واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
مبارزه با تروریسم و همزمانی آن با انتخابات میان دورهای آمریکا
ضروری است تا بازگردیم و به دقت جزئیات مفاد استراتژی آمریکا در مبارزه با تروریسم را همراستا با رویدادهای منطقه و تناقض محاسبه ها و معادله ها، همزمان با انتخابات میان دوره ای کنگره، با صرفنظر از اینکه آیا این رویدادها با استراتژی آمریکا تطابق دارد و یا اختلاف، موشکافی کنیم.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه "الثوره"؛ براین اساس، نمی توان از بازگشت آمریکا به سخن گفتن از نقش متحدان خود در منطقه و یا شرکای غربی اش در حمایت از تروریسم، بویژه از نقش ترکیه در حمایت از داعش و گستره تعامل آشکار میان اردوغان و این گروه تروریستی غافل شد.
این روزها، در جزئیات شناور، آنچه در رسانه های آمریکایی در راستای انتقاد از دولت صورت می گیرد، پا را فراتر از یک جدل داخلی و اقتضای تبلیغاتی برای انتخابات میان دوره ای کنگره گذاشته است؛ تا جایی که کار به تردید در رابطه با آن متحدان و شرکا رسیده و اهمیت بازگشت به اصطلاح نقش ها در سیستم کاری آمریکا، به عنوان مقدمه ای جهت انتقاد از عملکرد رئیس جمهور آمریکا و کابینه اش در راستای این استراتژی، آن هم پس از این که بهانه های بسیاری که این دولت برای توجیه تناقضات و اختلافات در عملکرد خود بدان پناه می برد، تمام شده، ضروری است.
به هیچ وجه، جدال بر سر جدیت آمریکا در مبارزه با تروریسم نیست؛چرا که این امر با دلایل قاطع اثبات شده که آمریکا به دنبال مبارزه با تروریسم نیست؛ بلکه این جدال، بر اسباب نهفته در ورای این هیاهوی موجود در محافل آمریکایی پیرامون استراتژی آمریکا و منفعت آن در زمانی است که افکار عمومی آمریکا همسو با آنچه این محافل بدان مشغول است نمی باشد و درک کرده است که جنگ های آتی واشنگتن، مانند گذشته اولویت های امریکا را در نظر دارد، نه اینکه به چشم اندازها و منافع ملت خود تکیه داشته باشد.
این باور، اتهاماتی که در محافل سیاسی آمریکا تبادل می شود را تقویت می بخشد. به نحوی که به این حد از رقابت انتخاباتبی رسیده که جمهروی خواهان از طریق آن به دنبال انتقام گرفتن از دموکرات هایی هستند که در دوره ی ریاست اوباما سیاست نا کارآمد و نا باروری را در بیشتر زمینه داشته اند.
ممکن است مسائل خارجی در سیاست آمریکا تنها معیار و عامل اصلی در انتخابات آمریکا و مشخصا انتخابات میان دوره ای کنگره نباشد ولی توجه زیاد به آن در این دوره به نگرانی های روبه رشد از تبعات و پیامدهای اشتباهاتی برمیگردد که دولت اوباما خود را در مقابل آن به نادانی و تغافل زده است.
در تجربههای پیشین ضرورت انتخاباتی دوری عوامل خارجی و مشخصا آنچه از آن تحت شعار مصلحت آمریکا ذکر می شد از رقابت انتخاباتی به دور بود و این مصلحت پرهیز از انتقاد سیاسی بویژه در انتخابات میان دورهای را اقتضا می کرد. ولی اکنون شاهد تغییرات و تحولاتی در مزاج انتخاباتی آمریکا هستیم.
انتهای پیام./
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۴:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]