واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آبان ۱۳۹۳ (۱۷:۵۰ب.ظ)
بيمه فعالان قرآني در دستور کار قرار گرفته است معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: بيمه فعالان قرآني را در دستور کار قرار دادهايم که در اين راستا يک صندوق حمايت از فعالان قرآني در حال شکلگيري است که از محل آن ميتوان نسبت به پرداخت وام قرضالحسنه به مؤسسات قرآني و بيمه فعالان قرآني اقدام کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام والمسلمين محمدرضا حشمتي، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي امروز، هفتم آبان در نشست فعالان قرآني لرستان با تسليت بهمناسبت ايام شهادت امام حسين(ع) و بيان اينکه بسياري از نهضتها در دنيا از نهضت و قيام کربلا نشئت گرفته است، اظهار کرد: در استان لرستان رشد خوبي از نظر کميت و کيفيت مؤسسات قرآني را شاهد هستيم که اين جاي تقدير دارد.
وي افزود: افرادي که در حيطه ترويج و تبليغ فرهنگ قرآني فعاليت ميکنند نيز از امام حسين(ع) درس گرفتهاند که اميد است در اين زمينه بتوانيم موفق عمل کنيم.
حجتالاسلام حشمتي با بيان اينکه حوزه معاونت قرآن و عترت مسئوليت تبليغ و ترويج قرآن را عهدهدار است، ادامه داد: هنرهاي قرآني نيز بخشي از فعاليتهاي معاونت قرآن و عترت است و امروز با توجه به اهميتي که هنر در زمينه تبليغ و ترويج دارد هنرمندان و مؤسسات قرآني نيز براي ما از جايگاه ويژهاي برخوردار هستند.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد ادغام مؤسسات قرآني ارشاد و تبليغات را يک اقدام خوب دانست و گفت: مسئوليت اتحاديه مؤسسات قرآني ادغام شده با وزارت فرهنگ است و اين ميتواند گام مؤثري در راستاي حمايت از مؤسسات و فعالان قرآني باشد.
حجتالاسلام حشمتي افزود: بيمه فعالان قرآني را در دستور کار قرار دادهايم که در اين راستا يک صندوق حمايت از فعالان قرآني در حال شکلگيري است که از محل آن ميتوان نسبت به پرداخت وام قرضالحسنه به مؤسسات قرآني و بيمه فعالان قرآني اقدام کرد.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد تخصصي شدن مؤسسات قرآني و همچنين ورود پيدا کردن در حوزه کودک و نوجوان را بخش ديگري از فعاليتهاي اين معاونت عنوان و اظهار کرد: با توجه به اينکه فضاي مجازي امروز در حال گسترش است ضرورت دارد مؤسسات قرآني نيز خود را با فضاي مجازي تطبيق دهند.
وي ضرورت ورود مؤسسات قرآني به عرصه تدبر و تفکر و تفسير قرآن را متذکر شد و گفت: مؤسسات قرآني بايد در کنار پرداختن به بحث آموزش عمومي قرآن در حوزه کارهاي فکري و انديشهاي در حوزه قرآن نيز ورود پيدا کنند.
حشمتي ادامه داد: بخشي از اختيارات وزارت ارشاد به مؤسسات قرآني و ادارات ارشاد استانها واگذار شده که نمونه آن برگزاري آزمون قرآني بود که به مؤسسات واگذار شد.
وي اظهار کرد: در بحث صدور مجوز نيز درصدد هستيم اختياراتي به ادارات ارشاد استانها بديم به اين صورت که 90 درصد کار در استان و 10 درصد در مرکز انجام بگيرد.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد از برگزاري جشنواره فرهنگي، هنري قرآني تحت عنوان جشنواره آيات خبر داد و گفت: اعتبار مربوط به اين جشنواره تصويب شده و فراخوان آن بهزودي از طرف وزارت اعلام ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]