واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آبان ۱۳۹۳ (۱۴:۲۴ب.ظ)
سرپرست اموراجتماعي استانداري گيلان تاکيد کرد: ضرورت اطلاع رساني آثار نامطلوب حضور متکديان در جامعه سرپرست اداره کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري و دبير کميته ساماندهي متکديان گيلان گفت: بايد با استفاده از ابزارهاي اطلاع رساني، مردم را با اثرات نامطلوب حضور متکديان در جامعه آگاه کرد.
به گزارش موج از رشت، يونس رنجکش در کميته ساماندهي متکديان استان گيلان افزود: براي ساماندهي متکديان مهمترين نقش را مردم دارند.
وي ادامه داد: تکدي گري نه تنها يک جرم در جامعه محسوب مي شود بلکه اين پديده، چهره اي زشت از اجتماع ارائه مي دهد که بايد با فرهنگ سازي آن را برطرف کرد.
سرپرست اداره کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گيلان بيان داشت: افراد متکدي با سوء استفاده از عواطف مردم نگاه انسان دوستانه آنان را به سمت خود جلب مي کنند که تنها راه برخورد با اين ناهنجاري اجتماعي، تغيير نگرش مردم است.
وي اضافه کرد: بايد با استفاده از ابزارهاي اطلاع رساني مردم را با اهداف و اثرات نامطلوب حضور متکديان، آشنا و آنگاه از مردم خواست تا به اينگونه افراد کمک نکنند.
رنجکش يادآور شد: گيلان به دليل برخورداري از جاذبه هاي گردشگري و همچنين روح لطيف و انسان دوستانه مردم، متأسفانه يکي از مراکز مهم مورد توجه متکديان حرفه اي است که حتي از ساير استان ها هم براي تکدي گري در قالب باندهاي مختلف وارد اين استان مي شوند.
دبير کميته ساماندهي متکديان استان گيلان افزود: با شناسايي و آزمايشاتي که از نظر بهداشتي و سلامت از متکديان استان شده، بسياري از آنان مبتلا به انواع بيماري ها هستند که در مواجهه با مردم امکان انتقال آنها به جامعه وجود دارد.
وي اضافه کرد: مردم بايد تلاش کنند تا نه تنها به اين افراد کمک نکنند بلکه از مواجهه با آنها نيز پرهيز کنند.
وي گفت: يکي از اثرات نامطلوب حضور متکديان در سطح شهرها و روستاهاي استان، علاوه بر زشت جلوه دادن چهره اجتماع، تهديد سلامت عمومي است که مسوولان به شدت پيگير اين موضوع و انجام اقدامات لازم در اين خصوص هستند اما هرگونه اقدام پيشگيرانه براي حفظ سلامت عمومي جامعه نيازمند همراهي مردم است.
رنجکش افزود: مردم مطمئن باشند که افراد نيازمند واقعي هرگز دستان خود را پيش روي ديگران به صورت آشکار دراز نمي کنند و يا با سوء استفاده از نقص عضو خود، موجب تحريک احساسات مردم نمي شوند.
وي گفت: مردم اگر به اين افراد اعتنايي نکنند، آنگاه بازار کار آنان دچار تهديد شده و در نهايت بساط خود را از اساس جمع مي کنند.
وي ادامه داد: بهترين منبع جمع آوري کمک هاي مردمي، موسسات خيريه هستند که با توجه به شناسنامه دار بودن و همچنين مشخص بودن نوع فعاليت آنها، مردم مي توانند به اين موسسات براي انجام کارهاي خير کمک کنند تا کمک ها به نيازمندان واقعي برسد.
رنجکش همچنين خواستار هماهنگي دستگاه هاي عضو در ساماندهي متکديان و برگزاري نشست هاي ويژه فرمانداري ها در اين زمينه شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]