محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843378405
دو خطر زيرزميني در پايتخت |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دو خطر زيرزميني در پايتخت
منابع آبی وجود داشته باشد، باید برای جبران این کمبود از منابع زیرزمینی آب استخراج شود. استخراج مداوم و بیش از ظرفیت منابع آب زیرزمینی سبب خشک شدن این منابع خواهد شد. اگر این منابع خشک شود، حفرههای زیرزمینی که تا قبل از خشک شدن محل ذخیره آب بوده، به مرور زمان فرونشست زمین را موجب میشوند.
کد خبر: ۴۴۶۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۶ - 05 November 2014
رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران ميگويد: پايتخت از ناحيه دو خطر زيرزميني شامل «كمآبي» و «زلزلهبزرگ» در معرض تهديد است و براي هر كدام از آنها يك كارگروه تخصصي در سازمان تشكيل و مطالعاتي درباره ابعاد اين دو بحران آغاز شده است.
به گزارش دنیای اقتصاد، در قضيه بحران آب، يافتههاي اين سازمان، چالشي عميقتر از كمبود آبشرب را براي تهران هشدار ميدهد. در حالحاضر با تهنشين شدن يكي دو سد تامينكننده آب مصرفي تهران، گرايش به برداشت از «سفرههاي زيرزميني» افزايش پيدا كرده است.
اما سازمان مديريت بحران شهر تهران ادامه استفاده از منابع آب زيرزميني را به ضرر پايتخت ميداند و معتقد است: اين روند ميتواند به خشكشدن سفرههاي آب زيرزميني و سپس فرونشست زمين –روزانه يك ميليمتر- و در نهايت به پرشدن مجراهاي آب زيرزميني از خاك براي هميشه منجر شود و آينده تهران را به شهري بدون آب زيرزميني بدل كند.
رئيس سازمان مديريت بحران شهر تهران همچنين درباره «زلزله بزرگ» -كه گفته ميشود در وقوع آن تاخير چندساله بهوجود آمده و هر لحظه احتمال اين زمينلرزه ميرود- اعلام كرد: در حالحاضر حداقل سه نوع پيشنشانگر زلزله بهصورت مرتب توسط سازمان و به كمك تجهيزات مخصوص، رصد ميشود و چنانچه علائم غيرعادي دريافت كنيم، پيام هشدار سريع زلزله را از طريق شبكه پنج سيما به شهروندان تهراني اطلاع خواهيم داد. احمدصادقي درباره شايعهاي كه بهار امسال بعد از توفان 112 كيلومتري 12خرداد در تهران، در ارتباط با «زلزلهبزرگ» مطرح شد نيز گفت: در ماههاي اخير كارگروه «مخاطره زمين» در سازمان تحقيقاتي را درباره رابطه توفان با زلزله هم بهعنوان پيشنشانگر و هم با فرضيه پسنشانگر، در حوادث مشابه در ساير كشورها انجام داد و در جمعبنديهاي خود، رابطه تقدم و تاخر به ترتیب میان توفان و زلزله را از نظر علمي مردود اعلام كرد اما به سوابقي از عكس اين رابطه– وقوع زلزله قبل از بروز توفان- دست يافت.
متن گفتوگو با احمد صادقي، رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران را در ادامه بخوانيد:
شما ابتدای شهریورماه اعلام کردید که به دلیل حاد شدن بحران کم آبی در پایتخت، تهران بیش از 40 روز دیگر آب ندارد. ضمن آنکه بحران کمآبی در تهران مشکل دیگری به نام فرونشست زمین به دنبال خواهد داشت. مطالعات انجام شده توسط سازمان مدیریت بحران مشکل کم آبی تهران را از چه زمانی شناسایی کرد و چرا بحران خطر فرونشست زمین را به دنبال دارد؟
این سازمان به صورت تخصصی به مطالعاتی همچون بحران کم آبی وارد نمیشود. اما زمانی که هشدارهایی در خصوص بحرانهای طبیعی از سوی دستگاههای مربوطه اعلام میشود به دلیل نقشی که سازمان مدیریت بحران در مباحث پیشگیری دارد و باید آمادگی مقابله با بحران را داشته باشد به اینگونه مسائل ورود پیدا میکند.
آمارهای بحران کمآبی توسط کارگروههای تخصصی ستاد مدیریت بحران تهیه شد. براساس این مطالعات بحران کمآبی از اوایل سال جاری شناخته شد. علاوه بر این مطالعاتی که در سازمان آبفای تهران انجام شد، هشدارهایی بابت کمبود آب در تهران ارائه شد و نهایتا در اواخر تابستان به این نتیجه رسیدیم که اگر صرفهجویی انجام نشود تهران بیش از 40 روز دیگر آب ندارد. کاهش بارندگیهای فصلی و نبود مدیریت صحیح منابع آبی دو علت کمبود آب شناخته شده است. در نگاه اول شاید تبعات کمبود منابع آبی در بروز مشکل برای آب مصرفی شهروندان به نظر آید اما مشکل اصلی جای دیگری است. زمانی که کمبود منابع آبی وجود داشته باشد، باید برای جبران این کمبود از منابع زیرزمینی آب استخراج شود. استخراج مداوم و بیش از ظرفیت منابع آب زیرزمینی سبب خشک شدن این منابع خواهد شد. اگر این منابع خشک شود، حفرههای زیرزمینی که تا قبل از خشک شدن محل ذخیره آب بوده، به مرور زمان فرونشست زمین را موجب میشوند. براساس مطالعات صورت گرفته در کارگروههای تخصصی در شهر تهران روزانه یک میلیمتر نشست زمین اتفاق میافتد. که در طول سال مجموعا به 36 سانتی متر خواهد رسید. این فرونشست در بخشهای جنوب غربی تهران با شدت بیشتری اتفاق میافتد.
فرونشست زمین چه خطراتی برای شهر به دنبال دارد؟ آیا میتواند به تحریک گسلهای اطراف شهر منجر شود؟
فرو نشست زمین برای مدیریت شهری یک خطر است که میتواند تا حدی باعث آسیب بناها هم شود. اما ارتباطی به تحریک گسلها ندارد. اتفاق ناگوارتری که ممکن است رخ دهد پرشدن مجراهای خشک شده آب و نبود جایگزین برای آنها است. بنابر این در آینده با شهری رو به رو هستیم که یا منابع آب زیرزمینی محدودی دارد یا آنکه اصلا منابع آب زیر زمینی ندارد.
آیا هنوز هم شرایط منابع آبی در وضعیت بحران قرار دارد یا آنکه با وجود بارشهای ماه گذشته از وضعیت قرمز عبور کردهایم؟
بله. همچنان وضعیت منابع آبی شهر تهران بحرانی است. این موضوع به راحتی با بازدید از سدهای شهر تهران قابل مشاهده است. باید با تکیه بر عقاید دینی خود از خداوند طلب بارش باران کنیم تا بتوانیم از این بحران نجات یابیم.
آیا راهکاری عملیاتی به جز طلب باران از خداوند وجود ندارد؟
قطعا راهکاری دارد که عمل به آن ساده است. چراکه بسیاری از کشورهای دنیا که در مقایسه با کشور ما با شرایط حادتری در کمبود منابع آبی مواجه هستند با مدیریت مناسب منابع آبی خود به حل این مشکل پرداختهاند. اولین راهکار کاهش سرانه مصرف آب از طریق صرفهجویی است.
دومین راهکار مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی است که هنوز هم به صورت سنتی انجام میشود. تفکیک آب آشامیدنی از آب بهداشتی و کشاورزی نیز یکی از گزینههایی است که در کاهش مصرف آب موثر خواهد بود. چهارمین راهکار نوسازی شبکه لولهکشی آب مصرفی است که بخش زیادی از هدررفت آب در این بخش اتفاق میافتد.
تا پیش از جدی شدن بحران آب در تهران، خطر بزرگی که همواره پایتخت را تهدید میکرد و البته هنوز هم خطر محسوب میشود، «زلزله بزرگ» است. وقوع توفان در خردادماه سال جاری موجب شد تا برخی از کارشناسان و زلزلهشناسان آن را نشانهای از قریبالوقوع بودن زلزله احتمالی تهران بدانند. این سناریو اگرچه از سوی برخی دیگر از استادان اهل فن تکذیب شد اما هنوز هم در میان عدهای مطرح میشود. اساسا پایه علمی ارتباط این دو پدیده طبیعی تا چه اندازه صحت دارد؟
یکی از محورهایی که در بحث زلزله و پیشنشانگرهای آن مطرح است مباحث تاریخی گذشته یا مباحث تاریخی است. به این شکل که با بررسی زلزلههای مختلفی که در ادوار مختلف به وقوع پیوسته است یکسری نقاط مشترک میان آنها کشف میکنند و اعلام میشود برخی نقاط مشترک در تمامی زلزلهها تکرار شده، پس میتوان گفت که یک اتفاق به عنوان پیشنشانگر یا پسنشانگر زلزله محسوب میشود. از این رو بلافاصله پس از وقوع توفان امسال، کارگروه مخاطره زمین برای بررسی این حادثه به عنوان پیشنشانگر یا پسنشانگر زلزله تشکیل شد. بررسی این حادثه در کارگروه مشخص کرد که در ادوار گذشته توفان به عنوان پیشنشانگر زلزله شناخته نشده است. به گفته استادان فن مواردی در گذشته وجود داشته که پس از زلزله، توفان به وقوع پیوسته باشد اما عکس این ماجرا تاکنون اتفاق نیفتاده است. بنابراین این موضوع در کارگروه تخصصی از نظر علمی رد شده است.
چه شاخص یا پدیدههایی بهعنوان پیشنشانگر زلزله تعریف شدهاند و از سوی سازمان به صورت مداوم رصد میشوند؟
پیشنشانگرهای مختلفی داریم. مثلا اندازهگیری گاز رادون در زیر زمین که رصد آن به عنوان یک پیشنشانگر زلزله در دستور کار سازمان تخصصی است. گاز رادون یکی از پیشنشانگرهای زلزله به شمار میآید که از طریق سنجش میزان غـلظت آن در چـشمههای آب اطراف گسلها در پیشبینی زلزله مورد استفاده قرار میگیرد. در برخی از زلزلههای گذشته در جهان ارتباط این پیشنشانگر با زلزله مشاهده شده است البته نیازمند مطالعات علمی در این خصوص از سوی مراکز علمی – پژوهشی هستیم. همچنین تغییر غیرمتعارف آبهای زیرزمینی، حتی رصد حرکات حیوانات از دیگر پیشنشانگرهایی است که مرتبا در حال رصد هستند.
در چند ماه گذشته تعداد خردلرزههایی که در شهرستانهای اطراف تهران آمد زیاد شد. سه سال پیش هم چنین اتفاقی افتاد و در بهمن ماه سال 90 بود که یک زلزله به بزرگی 2/4 ریشتر بعد از چندین خردلرزه در تهران اتفاق افتاد. وقوع چنین خردلرزههایی طبیعی است یا میتواند مفهوم و پیام خاصی را بهعنوان یک پیشنشانگر داشته باشد؟
وقوع خردلرزهها طبیعی است، چون گسلهای شهر تهران گسلهای فعالی هستند. اما اگر میزان این خردلرزهها خاص باشد یا تکرار خاصی داشته باشد، میتوان آنها را بهعنوان پیشنشانگر آنها تلقی کرد. البته تعداد خردلرزههایی که در ماههای گذشته به آن اشاره میکنید در حدی نبوده است که بتوان آن را پیشنشانگر تلقی کرد. به عنوان مثال در مورد زلزله 27 مرداد مورموری در استان ایلام قبل از وقوع زلزله بزرگ دو خردلرزه با بزرگی 4 ریشتر اتفاق افتاد. یک روز پیش از این زلزله نیز، زلزلهای به بزرگی 2/4 ریشتر در دماوند رخ داد که پس از آن با تشکیل کارگروهی ویژه تصمیم گرفته شد که اگر چند ساعت بعد زلزله دیگری در همین ابعاد اتفاق بیفتد به مردم هشدار داده شود که چون تکرار نشد هشداری هم به مردم ندادیم.
در صورت بروز شرایط بحرانی برای هشدار به مردم چه مکانیزمی به صورت عمومی طراحی شده است؟
اطلاعرسانی درباره خطر وقوع زمینلرزه یا همان هشدار سریع از طریق صدا و سیما انجام میشود. در این راستا کارگروه تخصصی اطلاعرسانی و هشدار در تهران به مسوولیت شبکه 5 سیما تشکیل شده که عضو کارگروه تخصصی ستاد مدیریت بحران شهر تهران است. البته دانش بشر هنوز موفق به پیشبینی و تعیین زمان دقیق وقوع زلزله نشده است و مطالعات دانشمندان به نتایج محدودی رسیده است. بنابراین اصل بر پیشگیری است تا اگر زمین لرزه رخ داد خسارات و تلفات کمتری داشته باشد.
اما چندی پیش که برای توضیح ماجرای وقوع توفان تهران در صحن علنی شورا حضور داشتید اعلام کردید برای چنین اطلاعرسانی باید مجوز داشته باشید. آیا این موضوع روند اطلاعرسانی را به خصوص در مورد هشدار زلزله کند نخواهد کرد؟
بنده به مکانیزم اطلاعرسانی اشاره کردم اما اینکه فرآیند اطلاعرسانی به بلوغ خود نرسیده درست است و هماهنگی بیشتری در این بخش نیاز است. این موضوع را اشاره کنم که ما در بخش قانونی مشکل نداریم بلکه در بخش اجرای قانون با چالش مواجه هستیم. از این رو اصلاح قوانین مربوط به این موضوع در دستور کار مجلس قرار گرفته و امیدواریم با تصویب آن جایگاه سازمان مدیریت بحران کشور ارتقا پیدا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
تکیه ای به قدمت پایتختی تهران |اخبار ایران و جهان
تکیه ای به قدمت پایتختی تهران درایام عزاداری امام حسین ع تکیه سادات اخوی که قدمتش از زمان انتخاب شدن برای پایتختی است میزبان عزاداران از سراسر محلات تهران است کد خبر ۴۴۶۷۴۷ تاریخ انتشار ۱۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۲ - 03 November 2014 درایام عزاداری امام حسین ع تکیه سادات اخوی که قددربی پایتخت یک هفته به تعویق افتاد |اخبار ایران و جهان
دربی پایتخت یک هفته به تعویق افتاد کد خبر ۴۴۶۳۳۴ تاریخ انتشار ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۵ - 01 November 2014 دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس یک هفته به تعویق افتاد به گزارش تسنیم پس از موافقت هیئت رئیسه سازمان لیگ برتر با تغییر تاریخ دربی 79 کمیته مسابقات لیگ برتر هم با تغییر تاریخحمله به یک سیاستمدار کرد در پایتخت ترکیه |اخبار ایران و جهان
حمله به یک سیاستمدار کرد در پایتخت ترکیه یک مقام ترک اعلام کرد که یک سیاستمدار وابسته به حزب کرد خلق دموکرات در شهر آنکارا در مقر این حزب از سوی فردی ناشناس مورد حمله قرار گرفت و شدیدا مجروح شد کد خبر ۴۴۶۹۳۶ تاریخ انتشار ۱۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹ ۰۸ - 04 November 2014 یک مقام ترک اعخطر چاقی برای 77 درصد از ایرانی ها |اخبار ایران و جهان
خطر چاقی برای 77 درصد از ایرانی ها رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در تشریح نخستین کنگره بینالمللی تغذیه گفت این نخستین کنگره بینالمللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران است که با حضور چهرههای شاخص تغذیه از 9 تا 12 آذرماه امسال در محل پژوهشگاه نیروی تهران ببارش باران از فردا در پایتخت |اخبار ایران و جهان
بارش باران از فردا در پایتخت کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه تهران در روز آینده بارش باران را تجربه خواهد کرد گفت اواسط هفته آینده با نفوذ جریانات سرد شمالی شاهد کاهش محسوس دمای هوا در نیمه شمالی کشور خواهیم بود کد خبر ۴۴۵۸۷۷ تاریخ انتشار ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۲ - 30 Octoاستارت بزرگترین پروژه وضعیت ترافیک پایتخت |اخبار ایران و جهان
استارت بزرگترین پروژه وضعیت ترافیک پایتخت کد خبر ۴۴۳۰۴۰ تاریخ انتشار ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۳ - 19 October 2014 معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از کلید خوردن بزرگترین پروژه تعیین اطلاعات ترافیک تهران خبر داد به گزارش ایسنا مهندس سیدجعفر تشکری هاشمی در تشریح جزئیات طرح بزرگ آخطر فلوراید زیادی برای استخوانها |اخبار ایران و جهان
خطر فلوراید زیادی برای استخوانها کد خبر ۴۴۳۲۷۱ تاریخ انتشار ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۴ - 20 October 2014 فلوراید که سالها به عنوان ماده شیمیایی موثر در درمان پوکی استخوان مورد استفاده بوده در صورت مصرف بیش از حد خطر شکستگی استخوانی را افزایش میدهد به گزارش ایسنا این ماده معدنی کهتروریست تکفیری خطرناک به دام افتاد |اخبار ایران و جهان
تروریست تکفیری خطرناک به دام افتاد فرماندهی ارتش لبنان عصر پنجشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که 3 تروریست تکفیری در درگیری با نیروهای آن در شمال این کشور به هلاکت رسیده و یک تروریست تکفیری خطرناک بازداشت شده است کد خبر ۴۴۴۱۸۳ تاریخ انتشار ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸ ۵۳ - 23 October 20آشوب و غارت گسترده در پایتخت بورکینافاسو |اخبار ایران و جهان
آشوب و غارت گسترده در پایتخت بورکینافاسو هزاران تظاهرکننده مخالف بلز کمپائوره رئیس جمهور بورکینافاسو صبح امروز به زور وارد محوطه پارلمان این کشور شدند و پارلمان را آتش زدند کد خبر ۴۴۶۰۸۰ تاریخ انتشار ۰۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۹ - 31 October 2014 پلیس بورکینافاسو که حصار امنیتی در اطسلسله حملات مسلحانه در پایتخت کانادا |اخبار ایران و جهان
سلسله حملات مسلحانه در پایتخت کانادا پلیس کانادا اعلام کرد که در شهر اوتاوای این کشور 3 مورد حادثه تیراندازی رخ داده که شامل تیراندازی در محل ساختمان پارلمان کانادا تیراندازی در بنای یادبود جنگ و همچنین تیراندازی در یک مرکز خرید بوده است کد خبر ۴۴۳۹۶۲ تاریخ انتشار ۰۱ آبان ۱۳۹ابراهیمزاده:پرسپولیس نداریم همیشه خطرناک است |اخبار ایران و جهان
ابراهیمزاده پرسپولیس نداریم همیشه خطرناک است کد خبر ۴۴۵۶۳۶ تاریخ انتشار ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۵ - 29 October 2014 سرمربی تیم فوتبال پیکان گفت پرسپولیس در هر شرایطی تیم خطرناک و قابل احترامی است منصور ابراهیمزاده در گفتوگو با تسنیم در خصوص بازی فردای تیمش مقابل پرسپولیس اظهار دمرورگر شما در خطر حمله امنیتی POODLE است! |اخبار ایران و جهان
مرورگر شما در خطر حمله امنیتی POODLE است در است POODLE نوعی سگ پشمالو و باهوش است اما زمانی که صحبت از اینترنت و مرورگر میشود این POODLE یک آسیب پذیری جدی است که اخیرا کشف شده و شاید هم اکنون مرورگر شما را نیز تحت تاثیر گذاشته باشد اما POODLE چیست و راه های مقابله با آن کدامفضا همینطور خطرناک و خطرناکتر میشود |اخبار ایران و جهان
فضا همینطور خطرناک و خطرناکتر میشود فعالیت ضعیف خورشید طی سالهای اخیر که قرار بود اوج بیشینه فعالیت خورشیدی باشد باعث شده تا پایان دهه جاری شاهد افزایش سطح پرتوهای کیهانی در منظومه شمسی باشیم کد خبر ۴۴۶۸۰۵ تاریخ انتشار ۱۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷ ۱۳ - 04 November 2014 فعالیت ضعیف خعفونتهای ویروسی و خطر بروز دیابت در کودکان |اخبار ایران و جهان
عفونتهای ویروسی و خطر بروز دیابت در کودکان کد خبر ۴۴۳۲۸۲ تاریخ انتشار ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۸ - 20 October 2014 متخصصان اطفال هشدار دادند کودکانی که به آنتروویروس ها مبتلا میشوند 50 درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع یک هستند به گزارش ایسنا دیابت نوع یک از تعامل پیچیده بینخطرات خوردن الکل صنعتی و طبی |اخبار ایران و جهان
خطرات خوردن الکل صنعتی و طبی رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با عنوان این مطلب که الکل صنعتی قابل خوردن نیست اظهارداشت مصرف این نوع الکل سریعا مسمومیت ایجاد می کند و کشنده است کد خبر ۴۴۳۵۱۱ تاریخ انتشار ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۱ - 21 October 2014 رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلیاسرار پایتخت دود آلود فاش شد |اخبار ایران و جهان
اسرار پایتخت دود آلود فاش شد کد خبر ۴۴۴۲۷۴ تاریخ انتشار ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۸ - 24 October 2014 کاوشهای ۲۰ روزه مسجد دولاب پرده از اسرار پایتخت دودآلود برداشت به گزارش تسنیم معاون میراث فرهنگی استان تهران با اعلام این خبر از مجموعهای از دستاوردها میگوید که این دستاوردها تواسمپاشی رسانهها از اسیدپاشی خطرناکتر است |اخبار ایران و جهان
سمپاشی رسانهها از اسیدپاشی خطرناکتر است عضو شورای عالی امنیت ملی گفت برخی رسانههای زنجیرهای هنوز خبر اسیدپاشی نیامده سرمقالهشان آماده بود این سمپاشی رسانهای از اسیدپاشی هم خطرناکتر است کد خبر ۴۴۵۴۲۴ تاریخ انتشار ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۴ - 28 October 2014 عضو شورای عا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها