تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870790305




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتراف نتانیاهو به افزایش قدرت مقاومت لبنان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اعتراف نتانیاهو به افزایش قدرت مقاومت لبنان
درحالیکه « بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است « قدرت تسلیحاتی حزب الله لبنان 15 برابر شده »، مقامات ارتش این رژیم هم تاکید کرده اند که « حزب الله هرگاه اراده کند ، توانایی حمله به اسراییل را دارد».
کد خبر: ۴۴۵۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰ - 30 October 2014


درحالیکه « بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است « قدرت تسلیحاتی حزب الله لبنان 15 برابر شده »، مقامات ارتش این رژیم هم تاکید کرده اند که « حزب الله هرگاه اراده کند ، توانایی حمله به اسراییل را دارد».

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه لبنانی الاخبار، نتانیاهو که در آغاز دوره زمستانی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) سخن می گفت، افزود: قدرت حزب الله از سال 2006 میلادی( جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان و شکست این رژیم درمقابل مقاومت) تاکنون 15 برابر شده است.

وی تاکید کرد : حزب الله اکنون دارای موشک ها و تجهیزات رزمی زیاد و پیشرفته است.

نتانیاهو با ادعای ناتوانی نیروهای بین المللی،اضافه کرد:نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد (یونیفل) که براساس قطعنامه 1701 شورای امنیت در جنوب لبنان مستقر شده اند، قادر نیستند ماموریت خود را انجام دهند و از ما در مقابل عملیات حزب الله لبنان حمایت کنند.

به گزارش ایرنا، الاخبار همچنین نوشت: دستگاه نظامی رژیم صهیونیستی دیروز سه ارزیابی درباره معادله کنونی و مقابله آینده با حزب الله لبنان از جمله پاسخگویی متقابل، جنگ آینده دردناک و بی سابقه است، به جنگ باید در سریعترین زمان پایان دهیم اگر شعله ور شود و ضرورت کاهش تهدید اسراییلی ها ارائه کرد.

به نوشته الاخبار از جمله « یائیر گولان» فرمانده جبهه شمالی ارتش صهیونیستی در مرزهای جنوبی لبنان دیروز درگفت وگو با رادیوی نظامی این رژیم به مناسبت پایان دوره فرماندهیش در شمال فلسطین اشغالی و مرزهای جنوب لبنان تاکید کرد: معادله ای که در جنگ آینده بین اسراییل وحزب الله حاکم خواهد بود، توازن در بازدارندگی متقابل است.

وی افزود: تاکنون نزد دو طرف درجه ای از تحمل ، صبر و خویشتنداری وجود دارد اما ممکن نیست برای همیشه یکی از دو طرف ساکت بماند و سخن از سیاه و یا سفید صحیح نیست.

گولان گفت: حزب الله تلاش می کند مرزها آرام باشد اما در زمان خودش اگر واجب بداند علیه اسراییل دست به عملیات می زند و این چالشی بسیار بزرگ وخطرناک است و احتمال جنگ را بسیار زیاد می کند بنابراین باید همیشه در آمادگی کامل بسر ببریم.

فرمانده جبهه شمالی رژیم صهیونیستی در پاسخ به این سئوال که آیا حزب الله جبهه جنگ با اسراییل را بطور کامل فعال می کند؟، گفت: بسته به شرایط حزب الله دارد و در صورت احساس نیاز بسرعت راهبردش را تغییر می دهد و می تواند به حمله ای بزرگ علیه اسراییل دست بزند که پیامدهای آن هم بسیار زیاد خواهد بود.

وی در باره مقایسه جنگ علیه نوار غزه با جنگ آینده علیه حزب الله افزود: تهدید حزب الله بسیار بزرگتر از تهدید نوار غزه است و این دو جنگ اصلا قابل مقایسه نیستند.

گولان اضافه کرد: دستگاه نظامی اسراییل تلاش می کند تا درگیری همه جانبه با حزب الله زیاد طول نکشد و معقول هم نیست که ارتش برای پایان سریع هر جنگی آماده نباشد ، فرماندهی جبهه شمالی آماده است تا بطور سریع ، قاطع و با قدرت به حزب الله ضربه بزند.

الاخبار خاطرنشان کرد: در بیشتر کشورهای دنیا سخنان مسئولان رژیم صهیونیستی از توانایی های این رژیم در چارچوب تبلیغات سیاسی و جنگ روانی ارزیابی می شود بویژه اینکه بازنشسته شده و یا این اینکه درحال سپری کردن آخرین روزهای خدمت خود باشند واین ارزیابی شامل حال « یائیر گولان» فرمانده منطقه شمالی ارتش صهیونیستی هم می شود.

** داعش خطری برای اسراییل نیست

یائیر گولان با تاکید به اینکه گروه تروریستی تکفیری داعش خطری برای رژیم صهیونیستی نیست، گفت:خطر اصلی و بزرگ جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان هستند.

وی افزود: گنبد آهنین قادر نیست از اسراییل در مقابل قدرت حزب الله حمایت و دفاع کند و تاب تحمل در مقابل موشک های پیشرفته آن را ندارد.

گولان درباره اظهارات « سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان برای فتح الجلیل ، پاسخی داد که همزمان صهیونیست ها را هم مطمئن و هم نگران می کند.

وی افزود: عملیات تخلیه شهرک های صهیونیست نشین بعداز شروع جنگ با حزب الله کامل و همه جانبه نخواهد بود زیرا تنها بخشی از این شهرک ها در معرض خطر جدی خواهند بود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن