واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: همایش ملی آیت الله العظمی بهجت فومنی(ره) در رشت برگزار می شود خبرگزاری پانا:همایش ملی نکوداشت عالم ربانی مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی محمدتقی بهجت فومنی(ره) از سوی دانشگاه های آزاد اسلامی واحدهای رشت و فومن و شفت در زادگاهش استان گیلان برگزار می شود.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان ساعت 10:18
به گزارش خبرگزاری پانا،رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت و دبیر اجرایی همایش ملی حضرت آیت الله العظمی بهجت فومنی(ره) روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این همایش بزرگ و معنوی با اخذ مجوز از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، همزمان با ایام عروج ملکوتی این بزرگوار در اردیبهشت ماه سال 94 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مرکز استان گیلان با حضور شخصیت های برجسته دینی، علمی و عزیزان حوزه و دانشگاه برگزار شد.
"مجتبی ملکی چوبری" با تشریح محورهای برگزاری این همایش ملی افزود: اندیشه ها و مبانی علمی شامل روش اجتهادی و شیوه های استنباطی ، فقهی و اصولی، مشرب فلسفی و روش تفسیری، ویژگی ها و ابعاد شخصیتی شامل عبودیت ، عرفان عملی و تهذیب نفس، قرآن و عترت و سبک زندگی و حکومت اسلامی و همچنین حکومت اسلامی، ولایت و مهدویت شامل مرجعیت دینی در حکومت اسلامی، مهدویت و انتظار و ولایت فقیه و حکومت اسلامی از محورهای اصلی این همایش ملی است.
وی ادامه داد: علاقمندان برای ارسال مقالات خود می توانند تا دهم اسفندماه سالجاری با دبیرخانه این همایش با شماره 01333424306 و یا [email protected] و نشانی گیلان، رشت، بلوار لاکان، پل تالشان،دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تماس بگیرند.
وی با اشاره به ابعاد شخصیتی این مرجع بزرگوار و عالم ربانی بیان کرد: حضرت آیت الله العظمی بهجت فومنی(ره) تحت عنایت و هدایت خاصه خداوند متعال بود و تمام عمر پربرکتش را در راه رضایت حضرت حق سپری کرد.
ملکی چوبری افزود: این مرجع عالیقدر در زمینه های مختلف اخلاق، تقوی، علم و عمل و عرفان با بهره گیری از محضر علمای برجسته به درجات والایی از رستگاری و حقیقت طلبی رسید.
حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ محمد تقی بهجت فومنی (ره) در اواخر سال 1294 در شهر فومن به دنیا آمد.
تحصیلات ابتدایی حوزه را در مکتب خانه فومن به پایان رساند و پس از تحصیلات ادبیات عرب هنگامی که 14 سال از عمر شریفش می گذشت، برای تکمیل دروس حوزوی عازم عراق شد و حدود چهار سال در کربلا معلی اقامت کرد و علاوه بر تحصیل علوم رسمی از محضر استادان بزرگ آن سامان از جمله مرحوم حاج شیخ ابولقاسم خویی (غیر از آیت الله العظمی خویی معروف) بهره برد و در سال 1352 ه. ق برای ادامه تحصیل رهسپار نجف اشرف شد و سطح عالی علوم و حوزه را در محضر آیات عظام حاج آقای ضیاء عراقی و میرزای نائینی در حوزه درسی آیت الله حاج شیخ محمدحسین غروی اصفهانی وارد شد.
از این استاد بزرگ عرفان و اخلاق تالیفاتی چند به یادگار مانده است: یک دوره کامل اصول، حاشیه بر مکاسب شیخ انصاری (ره) و تکمیل آن تا آخر مباحث مربوط به مکاسب و متاجر، دوره کامل طهارت، دوره کامل کتاب صلاه، دوره کامل کتاب زکات، دوره کامل کتاب خمس و حج، حاشیه بر کتاب ذخیره العباد مرحوم شیخ محمدحسین غروی، چندین مجله و تقریباً یک دوره فقه فارسی.
حضرت آیت الله العظمی بهجت 27 اردیبهشت سال 88 بر اثر ایست قلبی دارفانی را وداع گفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]