداوند متعال می تواند به اراده ای و اشاره ای هموار سازد اما اینها را پیش روی مدعیان مودت و محبت به خود و اولیای خود قرار داده است تا صداقت آنها را در ادعاهایشان بیازماید (4). و لذا به این مسئله به عنوان یک جهاد بزرگ فرهنگی اجتماعی و زمینه عبور افتخارآمیز از آزمون های پیش رو می نگریم.
اگر برای تحقق آرمان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در جهت احیاء و فراگیر نمودن این فریضه توفیق یابیم می توانیم مدعی «قدم صدق»ی باشیم که در زیارت عاشورا، دو بار ثبات قدم در آن را از خداوند مسئلت می کنیم.
پی نوشت ها:
1- قال الحسین (ع): انی لم اخرج اشرا و لابطرا و لامفسدا و لاظالما و انما خرجت لطلب الاصلاح فی امه جدی صلی الله علیه و آله وسلم ارید ان آمر بالمعروف و انهی عن المنکر و اسیر بسیره جدی و ابی علی بن ابی طالب علیه السلام. مقتل خوارزمی جلد 1 صفحه 188.
2- اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد(ص)- زیارت عاشورا
3- قال الصادق(ع):کونوادعاه الناس الی انفسکم بغیرالسنتکم یعنی باعمالکم واخلاقکم وورعکم فان الناظرالیها یطلب المتابعه لکم(شرح اصول کافی جلد 8 صفحه 237).
و در حدیثی دیگر:......ومن المداومه علی الخیرکراهیه الشرومن کراهیه الشرطاعه الناصح........(تحف العقول صفحه 15)
4- قرآن کریم: احسب الناس ان یترکوا ان یقولوا آمنا و هم لایفتنون. و لقد فتنا الذین من قبلهم فلیعلمن الله الذین صدقوا و لیعلمن الکاذبین. سوره عنکبوت آیه 2 و 3
اول**1368**
14/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]
صفحات پیشنهادی
امر به معروف و نهي از منكر و چالشهاي پيش رو
۱۴ آبان ۱۳۹۳ ۰ ۳ق ظ رسالت امر به معروف و نهي از منكر و چالشهاي پيش رو به گزارش خبرگزاري موج روزنامه رسالت چنين نوشت از شگفتيهاي بينظير محرم خيزش خود جوش عموم مردم براي قرار گرفتن در مدار حضرت اباعبدالله عليه السلام است كه محتشم در شعر معروف خود به زيبايي آن را توصيف كردهدبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی خبر داد اجرای طرح تذکر کتبی برای پیشبرد فریضه امر به م
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی خبر داداجرای طرح تذکر کتبی برای پیشبرد فریضه امر به معروف در خراسان شمالیدبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی از اجرای طرح تذکر کتبی در راستای پیشبرد فریضه امر به معروف و نهی از منکر در استان خبر داد به گانتقاد قوه قضاییه از پیش نویس لایحه امر به معروف و نهی از منکر/علت اجرا نشدن قانون مجازاتهای جایگزین حبس
اجتماعی قضایی و حقوقی انتقاد قوه قضاییه از پیش نویس لایحه امر به معروف و نهی از منکر علت اجرا نشدن قانون مجازاتهای جایگزین حبس معاون فرهنگی قوه قضاییه با انتقاد از پیش نویس لایحه امر به معروف و نهی از منکر گفت بهتر بود در این لایحه نمایندگانی از دادستانی معاونت فرهنگی معاونتامام جمعه شیعیان کامیاران: ادارات و نهادهای دولتی باید در امر به معروف و نهی از منکر پیشقراول باشند
امام جمعه شیعیان کامیاران ادارات و نهادهای دولتی باید در امر به معروف و نهی از منکر پیشقراول باشندامام جمعه شیعیان کامیاران گفت ادارات و سازمانهای دولتی باید در امر ترویج امر به معروف و نهی از منکر پیشقراولان جامعه باشند به گزارش خبرگزاری فارس از کامیاران حجتالاسلام علیاشامر به معروف و نهی از منکر از رسالتهای بزرگ مبلغین است -
یک مبلغ هندی امر به معروف و نهی از منکر از رسالتهای بزرگ مبلغین است خانه فرهنگ ايران در دهلينو اجلاس یکروزه مبلغین و متولیان حسینیهها را با حضور فعالان اين حوزه از 17 شهرستان واقع در 4 ايالت شمالي هند را برگزار كرد كه طي آن يك مبلغ هندي امر به معروف و نهی از منکر را ازرئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی: تفرقه بزرگترین خطر برای جهان اسلام است
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی تفرقه بزرگترین خطر برای جهان اسلام استرئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت در حال حاضر تفرقه بزرگترین خطری است که جهان اسلام با آن روبهرو است به گزارش خبرگزاری فارس از اراک آیتالله قربانعلی درینجطرح تذکر کتبی امر به معروف و نهی از منکر در سمنان اجرا می شود -
حجت الاسلام عبدوس طرح تذکر کتبی امر به معروف و نهی از منکر در سمنان اجرا می شود سمنان - خبرگزاری مهر جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان از اجرای طرح جدیدی تحت عنوان تذکر کتبی با هدف توسعه این فریضه الهی در جامعه خبر داد به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسعلمای اسلام زمینه احیای اصل امر به معروف و نهی از منکر را فراهم کنند -
حجت الاسلام فراشی علمای اسلام زمینه احیای اصل امر به معروف و نهی از منکر را فراهم کنند ارومیه – خبرگزاری مهر مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور گفت علمای اسلام باید با احیا کردن اصل امر به معروف و نهی از منکر در جامعه موجبات وحدت و همدلی در بین مومنان را بیش از پیش فراهم سازند برئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران: معیار امر به معروف و نهی از منکر شریعت است
رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران معیار امر به معروف و نهی از منکر شریعت استرئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران گفت معیار امر به معروف و نهی از منکر شریعت است و باید آنرا بپذیریم تا بتوانیم جامعهای سربلند داشته باشیم به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر حجتالاسلام عبدالحسین خمسئول دفتر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر بروجرد خبر داد اجرای همایش گشتهای تذکر لسانی در بروجرد
مسئول دفتر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر بروجرد خبر داداجرای همایش گشتهای تذکر لسانی در بروجردمسئول دفتر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بروجرد گفت همایش گشتهای تذکر لسانی در این شهرستان برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد محمد حسین جاویداننیا عصر احمید رسایی: پیام امام حسین (ع) نه تعامل سازنده بلکه امر به معروف و نهی از منکر بود
حمید رسایی پیام امام حسین ع نه تعامل سازنده بلکه امر به معروف و نهی از منکر بودنماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جریان استکبار برای مقابله با ما علم درونی بلند میکند گفت پیام قیام امام حسین نه تعامل سازنده بلکه امر به معروف و نهی از منکر است به گزارش خبرنگار گروه دانمهمترین فلسفه قیام عاشورا احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر بود -
حجت الاسلام نعمت اللهی مهمترین فلسفه قیام عاشورا احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر بود قزوین- خبرگزاری مهر مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت امربه معروف و نهی ازمنکر یکی از مهمترین اهداف قیام امام حسین ع در جامعه اسلامی بود به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلاماسکندری در همایش نقش رسانهها در احیای امر به معروف و نهی از منکر: نیازمند پرورش خبرنگاران حرفهای برای مدیریت
اسکندری در همایش نقش رسانهها در احیای امر به معروف و نهی از منکر نیازمند پرورش خبرنگاران حرفهای برای مدیریت بحران هستیم حمایت رسانهای غرب از فمنیسم در حاشیه اسیدپاشی اصفهانرئیس مرکز مطالعات سازمان بسیج رسانه با بیان اینکه هدف دشمن از موج رسانهای در پی جنایت اسیدپاشی ترویجرئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان: حفظ نظام بزرگترین معروف و فتنهگری علیه نظام بزرگ
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان حفظ نظام بزرگترین معروف و فتنهگری علیه نظام بزرگترین منکر استرئیس ستاد احیای امر به معروف شهرستان اصفهان گفت حفظ نظام اسلامی بزرگترین معروف و فتنهگری علیه نظام اسلامی بزرگترین منکر است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفرئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل: احیای امر به معروف و نهی از منکر نشانه رشد و بالندگی جامعه است
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل احیای امر به معروف و نهی از منکر نشانه رشد و بالندگی جامعه استرئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل گفت احیای امر به معروف و نهی از منکر در هر جامعه نشانه رشد و بالندگی آن جامعه است به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل عظیم دشتی پیش از ظهر اانجام امر به معروف و نهی از منکر با استفاده از روشهای علمی تاثیرگذار است -
احمدی انجام امر به معروف و نهی از منکر با استفاده از روشهای علمی تاثیرگذار است اصفهان – خبرگزاری مهر رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان گفت انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر به شکل کاربردی و اصولی در گرو شناخت درست معروفات و منکرات است به گزارش خبامر به معروف و نهی از منکر جامعه را از انحطاط و بی اخلاقی نجات می دهد -
حجت الاسلام رئوف امر به معروف و نهی از منکر جامعه را از انحطاط و بی اخلاقی نجات می دهد گرگان - خبرگزاری مهر مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان گلستان گفت جامعه ای که امر به معروف و نهی از منکر در آن نباشد به انحطاط و بی اخلاقی کشیده می شود و در نهایت ظالمان در آن جامعه حاکم می ش-
گوناگون
پربازدیدترینها