واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: هيچکس از فوتبال دانشگاهي ياد نميکند
فرشاد کرمي، سرمربي تيم ملي فوتبال دانشجويان جمهوري اسلامي ايران با تاکيد بر لزوم گسترش فوتبال دانشگاهي گفت: تيمهاي دانشگاهي ميتوانند فوتباليستهاي بااستعداد، تحصيلکرده و بااخلاق را به فوتبال ملي تقديم کنند.
تربيت بدني وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امسال تصمیم گرفته که پس ازچند سال غیبت، تیم ملی دانشجویان را تشکیل دهد. فرشاد کرمی، سرمربی این تیم در گفتوگو با ایسنا، با توصیف اوضاع و احوال این تیم، از لزوم توجه بیشتر به فوتبال دانشگاهی و استفاده از نیروهای تحصیلکرده در فوتبال پايه تاکيد کرد.کرمی درباره فوتبال دانشگاهی گفت: اکثر مصاحبه پیشکسوتان فوتبال درباره فوتبال پایه، مدارس فوتبال، نوجوانان و جوانان است ولی هیچ کس از فوتبال دانشگاهی یاد نمیکند.
کرمی همچنین گفت: ورزش دانشگاهی پتانسیل زیادی دارد. ما میتوانیم جزو چهار تیم اول مسابقههاي جهاني باشیم. در آن صورت میتوانیم پرچم ایران را برافراشته کنیم. فعلا دنبال این هستیم که سهمیه از دست رفتهمان در یونیورسیاد را بازپس بگیریم.
وی افزود: بهتر است که کشور را به چندین منطقه تقسیم و مسابقههای دانشگاهی را به صورت منظم برگزار کنیم. متاسفانه المپیاد دانشجویان هم دو سال یک بار برگزار میشود. اگر مسابقههای فوتبال بین دانشگاهی برگزار شود، شور و هیجان زیادی در دانشگاهها شکل میگیرد. مثلا اکنون مسابقهای نمادين بین پیشکسوتان دانشگاه تهران با حضور رحمان رضایی، حسین عبدی، صادق درودگر، محمد حسن انصاريفرد و خود من و تیم دانشگاه شریف با حضور علی دایی و عادل فردوسیپور برگزار میشود که در هنگام بازی چهار هزار نفر در سالن جمع میشوند. از چنین پتانسیلی باید استفاده کنیم.
کرمی افزود: در فوتبال روز دنیا، مثلا در انگلیس که مدرک مربیگریام را از آنجا گرفتم بحث اخلاق خیلی مهم است. در آنجا مبحثی هست با عنوان safe guarding children (مراقبت از جوانان و نوجوانان) که میگوید از نظر اخلاقی چطور با کودکان کار کنیم. همچنین مربی تیمهای پایه باید به زبان انگلیسی و نرمافزارهای کامپیوتری مسلط باشد و کمکهای اولیه را بداند.
سرمربی تیم ملی دانشجویان در ادامه گفت: فوتباليست دانشجو قاعدتا 135 واحد یا بیشتر درسی خوانده و با کسی که اصلا درس نخوانده تفاوت دارد. یکی از اساتید ما همیشه میگفت علم بسیار اهمیت دارد. با تحصیل علم به خدا نزدیکتر میشویم و کسی که عالم است، اخلاق را هم بیشتر رعایت میکند.
وی ادامه داد: حالا که وزیر ورزش خودش یک فرد دانشگاهی است، بهتر است به ورزش دانشگاهها توجه بیشتری داشته باشد.
سرمربی تیم ملی دانشجویان ایران درباره ترکیب این تیم هم گفت: بازیکنان تیم از نظر محل اقامت، 90 درصد شهرستانی هستند ولی از نظر محل تحصیل 70 درصد در شهرستانها حضور دارند.
وی که به همراه تیم دانشجویان بازدیدی از باشگاه آرارات هم داشته است درباره این باشگاه گفت: باشگاه آرارات امکانات، رختکن و زمین خوبی دارد و یک باشگاه کامل است. اصلا خود من با دیدن این باشگاه طرفدارش شدم. دوست دارم مجموعههایی که خوب کار میکنند موفق شوند. جایی که آدمهای خوب کار میکنند و زحمت میکشند، موفق هم میشوند. آرارات یک باشگاه ریشهدار است و با امکاناتی که دارد میتواند رشد کند. آنها با این که مجوز حضور در لیگ دسته سه کشور را هم داشتند، ترجیح دادند از دسته یک تهران شروع کنند تا آمادهتر شوند.
وی در پایان گفت: مرگ باشگاههای بازیکنساز و ریشهداری مثل شاهین، بانک ملی، اکباتان، پاس و مانند آنها باعث مرگ فوتبال ایران میشود. همین طور ورزش دانشگاهی میتواند پایه و اساس کار باشد. اگر تیم ما در مسابقههای آسیایی دانشجویان، پرچم ایران را بالا ببرد، هم فوتبال و هم دانشگاههای ما وجهه بهتری در دنیا پیدا میکنند.
فرشاد کرمي (سرمربي)دانشجويان
ديدگاه کاربران
?? دقيقه قبل اشتراک گذاري
نام شما:
پست الکترونيک:
ديدگاه شما:
ثبت ديدگاه شما
1393/08/07 11:33 تعداد بازدید: 600
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ورزش سه]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]