تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826456397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خروج انگلیس از افغانستان با ۴۵۳ کشته و ۲ هزار و ۱۸۸ زخمی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: خروج انگلیس از افغانستان با ۴۵۳ کشته و ۲ هزار و ۱۸۸ زخمی


بسیاری از انگلیسی ها حضور نیروهای کشورشان را از افغانستان با توجه به هزینه های بسیار، بدون دستاوردی ارزنده توصیف می کنند. در جریان حضور 13 ساله نیروی نظامی انگلیس در افغانستان، 140 هزار نفر از این نیروها در این کشور خدمت کردند که  دستاورد آن  453 کشته و 2 هزار و 188 زخمی بود. براساس گزارش روزنامه "دیلی میرور"  در این مدت، 37 میلیارد پوند برای حضور نیروهای این کشور در افغانستان هزینه شده  است . به گزارش ایرنا، بیشتر روزنامه های انگلیسی از جمله دیلی میرور، دیلی تلگراف، گاردین و تایمز  در شماره امروز خود ضمن اشاره به پایان حضور نظامی انگلیس در افغانستان درپی تحویل آخرین پایگاه نظامی شان در هلمند با دید انتقادی به این دخالت نظامی گزارش هایی منتشر کردند. ادامه فعالیت طالبان در بیشتر بخش های افغانستان، وجود فساد اداری در این کشور و نیز ادامه تولید تریاک باوجود حضور گسترده و طولانی مدت نظامی کشورهای خارجی از جمله انگلیس، از جمله مواردی است که در این گزارش ها به آن اشاره شده است . در این حال براساس نتایج نظرسنجی بنگاه سخن پراکنی بی بی سی در انگلیس، 68 درصد مردم  این کشور فکر می کنند که این نبرد و دخالت نظامی "ارزش لازم " را نداشته است.  در این نظرسنجی که  در آن از هزار بزرگسال پرسش شد، این نکته از سوی 42 درصد افراد مورد تاکید قرار گرفته شده است که انگلیس در نتیجه این جنک که از سال 2001 شروع شد، "کمتر امن " به نظر می رسد. تنها 14 درصد از کسانی که  در این نظر شرکت کردند، گفته اند که انگلیس درپی این دخالت نظامی در افغانستان امن تر به نظر می رسد. بر اساس نتایج این نظرسنجی  25 درصد از مردم  انگلیس متعقدند که وضعیت افغانستان به دلیل اعزام نیروهای انگلیسی بدتر شده و  44 درصد از مردم گفته اند که حضور این نیروهای تاثیر واقعی دراین کشور نداشته است.
 
تنها 24 درصد از مردم انگلیس که دراین نظرسنجی شرکت کرده اند، گفته اند  که اعزام نیروهای انگلیسی به افغانستان سبب بهتر شدن وضعیت این کشور شده است . در همین حال 31 درصد از افرادی که دراین نظرسنجی شرکت کرده اند، معتقدند که نیروهای افغان بهتر می توانند بدون نیروهای انگلیسی از مردم این کشور حفاظت کنند. کمپ باستیون " در ولایت هلمند در جنوب افغانستان پس از 13 سال حضور نظامیان انگلیسی در این کشور، یکشنبه گذشته به نیروهای امنیتی افغان واگذار شد. این کمپ از سال 2006  به عنوان اصلی ترین پایگاه نظامی انگلیس در افغانستان محسوب می شد. در سال 2009  که جنک در افغانستان به اوج رسید، حدود 10 هزار سرباز انگلیسی در کمپ باستیون مستقر شدند و حدود 137 پایگاه گشت زنی انگلیس نیز در جنوب افغانستان ایجاد شد. در سال 2009  که بدترین سال در مدت حضور نیروهای انگلیس در افغانستان نام برده شده است، 108 سرباز انگلیسی کشته شدند. مقامات انگلیسی گفته اند که سربازان این کشور دیگر تحت هیچ شرایطی برای جنک به افغانستان بازنخواهند گشت.  به گفته کارشناسان، استان هلمند که محل تمرکز نیروهای انگلیسی  بود، اکنون از بزرگترین مراکز تولید مواد مخدر درسطح افغانستان و منطقه به شمار می آید که در گزارش ها، از آن به عنوان "امپراتوری تریاک " نام برده شده است . این درحالی است که علاوه بر مقابله با تهدیدات طالبان، مبارزه با مواد مخدر از اهداف اساسی حضور نیروهای خارجی از جمله انگلیس در افغانستان بوده است.  همزمان با واگذاری پایگاه نظامی باسشن (باستیون ) در هلمند به نیروهای افغان، پایگاه آمریکایی "لیدرنک " که در کنار پایگاه نظامی باسشن است، نیز به سربازان افغان تحویل داده شد. براساس گزارش منابع انگلیسی، اکنون بیش از 34 هزار سرباز خارجی تحت فرماندهی آیساف در افغانستان حضور دارند و تعداد این نیروها تا 2 ماه آینده به حداقل می رسد و انتظار می رود چیزی کمتر از 10 هزار نظامی  برای مشورت دهی به نیروهای امنیتی افغان پس از سال 2014در این کشور حضور داشته باشند. گفته می شود که در بعد از سال 2014  تنها 500 سرباز انگلیسی به عنوان مربی و مستشار نظامی در افغانستان حضور خواهند داشت .


دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن