تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زيرا كه نجات تو در آن است... تقواى ال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860476507




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به رسمیت شناختن فلسطین در سازمان ملل


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رؤیایی که تحقق می‌یابد
به رسمیت شناختن فلسطین در سازمان ملل
به رسمیت شناختن فلسطین در سازمان ملل طرحی است که تشکیلات خودگردان برای این روزهای خود به دنبال اجرایی کردن آن است.


به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران،"سیدمحمد جعفر رضوی" کارشناس سیاست خارجی طی یادداشتی به بررسی طرح به رسمیت شناختن فلسطین در سازمان ملل پرداخت.

متن این یادداشت به شرح زیر است:

به رسمیت شناختن فلسطین در سازمان ملل طرحی است که تشکیلات خودگردان برای این روزهای خود به دنبال اجرایی کردن آن است هرچند این طرح طی سه سال گذشته در دستور کار ابومازن و تشکیلات خودگردان قرار داشته، اما مسئولان تشکیلات خودگردان این روز‌ها اظهار می‌کنند که هم قدمهایی نو در این راه می‌خواهند بردارند و هم اینکه شرایط به گونه‌ای شده است که اجرایی شدن آن را به تحقق نزدیک کرده است.  
 
محمود عباس اعلام کرد با ترکیب جدید شورای امنیت کشور فلسطین در سازمان ملل به رسمیت شناخته خواهد شد. این اظهار نظر ابومازن در روزنامۀ صهیونیستی یدیعوت نیز بیان شد. این روزنامه نوشت با خروج کشورهایی که حامی رژیم صهیونیستی بودند از شورای امنیت و ورود کشورهایی که مخالف این رژیم هستند امکان به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین در این شورا تقویت شده است.  
 
ماجرا از این قرار است که از آغاز سال جدید میلادی اسپانیا و نیوزلند به جای استرالیا و لوکزامبورگ، ونزوئلا به جای آرژانتین، مالزی به جای کره جنوبی و انگولا به جای رواندا به عضویت شورای امنیت در می‌آیند. با این ترکیب هفت کشور روسیه، چین، آنگولا، مالزی، اردن، چاد و ونزوئلا با طرح به رسمیت شناختن دولت فلسطین موافق و چهار کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه و لیتوانی با این طرح مخالف‌اند.  
 
 همین امر موجب نگرانی صهیونیست‌ها شده است و عباس را بر آن داشته که به موفقیت در شورای امنیت امیدوار‌تر از قبل باشد. به همۀ این مسائل باید اختلافات اخیر ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را نیز افزود که موجب نگرانی این رژیم شده است. روزنامۀ صهیونیستی یدیعوت در تحلیل خود نوشته است علاوه بر سنگینی کفۀ ترازوی حامیان فلسطین در شورای امنیت، این رژیم نگران این است که آمریکا در صورت موافقت اکثریت اعضای شورای امنیت با این طرح آن را وتو نکند.  
 
مجموع این مسائل تشکیلات خودگردان را به موفقیت طرح عضویت رسمی کشور فلسطین در سازمان ملل امیدوار‌تر کرده است. اما آنچه نباید از خاطر برد موانعی است که در این مسیر سخت پیش پای تشکیلات خودگردان قرار دارد. مهم‌ترین مانع در این راه، کشورهای مرتجع عرب منطقه هستند. در کنفرانس بازسازی غزه که در قاهره برگزار شد بسیاری از اعراب ابومازن را در مورد رفتن به شورای امنیت و اقدام برای این کار تهدید و نهی کردند.  
 
از سوی دیگر مشکل اقتصادی تشکیلات خودگردان و مسئلۀ هماهنگی امنیتی خود مانع بزرگی است که به راحتی قابل حل نیست. زیرا به محض اقدام در این مورد، تمامی راههای اقتصادی تشکیلات خودگردان بسته خواهد شد. رژیم صهیونیستی درآمدهای گمرکی و مالیاتی آن‌ها را بلوکه خواهد کرد. کمک‌های عربی و اروپایی قطع خواهد شد و رژیم صهیونیست با ایجاد موانعی چون منع رفت و آمد مسئولان تشکیلات خودگردان در کرانۀ باختری و دستگیری‌های وسیع آن‌ها در تنگنا قرار خواهد داد.  
 
با همۀ این اوصاف صائب عریقات اعلام کرد آمادۀ پیوستن به دادگاه جنایات بین‌الملل و قطع همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی هستیم. این دو مسئله دو خط قرمز برای صهیونیست‌ها به حساب می‌آید.

 تشکیلات خودگردان تا کنون از خط قرمزهایی مثل این دو مورد عبور نکرده است عرفات بهای عبور از خط قرمز‌ها را با مخالفتش در مقابل آمریکایی‌ها که می‌خواستند قدرت دستگاه امنیتی در اختیار نخست وزیر باشد با دادن جان پرداخت.

 اگر این اقدام انجام شود باید گفت نوعی انقلاب در تشکیلات خودگردان رخ داده که هرچند با ماهیت و ذات وجودی آن تعارض دارد و امکان تحقق آن ضعیف است اما باز هم تا عملی شدن آن باید صبر کرد.

انتهای پیام/









تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن