تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803569594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آسوشیتدپرس گزارش داد: هم‌پیمانی 4 کشور عربی برای مقابله نظامی با ایران و تشیع


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آسوشیتدپرس گزارش داد: هم‌پیمانی 4 کشور عربی برای مقابله نظامی با ایران و تشیع
آسوشیتدپرس نوشت: مصر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و کویت در حال مذاکره برای تشکیل یک پیمان همکاری نظامی هستند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از تیک،  هدف این پیمان ایجاد نیروی نظامی مشترک برای مقابله با شبه نظامیان اسلام گرا در سراسر خاورمیانه است. این پیمان همچنین در خدمت نمایش قدرت و ایجاد موازنه در برابر ایران، رقیب سنتی این کشورها در منطقه است.


مقام‌های ارشد مصر به اسوشیتدپرس گفته‌اند که دو کشور را به عنوان خطر بالقوه در برابر این پیمان می‌بینند: لیبی که شبه‌نظامیان اسلام‌گرا در چند شهر آن حکمرانی می‌کنند و یمن که شورشیان شیعی حوثی کنترل پایتخت آن را در دست دارند.

آسوشیتدپرس مذاکرات ۴ کشور عربی یادشده را بیانگر مقاومت و ادعای جدید منابع قدرت سنی خاورمیانه می‌داند که دولت‌های‌شان - پس از سه سال ناآرامی‌به دنبال "بهار عربی" در تمام منطقه- به طور فزاینده با خطر جنبش‌های سیاسی و شبه نظامیان اسلام‌گرا روبه‌رو بوده‌اند.

پیمانی که مبارزه با "داعش" را در بر نمی‌گیرد

این کشورهای عربی متحد آمریکا با تلاش برای ایجاد پیمان همکاری نظامی خواستی فراتر از ائتلافی را دنبال می‌کنند که آمریکا برای مقابله با تروریست‌های "دولت اسلامی" (داعش سابق) در عراق و سوریه به وجود آورده است.

نیروهای نظامی عربستان سعودی و امارات متحده عربی در حمله‌های هوایی علیه شبه‌نظامیان "دولت اسلامی" در سوریه شرکت داشته‌اند. مقامات مصری به اسوشیتدپرس گفته‌اند، پیمان همکاری نظامی مزبور قرار نیست حمله به عراق و سوریه را نیز دربر بگیرد، بلکه به طور جداگانه، سایر اسلام‌گرایان افراطی منطقه را هدف قرار می‌دهد.

در مصاحبه با اسوشیتدپرس سه مقام نظامی مصری درباره جزئيات مذاکرات سخن گفته و یک مقام چهارم هم گفته‌های آن‌ها را تایید کرده است.

همچنین یک مقام دیگر آگاه از مذاکرات از منطقه خلیج فارس به آسوشیتدپرس گفته است که دولت‌های چهار کشور مزبور در حال هماهنگ کردن ایده‌های خود درباره چگونگی رفتار با لیبی هستند. او افزوده است که گفت‌وگوها "در مورد همکاری‌با هم و چگونگی رفتار با افراط‌گرایان در منطقه در حال پیشرفت است".

مقامات مصری گفته‌اند که مذاکرات درباره تشکیل یک ائتلاف در برابر افراط‌گرایان به خوبی پیش رفته است. اما به گفته یک مقام مصری، تحقق ایده ایجاد یک نیروی نظامی مشترک هنوز دور به نظر می‌رسد و بین کشورها اختلاف نظرهایی وجود دارد، از جمله درباره اندازه، تامین مالی و مرکز فرماندهی و نیز در این باره که آیا باید از اتحادیه عرب یا سازمان ملل متحد درخواست پشتوانه سیاسی برای عملیات نظامی بشود یا نه. تلاش‌های گذشته برای ایجاد نیروی نظامی‌ای که همه کشورهای عربی را در بربگیرد ناموفق بوده است.

مقامات مصری یاد شده به اسوشیتدپرس گفته‌اند که حتی اگر در مورد نیروی نظامی مشترک توافق حاصل نشود، با این ائتلاف می‌توان عملیات نظامی‌ را هماهنگ کرد. هدف انجام عملیات سریع و دقیق علیه شبه‌نظامیان اسلام‌گرا، به جای ماموریت‌های طولانی، خواهد بود.

پیش از این نیز این کشورها اراده بی‌سابقه‌ای برای انجام عملیات مشترک نشان داده‌اند. به گفته مقامات آمریکایی و مصری، مصر و امارات متحده عربی در حمله‌های هوایی علیه شبه‌نظامیان اسلام‌گرا در لیبی در طول تابستان گذشته شرکت داشتند. همچنین ماه گذشته (اکتبر) مصر خود به تنهایی اقدام به حمله هوایی علیه شبه‌نظامیان یاد شده کرده است. البته دولت مصر هر دو مورد عملیات را تکذیب کرده است.

عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر که فرمانده سابق ارتش این کشور بوده، بارها هشدار داده که باید با اسلام‌گرایان افراطی مناطق متعدد برخورد شود و نه فقط در عراق و سوریه. او در مصاحبه‌ای که در ماه سپتامبر با آسوشیتدپرس داشت گفت که منطقه نیاز به یک "استراتژی جامع برای مبارزه با تروریسم" دارد.

سخنگوی مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا در پاسخ به پرسش آسوشیتدپرس که آیا آمریکا از این مذاکرات مطلع است یا نه گفته است: «ما اطلاعی نداریم. نمی‌توانم در مورد آن چیزی بگویم.»

همچنین سخنگوی رئیس جمهور مصر نیز تکذیب کرده است که ایجاد یک نیروی نظامی مشترک با یک مرکز فرماندهی بخشی از مذاکرات جاری میان مصر و متحدان عربی‌اش برای مبارزه با اسلام‌گرایان افراطی است.





۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن