تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به پاداش بهشت نمى رسد مگر آن كس كه باطنش نيكو و نيّتش خالص باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803613460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسموميت مردم زاهدان ربطي به کشاورزي ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۳۰ب.ظ)
رييس سازمان حفظ نباتات: مسموميت مردم زاهدان ربطي به کشاورزي ندارد در حالي که برخي مسئولان علت مسموميت مردم زاهدان را شست و شوي بشکه حاوي سموم کشاورزي و متصاعد شدن گاز از آن اعلام کرده‌اند، رييس سازمان حفظ نباتات گفت: اين بشکه‌ها حاوي ترکيبات مورد استفاده در صنايع رنگرزي پارچه بوده و ارتباطي به بخش کشاورزي ندارد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدعلي باغستاني ميبدي علت مسموميت مردم زاهدان در اثر شست و شوي بشکه هاي حاوي سموم و ترکيبات شيميايي حاوي ترکيبات «ان متيل دي اتانول آميد» بوده است.
وي اضافه کرد: اين ترکيبات به عنوان حلال (پاک کننده ها) در صنايع رنگرزي، پارچه بافي، توليد مواد شوينده، جلادهنده، مصارف داروسازي، توليد آفت کش ها و از همه مهمتر صنايع پالايش گاز طبيعي به کار گرفته مي شود.
وي با تاکيد بر اينکه ترکيبات مذکور در توليد آفت کش هاي گياهي هيچ کاربردي ندارد، گفت: طبق گزارشات بدست آمده از توليد کنندگان آفت کش هاي گياهي داخلي تاکنون از چنين ترکيبي براي توليد آفت کش هاي گياهي و نباتي استفاده نشده است.
وي تصريح کرد: همچنين تاکنون سازمان حفظ نباتات کشور مجوزي براي استفاده از اين نوع حلال يا ترکيب براي توليد آفت کش در کشور صادر نشده و 95 درصد حلال هاي به کار گرفته شده در آفت کش هاي گياهي و نباتي از ترکيب «زايلن» است.
وي تاکيد کرد: در حال حاضر نتيجه بررسي هاي سازمان حفظ نباتات در خصوص صنعتي بودن اين ترکيبات به وزارت جهاد کشاورزي اعلام شده و دستگاه هاي امنيتي، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و دستگاه هاي نظارتي پيگير اين موضوع هستند.
رئيس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: سموم مذکور داخل 200 تا 300 بشکه خارجي فايبرگلاس بوده که براثر شست و شوي اين سموم وارد فاضلاب شهري و باعث مسمويت تنفسي دانش آموزان و مردم آن منطقه شده است.
وي حجم هر بشکه را 240 کيلوگرم دانست و تصريح کرد: اين ترکيب به طور عادي سمي نيست و موجب مسمويت نمي شود، اما در ترکيب با آب مي تواند گازي خطرناک با عنوان اکسيد نيترو را در فضا متصاعد کند که مسمويت تنفسي را باعث شود.
به گفته وي، در اين نوع مسموميت، مصدومان دچار ريزش اشک، سردرد و سرفه مي شوند.
رئيس سازمان حفظ نباتات گفت: اين بشکه ها مربوط به کمپاني هندي استرلينگ آکسيلاريز پي.بي.تي بوده که روي برچسب آن ترکيب MDEA با خلوص 99 درصد ذکر شده بود.
باغستاني ميبدي با بيان اينکه اين ظروف از حدفاصل تهران - قم خريداري و به زاهدان ارسال شده است، افزود: تاريخ توليد اين محصول مربوط به 2011 و انقضاء آن 2012 بوده که به ظاهر اين ترکيب به موقع مورد مصرف قرار گرفته است.
وي با تاکد براينکه استفاده از اين ترکيب در توليد آفت کش هاي گياهي داخل کشور منتفي است، گفت: مگر اينکه از اين بشکه ها براي مصارف ثانويه استفاده شده باشد که تاکنون تحقيقات سازمان حفظ نباتات چنين موردي را نشان نداده است.
وي اظهار داشت: براساس ضوابط بهداشتي به طور قطع بايد ظروف شيميايي امحاء شود نه آنکه با آب شسته شوند.
باغستاني گفت: ما به طور مستمر هشدارهاي بهداشتي را براي امعاء ظروف شيميايي به کارخانجات توليد کننده آفت کش هاي گياهي اعلام مي کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن