تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871402709




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترويج امر به معروف وظيفه ای همگانی است/ امام حسين(ع) متعلق به همه مسلمانان است -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امام جمعه موقت سنندج:
ترويج امر به معروف وظيفه ای همگانی است/ امام حسين(ع) متعلق به همه مسلمانان است

ماموستا راستي امام جمعه موقت سنندج


سنندج – خبرگزاري مهر: امام جمعه موقت سنندج خواستار ترويج هر چه بيشتر امر به معروف و نهی از منكر از سوی تمامی اقشار جامعه شد و افزود: ترويج اين فريضه دينی يك وظيفه شرعی است و همگان بايد در راستای عمل به دستورات دينی به اين مهم توجه داشته باشند. به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا محمد امین راستی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اظهار داشت: ترویج فریضه دینی امر به معروف و نهی از منكر وظیفه تنها یك قشر خاص نیست و همگان باید با تمام توان در راستای ترویج این مهم مشاركت داشته باشند.وی با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منكر در عصر حاضر عنوان كرد: دستورات دین مبین اسلام ابدی هستند و تنها منحصر به یك زمان و مكان خاصی نیستند و به همین دلیل است كه ما به عنوان مسلمان به اینت مهم توجهی ویژه داشته باشیم.امام جمعه موقت سنندج یادآور شد: امر به معروف و نهی از منكر سه مرحله دارد كه مرحله آن یك واجب شرعی است و تمامی اقشار جامعه موظف هستند كه در راستای ترویج این مهم مشاركت و همكاری داشته باشند.وی ادامه داد: مرحله دوم امر به معروف تذكر لسانی است و مرحله سوم نیز اقدامات مقابله ای است كه در این دو مرحله باید كسانی كه مسئول و متولی كار هستند در راستای ترویج و نهادینه كردن آن تلاش كنند.ماموستا راستی گفت: زمانی كه امر به معروف و نهی از منكر به خوبی در بین اقشار مختلف مردم نهادینه شود بخش زیادی از مشكلات فعلی كه در جامعه وجود دارد ساماندهی شده و به معنی واقعی كلمه عدالت در تمامی حوزه هاجاری و ساری می شود.وی در بخش دیگری از سخنان به ایام ماه محرم اشاره كرد و افزود: ماه محرم ماه پیروزی حق بر باطل است و همه ما به عنوان مسلمان باید احترام این ماه های عزیز را بانیم و از فرصت های به دست آمده در راستای اطاعت و بندگی خداوند متعال تلاش كنیم.امام جمعه موقت سنندج به رشادت ها و ایثار حضرت امام حسین(ع) و یارانش اشاره كرد و گفت: حضرت امام حسین(ع) متعلق به همه مسلمانان و حتی تمامی انسانهای آزادی خواه است چرا كه قیام وی در كربلا بار دیگر باعث شد تا دستورات دینی در جامعه زنده شود.وی خواستار رعایت و حفظ شان این ماه از سوی همه مردم شد و بیان كرد: همه ما مسلمان هستیم و باید در راستای پیروی و اجرایی كردن دستورات دینی و مذهبی در جامعه تلاش و كوشش داشته باشیم.ماموستا راستی در بخش پایانی سخنان خود در خطبه های امروز نماز جمعه سنندج بار دیگر ضمن محكوم كردن جنایات گروه های تكفیری و تروریستی در منطقه بیان كرد: این گروه های تروریستی توسط دشمنان اسلام مورد حمایت قرار می گیرند و آنها می خواهند كه با این گونه اقدامات چهره اسلام را به گونه ای دیگر مطرح كنند و به همین دلیل لازم است كه همه مسلمانان در برابر این توطئه ها با هوشیاری مقابله كنند.وی گفت: حفظ وحدت و همدلی در شرایط فعلی یكی از نیازهای اصلی برای ملت های مسلمان است و انتظار می رود كه دیگر مسلمانان بتوانند با الگو گرفتن از ایران اسلامی در راستای دفاع از ارزشهای خود موفق باشند.



جمعه ۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن