محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842916389
امر به معروف و نهي از منكر و چالشهاي پيش رو
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ آبان ۱۳۹۳ (۰:۳ق.ظ)
رسالت: امر به معروف و نهي از منكر و چالشهاي پيش رو
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه رسالت چنين نوشت:
از شگفتيهاي بينظير محرم، خيزش خود جوش عموم مردم براي قرار گرفتن در مدار حضرت اباعبدالله عليه السلام است كه محتشم در شعر معروف خود، به زيبايي آن را توصيف كرده است، مشعل فروزاني كه منشاء بصيرت، عبرت و مقاومت بسياري از مسلمانان شد. زور مداران نيرنگ باز اموي، عباسي و بعثي، وهابي و آمريكايي كه خاموش كردن آن را خارج از توان خود يافتند، تلاش كردند آن را كمرنگ كنند و از اهداف عميق فرهنگي، اجتماعي و سياسي و تربيتي تهي سازند.
اما بسيار بودند افراد بصيري كه براي ابراز مودت به آن حضرت به تعظيم شعائر محرم و حضور در مجالس عزاداري بسنده نكردند و در عصر خود با مقاومت در برابر تهديد و زندان و شكنجه طاغوت زندگيشان را حسيني ترسيم كردند و آنگاه كه پرچم انقلاب اسلامي برافراشته شد با حضور در همه عرصههاي خطر، تا پاي جان به دفاع از آن پرداختند و براي تحقق مواضع، افكار و آرمانهاي امام (ع) و فلسفه قيام عاشورا كه فرمودند: الا ترون ان الحق لايعمل به و ان الباطل لايتناهي عنه... آيا نميبينيد كه به حق عمل نميشود؟ و از باطل نهي نميگردد...؟! همه تلاششان را بكار گرفتند تا شايد بتوانند جامعه خود را آنگونه كه امام (ع) ميپسندند، بنا سازند. حضرت به بيان ديگري دليل قيام خود را امر به معروف و نهي از منكر و حركت در مسير پيامبراكرم (ص) و اميرالمومنين (ع) ميفرمايند.(1)آنگونه كه در آيه 104 سوره آلعمران امر شده است بايد گروهي پيشگام شوند و مردم را به خير و سپس به كارهاي شناخته شده فرا بخوانند و از كارهاي ناشناخته بازدارند، اينها همان رستگاران واقعي هستند.اگر در مجالس ماه محرم اضافه بر عزاداري و اظهار مودت به معارف قرآن و عترت ، به فلسفه قيام حضرت اباعبدالله الحسين (ع) توجه شود و راههاي تحقق آرمانهاي آن حضرت و اصلاح سبك زندگي (2) تبيين گردد به بيراهه نرفتهايم.
دانش و تجربه و عقل بشري، و قبل از آن تعاليم آسماني و راهنمايي پيامبران مويد اقدامات پيشگيرانه براي حفظ سلامت روحاني و جسماني انسانها است تا گرفتار آسيبها و بيماريها نشوند و آرامش و امنيت را از دست ندهند.
در بسياري از كشورها اينگونه است كه از سرمايهگذاريهاي پيشگيرانه در نظام تعليم و تربيت و تقويت حفاظت اجتماعي دريغ ميكنند اما حاضرند چند برابر آن را براي توسعه پليس و زندانها و مقابله با اعتياد و قاچاق مواد مخدر و فساد و فحشا و كنترل و دستگيري و نگهداري مجرمان و مراقبت خانوادههاي سرپرست از دست داده و"بزهكارپرور" و توسعه مراكز درماني و خدمات مشاوره به آسيبديدگان فرهنگي، اجتماعي و رسيدگي به ميليونها پرونده دعاوي در محاكم قضائي، هزينه كنند و در عين حال شاهد عدم توقف آن باشند.
در كشور ما با استفاده از آموزههاي اسلامي و بهرهگيري از فلسفه قيام حضرت اباعبداللهالحسين (ع) و نهضت عاشورا و براي تحقق وظيفه خطير دعوت به خير و امر به معروف و نهي از منكر، از سالها قبل تلاشهاي خيرخواهانهاي صورت گرفته است اما قوام و دوام و سامانيافتگي اين تلاشها نيازمند «قانون» است تا ضمن تعريف ماهوي، به بيان حدود و كيفيت و شرايط اجرا بپردازد.
وضع قانون جامع و شفاف موجب ارائه تعريف واحد از موضوع و تقسيم وظايف بين مردم و دولت و نهادهاي مردمي و قواي سهگانه و وحدت رويه انتظامي و قضائي و تعريف نظام ارزيابي و نظارتي ميگردد و زمينه اقبال عمومي و مشاركت همگاني را نيز فراهم ميآورد. در اين صورت نه تنها دغدغهاي براي برخورد سليقهاي با اين موضوع پيش نخواهد آمد كه همين قانون اگر به درستي اجرا شود موجب احساس امنيت و آرامش خواهد گرديد و سلامت اجتماعي و كاهش آسيبها و جرائم را به دنبال خواهد آورد و هزينههاي سرسامآور مقابله و نگهداشت مجرمان و "همسانپروري"آنان در زندان را كاهش خواهد داد و با بسياري از آسيبها مثل از هم پاشيدگي خانوادهها و آمار روز افزون طلاق مقابله خواهد كرد.
اقدام براي درخواست قانونگذاري در مورد امر به معروف و نهي از منكر به دليل ضرورت تعريف ساز و كار اجرا بعهده قوه مجريه است و در سالهاي گذشته بارها از دولت درخواست گرديد كه لايحه آن را تهيه و به مجلس ارائه نمايد. با توجه به تصريح اصل هشتم قانون اساسي در مورد تعيين شرايط، حدود و كيفيت اجرا توسط «قانون» و تاخير غيرموجه قوه مجريه در 35 سال گذشته، مجلس شوراي اسلامي ناگزير گرديد با همكاري ستاد احياء، مبادرت به تهيه طرح در اين زمينه نمايد. اين تقدّم شايسته تقدير است و مجلس محترم را در فهرست گروه پيشگام قرار ميدهد كه در آيه شريفه 104 سوره آلعمران به آن تاكيد شده است و اين اقدام در آستانه ماه محرم و هفته امر به معروف و نهي از منكر الهامبخش بخش تاسي به سيره حضرت اباعبداللهالحسين (ع) در اهتمام به حفاظت و بهداشت اجتماعي و فرهنگي از طريق اين فريضه اسلامي است. چقدر پسنديده بود مبادرت به اين «عمل صالح» از سوي قوه مجريه آغاز ميشد و حضور «روحاني» دولت نيز در جامعه احساس ميگرديد.
محمل تراشي براي فتنه انگيزي و دامن زدن به ناامني از سوي بدخواهان اين ملت و نسبت دادن آن به نيروهاي مومن و فريضه امر به معروف و نهي از منكر و فرستادن آتش تهيه براي «بحرانسازي» از سوي رسانههايي مثل بيبيسي و العربيه و وي اواي(كه با حمايت بيدريغ خود از جنايتكار بزرگ تهاجم به غزه و جلادان كودككش آنان در سوريه و عراق، رسوايي و بدنامي خود را به اوج رساندند) از روشهاي كهنه و نخنمايي است كه نميتواند موجب فريب ملتي رشيد گردد و نه تنها رجال «حقوقدان» كه افراد عادي هم هيزمي براي آتش آنان تدارك نخواهند كرد.
اكنون كه مجلس شوراي اسلامي پيشگام تهيه و تصويب اين قانون شده است و مراحلي از كار را نيز پيش برده است، شايسته است حداكثر بهرهگيري از ملاحظات و تجارب دستگاههاي ذيربط خصوصا قوه قضائيه و مجريه و نيروي انتظامي و نهادهاي فعال مردمي به عمل آيد.
اين طرح كه در سه بخش مهم، وظايف مردم نسبت به مردم، مردم نسبت به دولت و دولت نسبت به مردم در دست بررسي است، نبايد به معناي كاهش جنبه همگاني اجراي اين فريضه تلقي شود. اينگونه نيست كه عدهاي آمر و عدهاي مامور باشند. همه مسئوليت دارند به فرموده پيامبر اكرم (ص): كلكم راع و كلكم مسئول عن رعيته (همه شما سرپرست و مسئول هستيد و درباره زيردستان نيز مورد سئوال واقع ميشويد.)
ازمسائلي که تاثيرفوق العاده اي درهمکاري ومشارکت عموم مردم دارد،"نحوه نگرش"به موضوع است.واقعيت اين است که درگذشته رسانه هاي مخالف ومعاند درتبليغات سلبي خودنسبت به اين فريضه و بزرگنمايي اشكالات احتمالي در عرصه اقدام، يا نسبت دادن مسائل نادرست، بسيار گستردهتر از تبليغ ايجابي نهادها و رسانههاي موافق، ظاهر شدند.
از اقداماتي كه براي همراهي افكار عمومي نسبت به اين موضوع لازم است صورت پذيرد، تبيين آن و رفع برخي ابهامها و شبهات است. بعنوان نمونه: انحصار منكر به يكي دو موضوع و غفلت از مصاديق ديگري كه
چه بسا مهمتر و داراي تاثير اجتماعي بيشتر است و ترجيح نهي از منكر بر امر به معروف و دعوت به خير، و مغايرت در رفتار وگفتارو سبك زندگي برخي دولتمردان وعدم رعايت عدالت، زمينه بيرغبتي در مشاركت عمومي را فراهم ميسازد.
چه اشكالي دارد در رويکرد جديد، امر به معروف و نهي از منكر از دولت و مديران دولتي آغاز شود آنجا كه اقدام شايستهاي از جمله برخي از قانونها معطل ماندهاند و هنوز در مورد آنها اقدام نشده است! مثل قانون تسهيل ازدواج جوانان مصوب سال 84 مجلس شوراي اسلامي كه دولت قبلي و دولت فعلي آييننامه آن را تصويب نكرده و همچنان آن را مسكوت گذاشتهاند!( و لذا عوامل ديگري در جهت «تسهيل طلاق»! فعال گرديده است!).
يا مثل استدعا از مردم براي انصراف از دريافت يارانهها با اعلام جدي بودن حذف يارانه همه افراد متمكن و بكارگيري همه ظرفيتها براي جلب اعتماد مردم، از رجال ارجمند حوزههاي علميه تا هزينه نادرست اعتماد مردم به رسانه ملي و سپس ادامه دادن پرداخت يارانه به افراد متمكني كه انصراف ندادند! و مجازات كساني كه با صداقت دست نياز دولت را كه به سويشان دراز شده بود فشردند وحذف يارانه آنها! ومنصرف کردن آنان ازرفتارمجددصادقانه بادولت !
ادعاي "اعتدال" از يكسو و سپردن برخي مناصب به افراد موثر فتنه 88 از سوي ديگر و.... ازمصاديق نيازدولت به امر به معروف و نهي ازمنکراست.
مجلس شوراي اسلامي در تنظيم قانون جديد، كاركرد ستادها و نهادهاي متصدي ساماندهي اجراي اين فريضه و علل ناكارآمدي آنان را در
همگاني كردن موضوع مورد ارزيابي و تحليل قرار دهد تا بتواند انگيزهسازي براي مشاركت فراگير رانيز تدبير نمايد.از جمله آن، ضرورت حمايت انتظامي و قضائي از آمران به معروف و ناهيان از منكر و تعريف سازمان و مرجع مشخص براي توليت اين فريضه الهي و اهتمام براي ارتقاء آگاهيهاي عمومي در اين زمينه و ارائه آموزشهاي لازم و حتي خدمات مشاوره حقوقي و قضائي رايگان است.
براساس همين قانون شرايطي فراهم شودتا قوهقضائيه با تعريف شعب ويژه و آموزش قضات، حضوروظهوري جديتر و موثرتر از گذشته ارائه نمايد. در گذشته وظايف قاضي و محتسب و داروغه تفكيك شده بود و هركدام وظيفه خود را انجام ميدادند. در تفكيك وظايف آنان ملاحظاتي وجود داشت كه قابل تامل و بهرهگيري است.
از عوامل موثر در همراهي افكار عمومي و همكاري و مشاركت همگاني،ضرورت معروف باقي ماندن معروفها و منكر باقيماندن منكرها است. آنچه كه تكليف شده است امر به معروف و نهي از منكر است نه امر به واجب و نهي از حرام. يعني اگر مسئلهاي در نگرش مردم مذموم بود نهي از آن كار دشواري نيست و اگر پسنديده و پذيرفته بود امر به آن سخت نيست و امر به معروف و نهي از منكر در شرايطي مطلوب و هموار، صورت ميگيرد.
اما اگر در اثر غفلت، به تدريج برخي معروفها منكر و منكرها معروف تلقي شدند آيا شرايط براي امر به معروف و نهي از منكر آماده است يا اول بايد جهاد ديگري صورت گيرد و فهم اجتماعي و ماهيت مسائل يكسان گردد؟
وقتي اكثر رسانههاي ما زنان مجرم و معتاد و آدمكش را با چادر و مقنعه مشكي نشان ميدادند و آقايان مجرم و جنايتكار و زورگير و آدمكش نيز در هيئت افراد مذهبي به تصوير كشيده ميشوند آيا ديگر چنين پوشش و چنين هيئتي معروف تلقي ميشود كه بتوان به آن امر كرد؟!
همين مجلات وقتي در كنار دكههاي مطبوعاتي ميايستي و به روي جلد آنها نگاه ميكني، با شخصيتپردازي و درشتنماييها و "الگوسازيهاي معكوس" خود سبك زندگي غيرايراني و غيراسلامي را ترويج مي کنند، آن يكي نمادهاي معروف را منكر، و اين يكي نمادهاي منكر را معروف قلمداد ميكند و وزارت "فرهنگ" و "ارشاد" هم وقتي مساعدت مالي ميكند سهم بيشتري براي آنها كنار ميگذارد چون محل مصرف سعه صدر را هم درست در «محدوده مرزباني فرهنگي» به صواب ميداند! مانندمحدوده اي که درواقعه"اُحُد"هم مورد تسامح واقع گرديد! وشدآنچه شد! يا در آن فيلم و اين سريال، ناديده گرفتن حريمها و عاديسازي اختلاط هاي غيرضروري و نگاههاي ممنوع، ارزشگذاري معكوس ميشوند... اينها نمونههايي كوچك از تغافلها و تجاهلهايي هستند كه معروفها را منكر و منكرها را معروف قلمداد ميكنند!
توجه به ملاحظات آغازآيه 104سوره آل عمران مبني برتقدم دعوت به خيروفعال شدن گروه پيشگام دراجراي اين فريضه نيز بسترمناسبي رابراي همراهي افکارعمومي ومشارکت فراگيرفراهم مي نمايد. براساس روايات اگرفراخوان عملي صورت گيردومردم شايستگي هاي رفتاري وپايبندبودن آنهابه ارزشهاي اخلاقي وديني وعمل به خير را ببينند بيشتر اقبال مي کنند ضمن اينکه دوام درعمل به خيرموجب فاصله گرفتن ازشرومنکرمي گرددوعملاکاربردنهي ازمنکررا به حداقل مي رساند.(3)
قانون جديد مي تواندملاحظات مربوط به همراهي افکارعمومي را به عنوان مقدمه لازم براي اجراي فريضتين مورد محاسبه قرار داده وبراي آن چارهانديشي كند.
بديهي است همه اين ناهمواريها را خداوند متعال ميتواند به ارادهاي و اشارهاي هموار سازد اما اينها را پيش روي مدعيان مودت و محبت به خود و اولياي خود قرار داده است تا صداقت آنها را در ادعاهايشان
بيازمايد (4). و لذا به اين مسئله به عنوان يك جهاد بزرگ فرهنگي اجتماعي و زمينه عبور افتخارآميز از آزمونهاي پيش رو مينگريم.
اگر براي تحقق آرمان حضرت اباعبداللهالحسين (ع) در جهت احياء و فراگير نمودن اين فريضه توفيق يابيم ميتوانيم مدعي «قدم صدق»ي باشيم كه در زيارت عاشورا، دو بار ثبات قدم در آن را از خداوند مسئلت ميكنيم.
پينوشتها:
1- قال الحسين (ع): اني لم اخرج اشرا و لابطرا و لامفسدا و لاظالما و انما خرجت لطلب الاصلاح في امه جدي صليالله عليه و آله وسلم اريد ان آمر بالمعروف و انهي عن المنكر و اسير بسيره جدي و ابي علي بن ابي طالب عليهالسلام. مقتل خوارزمي جلد 1 صفحه 188.
2- اللهم اجعل محياي محيا محمد و آل محمد(ص)- زيارت عاشورا
3- قال الصادق(ع):کونوادعاه الناس الي انفسکم بغيرالسنتکم يعني باعمالکم واخلاقکم وورعکم فان الناظراليها يطلب المتابعه لکم(شرح اصول كافي جلد 8 صفحه 237).
و در حديثي ديگر:......ومن المداومه علي الخيرکراهيه الشرومن کراهيه الشرطاعه الناصح........(تحف العقول صفحه 15)
4- قرآن كريم: احسب الناس ان يتركوا ان يقولوا آمنا و هم لايفتنون. و لقد فتنا الذين من قبلهم فليعلمن الله الذين صدقوا و ليعلمن الكاذبين. سوره عنكبوت آيه 2 و 3
نويسنده: سيد باقر پيشنمازي
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
امام جمعه شیعیان کامیاران: ادارات و نهادهای دولتی باید در امر به معروف و نهی از منکر پیشقراول باشند
امام جمعه شیعیان کامیاران ادارات و نهادهای دولتی باید در امر به معروف و نهی از منکر پیشقراول باشندامام جمعه شیعیان کامیاران گفت ادارات و سازمانهای دولتی باید در امر ترویج امر به معروف و نهی از منکر پیشقراولان جامعه باشند به گزارش خبرگزاری فارس از کامیاران حجتالاسلام علیاشانتقاد قوه قضاییه از پیش نویس لایحه امر به معروف و نهی از منکر/علت اجرا نشدن قانون مجازاتهای جایگزین حبس
اجتماعی قضایی و حقوقی انتقاد قوه قضاییه از پیش نویس لایحه امر به معروف و نهی از منکر علت اجرا نشدن قانون مجازاتهای جایگزین حبس معاون فرهنگی قوه قضاییه با انتقاد از پیش نویس لایحه امر به معروف و نهی از منکر گفت بهتر بود در این لایحه نمایندگانی از دادستانی معاونت فرهنگی معاونتدبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی خبر داد اجرای طرح تذکر کتبی برای پیشبرد فریضه امر به م
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی خبر داداجرای طرح تذکر کتبی برای پیشبرد فریضه امر به معروف در خراسان شمالیدبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی از اجرای طرح تذکر کتبی در راستای پیشبرد فریضه امر به معروف و نهی از منکر در استان خبر داد به گخانواده اصلی ترین رکن در احیا امربه معروف و نهی از منکر در جامعه است -
سردار ابوحمزه خانواده اصلی ترین رکن در احیا امربه معروف و نهی از منکر در جامعه است همدان – خبرگزاری مهر دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با بیان اینکه یکی از اولویت های اصلی دراین ستاد خانواده است گفت مبنا و ریشه تحول بنیادی در جامعه و اصلی ترین رکن احیا تاکید فرماندار ساوجبلاغ بر احیای امر به معروف و نهی از منکر
تاکید فرماندار ساوجبلاغ بر احیای امر به معروف و نهی از منکرفرماندار ساوجبلاغ با تاکید بر بر احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت همزمان با قرار گرفتن در ماه محرم برنامههای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در ساوجبلاغ آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس از ساوجبلاغ ابوالقمعاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف استان اصفهان مطرح کرد تحقق فریضه احیای امر به معروف و نهی از منکر با ابزا
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف استان اصفهان مطرح کردتحقق فریضه احیای امر به معروف و نهی از منکر با ابزار هنرمعاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف استان اصفهان از تولید برنامههای هنری و تصویری به منظور احیای امر به معروف و نهی از منکر خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهاامام جمعه بروجرد: فرایض امر به معروف و نهی از منکر باید با اخلاص و نرمی بیان صورت گیرد
امام جمعه بروجرد فرایض امر به معروف و نهی از منکر باید با اخلاص و نرمی بیان صورت گیردامام جمعه بروجرد گفت فرایض امر به معروف و نهی از منکر باید با اخلاص و نرمی بیان صورت گیرد به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد حجتالاسلام حسن ترابی عصر امروز در جمع هیئتهای مذهبی بروجرد با اشارهآیتالله علما قیام عاشورا درس عملی امر به معروف و نهی از منکر بود
آیتالله علماقیام عاشورا درس عملی امر به معروف و نهی از منکر بودامام جمعه کرمانشاه گفت امام حسین ع با قیام خود عملا درس امر به معروف و نهی از منکر به همه ما آموخت به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه آیتالله شیخ مصطفی علما صبح امروز در جلسه هماهنگی ستاد برگزاری برنامههای دههرئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان: حفظ نظام بزرگترین معروف و فتنهگری علیه نظام بزرگ
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان حفظ نظام بزرگترین معروف و فتنهگری علیه نظام بزرگترین منکر استرئیس ستاد احیای امر به معروف شهرستان اصفهان گفت حفظ نظام اسلامی بزرگترین معروف و فتنهگری علیه نظام اسلامی بزرگترین منکر است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفامام جمعه بابل: تصویب لایحه امر به معروف و نهی از منکر قابل تقدیر است
امام جمعه بابل تصویب لایحه امر به معروف و نهی از منکر قابل تقدیر استامام جمعه بابل گفت تصویب لایحه امر به معروف و نهی از منکر قابل تقدیر است بهگزارش خبرگزاری فارس از بابل حجتالاسلام حسن روحانی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه امروز اظهار داشت تعطیلی بازار و مغازهها به جز مغمجلس ویژگیهای امر به معروف و نهی از منکر را مشخص کرد
مجلس ویژگیهای امر به معروف و نهی از منکر را مشخص کردنمایندگان مجلس مصوب کردند که امر به معروف و نهی از منکر دعوت و واداشتن دیگران به معروف و نهی و بازداشتن از منکر است به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز یکشنبه پارلمانفرمانده سپاه ساوجبلاغ: احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نیازمند فرهنگسازی است
فرمانده سپاه ساوجبلاغ احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نیازمند فرهنگسازی استفرمانده سپاه شهرستان ساوجبلاغ ضمن اعلام خبر برگزاری همایش بزرگ آرمان به معروف و ناهیان از منکر در این شهرستان گفت احیای این فریضه مهم دینی نیازمند فرهنگسازی است به گزارش خبرگزاری فارس از ساوجبلاامام جمعه شیروان تاکید کرد تلاش برای نهادینه سازی فریضه امر به معروف و نهی از منکر
امام جمعه شیروان تاکید کردتلاش برای نهادینه سازی فریضه امر به معروف و نهی از منکرامام جمعه شیروان بر تلاش به منظور نهادینه سازی فریضه امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان حجتالاسلام حسین کوثری در آیین خطبههای این هفته نماز جمعه شیروان از فریضمسئولین در احیای فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر الگو
استاندار قم مسئولین در احیای فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر الگو استاندار قم انتقادپذیری مسئولین را زمینه ساز پذیرش بیش از پیش مردم نسبت به خطاها دانست و افزود مسئولین دستگاه های اجرایی باید در انتقادپذیری و احیای فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر الگو باشند ۱۳۹۳ يکشنبه ۱امر به معروف و نهی ار منکر باید با کرامت باشد / آغوش ولایت برای توبه فتنه گران باز است
استانها شمال گلستان آیت الله خاتمی امر به معروف و نهی ار منکر باید با کرامت باشد آغوش ولایت برای توبه فتنه گران باز است گنبدکاووس - خبرگزاری مهر امام جمعه موقت تهران با بیان این که امر به معروف و نهی از منکر یکی از ویژگی های اردوگاه نهضت حسینی است گفت این موضوع به این متکلیف ما امر به معروف و نهی از منکر است
دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۴ نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه فرهنگ غرب سعی دارد حیوان بودن انسان را ثابت کند اظهار کرد امروز تکلیف ما و خواسته اسلام امر به معروف و نهی از منکر و تقابل با فرهنگ مبتذل غرب است فرهنگی که جنایات متعددی را در حق انسانها روا میدارد به گزااجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر مهمترین واجب الهی است -
حجت الاسلام طاهری اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر مهمترین واجب الهی است گرگان - خبرگزاری مهر نماينده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شوراي اسلامي با بیان این نکته که اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر مهمترین واجب الهی است گفت همه خیرات و نیکی ها جامعه به برکت امر به-
گوناگون
پربازدیدترینها