محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830462415
صادق خرازی: حل مناقشات با ایران، آرزوی آمریکاییهاست
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: صادق خرازی: حل مناقشات با ایران، آرزوی آمریکاییهاست
صادق خرازی در گفتوگو با خبرگزاری آنا با بیان اینکه انتقادها از مذاکرات هستهای توجیهی ندارد، گفت: بیشترین انتقاد به زمانی بازمیگردد که آقایان خودشان در راس کار بودند و کشور را به این مرحله رساندند.
آفتاب: مذاکرات هستهای با 5+1 به حساسترین روزهای خود رسیده است. کمتر از 30 روز دیگر مهلت تمدیدشده توافق ژنو پایان مییابد. حالا سیدصادق خرازی سفیر اسبق ایران در فرانسه و مشاور دیپلماسی دولت خاتمی، در تهران نظارهگر اتفاقات است. او البته در مقام یک کارشناس، دیدگاههای خود را به تیم مذاکرهکننده هستهای ارائه میکند و از مشاوره دریغ نمیورزد.
او اکنون چند سایت تخصصی فرهنگی و دیپلماتیک راهاندازی کرده است و البته در کنار فعالیتهای دیپلماتیک در امور فرهنگی نیز دستی بر آتش دارد از جمله عضویت در هیات امنا نهادهایی چون سازمان میراث فرهنگی، انجمن مفاخر علمی-فرهنگی، بنیاد ایرانشناسی، دانشگاه مدیریت استراتژیک، شهر کتاب، خانه کتاب، کتابخانه ملی، کتابخانه و موزه ملی ملک (متعلق به آستان قدس)، عضو انجمن ایکوم ایران و موسسه فرهنگی هرمس.
این دیپلمات کارکشته همچنین از کارشناسان نسخ خطی و تاریخی و از قرآنپژوهان فعال است که به آثار قدما علاقه وافری دارد. خرازی یکی از مجموعههای ارزشمند قرآن کریم را گردآوری کرده است. نمایندگی ایران در سازمانملل، سفارت ایران در پاریس، معاونت وزارت امور خارجه و نماینده ویژه رئیسجمهوری در برگزاری اجلاس سران هم از تجربیات دیپلماتیک اوست. خرازی در گفتوگو با «خبرگزاری آنا» از مبارز با داعش آغاز کرد و به مذاکرات هستهای رسید. او همچنین در این گفتوگو از انتقادها علیه دستگاه دیپلماسی گله کرد.
در ادامه گفتوگوی خبرگزاری آنا با صادق خرازی را میخوانید:
این روزها بسیاری از کشورها با اقدامات و جنایات داعش درگیر شدهاند و قصد مبارزه با آنها را دارند؛ این گروه تروریستی چه تهدیدها و منافعی در عرصه سیاستخارجی برای ایران دارد؟
داعش یک پدیده اجتماعی-سیاسی به صورت متعارف نیست.داعش پدیدهایی ساختهشده برای دسترسی به اهداف و جاهطلبیهای چند کشور است.پدیده ساخته شدهای است که نیاز به یک آسیبشناسی جدی دارد. در ابتدا باید ببنیم بنیاد داعش با چه انگیزهای، چه هدفی و چه ایدئولوژی شکل گرفته و چگونه توانسته است تبدیل به تهدیدی برای اکثر کشورهای اسلامی شود. از پیدایش تا عملکرد امروز این گروه، همه چیز آشکار است؛ جنایاتشان، ایدئولوژی آنها، منطق عملکردشان همهوهمه نشان میدهد که بهدنبال چه اهدافی بودهاند و برای ایفای نقش خطرناکی که به آنها سپرده شده است.
اشتباه نوری مالکی درباره ارتش عراق
خوشبختانه ایران به دلیل ثبات و امنیتی که دارد از اقدامات این گروه تروریستی تاکنون در امان بوده است. بر اساس آنچه آمار و اطلاعات روایت میکند، داعش یک پدیده بعثی، عربی و ایدئولوژیک سیاسی ساخته و پرداخته شده است نه دینی. شعارهای خطرناکی میدهند که جنایات خشونتبارشان را توجیه کنند. اما نکتهای که نباید از آن غافل شد این است که پشت گروه داعش چه جریانهایی نقش داشته و دارند. در راه رسیدن به اهداف از طریق روشهای خشونتطلبانه داعش، چه کشوری و چه قدرتی توانسته است بیشترین بهرهبرداری را بکند و چگونه این گروه توانسته است تقریبا بسیاری از گروههای افراطی مانند جبههالنصره، القاعده، طالبان و بسیاری از نهضتهای رادیکال دنیای اسلام را زمینگیر کند.
حزب بعث بعد از سقوط بغداد موقعیت سختی پیدا کرد. آنها برای احیای موقعیت خویش، هدف خود را با دو نگاه عربیسم-بعثیسم پیوند دادند. فرماندهی عزت ابراهیم توانست با چنین خاستگاه و شعاری برخی از نیروهای بعثی را با نیروهای تکفیری پیوند دهد. زنگ خطر زمانی به صدا درآمد که نوری مالکی بیش از شصت هزار فرمانده بعثی را به ارتش عراق بازگرداند. در نتیجه عزت ابراهیم توانست آنها را در درون ارتش عراق گرد خود جمع کند. من پیشتر در یادداشتی، قبل از اینکه داعش نفوذ خود را گسترش دهد؛ نوشته بودم که پدیده داعش از حزب بعث عزت ابراهیم و جریان سلفی رادیکال شکل گرفته و توانسته است تبدیل به جریانی شود تا همه تندروها را بهدنبال خود بکشد.
آیا داعش پدیدهای هدایتشده است؟
داعش پدیدهای است با نگاهی ایدئولوژیک و مرکب از عربی، سلفی، ناسیونالیسم بعثی با ابزارهایی فوقالعاده خطرناک که میخواهد تفکر خودش را با احساسات عمومی پیوند بزند. همه عملیاتهای داعش هدفمند بوده تا جایی که توانستهاند کارهایی را بهصورت پارتیزانی انجام دهند و لایههای مختلفی از فرماندهی القاعده هم به آنها پیوستهاند. بهرغم آنکه در شام سرکوب شدند، حالا در عراق بهصورت قدرتمند مشغول به فعالیتاند.
داعش به دنبال مبارزه با صهیونیستها نیست
به نظر بعضی متفکرین و محققین، این گروه با جریانی خارج از دنیای اسلام همکاری دارد و بیشترین نگاهها هم به سمت صهیونیستهاست. سران این گروه رسما اعلام کردهاند که آزادی قدس و مبارزه با اسرائیل در اولویت ما نیست اما در کنار این موضعگیریها، صحبتهای جهادی هم میکنند. داعشیها از جهاد بهعنوان وسیله بهره میگیرند نه اینکه جهاد در عمق باور و اعتقاد آنها باشد. جنایاتی که داعشیها انجام میدهند تا کنون در هیچ از یک از گروههای افراطی و رادیکال اسلامی سابقه نداشته است.
قبل از افزایش قدرت این گروه تروریستی، آنها آگاهانه در اردن و و سوریه توسط بندربن سلطان سازماندهی شدند و با اخذ امکانات بازی داده شدند و حالا اشتعال آتش اقدامات آنها دامن خودشان را هم گرفته است. برخی از مناطق اردن در اختیار این گروه است. عربستان مدام تهدید میشود و زمانی که آنها در قلب سوریه نتوانستند کاری کنند با تغییر تاکتیک بهسوی کوبانی حرکت و آنجا را هدف قرار دادند.
اکنون در عراق نیز درگیر هستند و آمریکاییها هم قصد مبارزه با داعش با روش تشکیل ائتلاف و استفاده از جنگندههای نظامی را دارند. آمریکاییها هر از چند گاهی علیه مواضع داعش حملات هوایی انجام میدهند و اما متوجه نیستند که مبارزه با تروریسم با حمله هوایی امکانپذیر نخواهد بود. چگونه میتوان با گروههای پارتیزانی، جنگ کلاسیک هوایی کرد. اکنون اوضاع منطقه بسیار پیچیده و خطرناک شده است و برداشت من این است که بحران داعش گسترش خواهد یافت.
ایدئولوژی خطرناک ترکیه در منطقه
ترکیه که عضو ائتلاف مبارزه با داعش است، هرگونه اقدام نظامی علیه داعش را منوط به سرنگونی بشار اسد کرده است. از دیگر سو بشار اسد مورد حمایت ایران است. این موضوع چه تاثیری در روابط ایران با کشورهای همسایه میگذارد؟
اختلاف بنیادینی بر سر سوریه میان ایران با ترکیه و قطر و عربستان وجود دارد. متاسفانه عربستان و قطر به طور رسمی از داعش حمایت میکنند و ترکیه با نگاهی متفاوتی وارد این داستان شده است ولی همگی رفتاری کاملا متضاد و غیرمتعارف دارند.
ترکیه به دنبال بازگشت به دوران عثمانی است و قصد بههم ریختن منطقه را دارد. برای ترکیه مهم نیست دولت عربستان سقوط کند. سرنوشت سایر کشورها نیز برای ترکیه اهمیتی ندارد. دولت اردوغان و حزب عدالت و توسعه در سیاست خارجی ایدئولوژی فوقالعاده خطرناک، خشن و افراطی را در پیشگرفتهاند.
شما اگر نیم نگاهی به تحولات منطقه و موضعگیریهای ترکیه داشته باشید، متوجه این مساله میشوید. اخوانالمسلیمن در مصر شکست خورد اکنون دفتر این گروه در ترکیه تاسیس شده است و اقدامات آنها در این کشور سازماندهی میشود. در عین حال ترکها برای سقوط بشار اسد دست به هر اقدامی زدهاند. در لیبی اشتباه استراتژیک مرتکب شدند. در یمن هم همینطور.
رفتار ترکها برای ما عجیب بود
رفتار ترکها در حمایت از داعش، رفتاری غیرقابل پیشبینی بود. برای ما بسیار عجیب بود که ترکیهای که گرایشهیا اخوانی داشت از داعش و اقدامات جنایتکارانهاش حمایت میکند. این کشور می تواند تهدیدی برای امنیت خاورمیانه باشد. آنها برای اینکه در مقابل عربستان و داعش، در مدار و محور دیگری کار کنند، فضای دیگری را دنبال کردند و در مبارزه با تروریسم دوگانه برخورد کردند. به همین علت میبینیم که از داعش و ایدئولوژیاش در سوریه حمایت میکنند اما در عراق با این ایدئولوژی قصد مبارزه دارند. با این رویکرد نمیشود با تروریسم برخورد کرد. تروریسم، تروریسم است و این گروهها دستهبندی خوب و بد ندارند.
آیا نادیده گرفتن تحولات کوبانی توسط ترکها نیز در راستای بازگشت به عصر عثمانی تعریف میشود؟
کوبانی تنها یک شهر است. اردوغان به دنبال این است که به وسیله اقدامات داعش در کوبانی هرچه سریعتر شرایط سقوط دولت بشار اسد را فراهم کند. بهترین راه برای تحت فشار گذاشتن دولت مرکزی سوریه همین راه است. کوبانی در شمال سوریه است و موقعیت استراتژیکی دارد و هممرز با ترکیه است. تصرف کوبانی توسط تروریستها برابر است با تصرف یک هفتم خاک سوریه.
مدتی است که موضوع مبارزه با داعش با پرونده هستهای ایران پیوند زده می شود، موضوعی که بیشتر از همه از سوی آمریکاییها در مذاکرات هستهای مطرح شده است. ارزیابی شما در این ارتباط چیست؟
ما مبارزه آمریکاییها با داعش را جدی نمیگیریم. آنها به دنبال این بودند که در مقابله با داعش، از ایران به عنوان پیادهنظام خود استفاده کنند. این مسئله با مخالفت ایران روبهروشد. یعنی ایران با راه و روش آمریکاییها مخالف است زیرا مبارزه با تروریسم روش خاص خودش را دارد. البته ما در برخورد با این پیشنهاد از تجربههای قبلی هم استفاده کردیم. ایران تجربه تلخی در همکاری با آمریکاییها در افغانستان و عراق دارد.
اکنون تنها موضوعی که میان ایران و آمریکا مورد مذاکره و گفتوگو است، موضوع پرونده هستهای است و تا زمانی که بحث هستهای در مذاکره با آمریکاییها راستیآزمایی نشود، هیچ همکاری در هیچ زمینهای با آمریکاییها انجام نمیشود.
امیدواریم آمریکاییها عاقلانه رفتار کنند
این راستیآزمایی چگونه انجام میشود؟
این بحثی مفصل است. آمریکاییها باید زیادهخواهی در مذاکرات هستهای را کنار بگذارند و موقعیت ایران را درک کنند. در لغو تحریمهای دوجانبه، چندجانبه و بینالمللی اقداماتی را در دستور کار قرار دهند. همچنین علیه ایرانیان فضاسازی نکنند. امیدواریم آمریکاییها رفتار معقولانهای در چارچوب روابط بینالملل از خودشان نشان دهند. اگر در این چارچوب آنها یک گام مثبت بردارند ما نیز اقدامی متقابل انجام میدهیم اما اگر اقدامی خارج از این چارچوب انجام شود طبیعی است که ما نیز بر مواضع خودمان پافشاری بیشتری میکنیم.
پس آمریکاییها همچنان قابل اعتماد نیستند و نباید از آنها انتظار حسننیت در مذاکرات داشت؟
حسننیت داشتن در مذاکرات با خوشبینی از انجام گفتوگوها بسیار تفاوت دارد. من نشنیده و نخواندهام که یکی از اعضای تیم مذاکرهکننده هستهای گفته باشد که ما به نتیجه مذاکرات خوشبین هستیم. من چند سال تجربه مذاکره با آمریکاییها را دارم و از آن زمان تا به حال کسی نگفته است که به رفتار و نیت آمریکاییها خوشبین است. اگر آنها میخواهند حسننیت خود را نشان دهند، این راهش نیست. آنها به خوبی میدانند که تیم مذاکرهکننده هستهای بر سر حقوق ملت ایران مذاکره نخواهد کرد و اگر آمریکاییها علاقهای به حقوق ما نداشته باشند ما نیز راه خود را ادامه خواهیم داد.
رهبری بر مذاکرات هستهای اشراف کامل دارند
اکنون عدهای در ایران تحت قالب «دلواپسان» انتقادهایی را به توافق ژنو بیان میکنند و اکنون که به پایان موعد تمدید توافق هستهای نزدیک شدهایم، فاز تخریبها علیه مذاکرات و تیم مذاکرهکننده هستهای شدت یافته است. چرا یک گروه به این میزان از توافق هستهای انتقاد دارد؟
بیشترین انتقاد به زمانی بازمیگردد که آقایان، خودشان در راس کار بودند و کشور را به این مرحله رساندند. انتقادهای آنها اصلا ارزشی ندارد چرا که رهبری بر تمامی جزئیات مذاکرات اشراف دارند و تمام جوانب مذاکره را با دقت رصد میکنند و در جریان تمامی مسائل هستند. آقای روحانی، رئیسجمهوری، نیز وقت و تلاش خود را برای حل مسائل هستهای گذاشته است و تیم مذاکرهکننده هستهای نیز تیمی حرفهای است که به تمامی مسائل اشراف کامل دارند.
من نمیدانم اینها چرا امروز دلواپس شدهاند، چرا قبلا و زمانی که قدرت داشتند، دلواپس نبودند. آن زمانی که قطعنامه پشت قطعنامه علیه ایران تصویب میشد اینها کجا بودند. تحریم پشت تحریم علیه ایران اعمال میشد، سکوت میکردند. آنها که قطعنامهها را کاغذپاره میخواندند چرا آن زمان دلواپس نشدند. زمانی که اقتصاد کشور به این مرحله رسید مدام از پیشرفت کشور میگفتند و همینها نرخ رشد اقتصادی کشور را از 8 درصد به زیر صفر رساندند، اما آن زمان نه انتقادی میکردند نه دلواپس میشدند. حالا همین عده اندک، دلواپس سیاستخارجی کشور شدهاند.
دلواپسان به انتخاب مردم احترام بگذارند
عرصه سیاستخارجی ایران با نظر 4 نفر آدم معلومالحال تغییر نمیکند. افرادی که کارنامه درخشانی ندارند، نمیتوانند دیپلماسی نظام را زیر سوال ببرند. تیم مذاکرهکننده هستهای بیشترین تلاش را انجام میدهد و آقای روحانی نیز به شدت به دنبال حل این مساله است. این دلواپسان بهتراست به تلاش منتخب اکثریت مردم احترام بگذاند. به نظر من انتقاد این گروه از آقای روحانی و تیم مذاکرهکننده هستهای اهمیتی ندارد.
کمتر از 30 روز به پایان تمدید مذاکرات هستهای باقی مانده است، شما چقدر به امضای این توافق امیدوار هستید؟
دولت بیشترین انرژی و وقت خود را برای حل این مساله گذاشته است. در همین راستا آقای روحانی و آقای ظریف تلاش خودشان را انجام میدهند. رهبری نیز از این مذاکرات حمایت میکند. دنیا چارهای ندارد جز اینکه با ایران به توافق برسد. دنیا باید تصمیم بگیرد که در رفتارش با یک ایران قدرتمند تجدیدنظر کند. اگر آنها انتظار کمک از ایران در جهت حفظ ثبات و امنیت منطقه را دارند باید بدانند ثبات، توسعه و امنیت ایران در گرو رفع تحریمها است.
دراین راستا ما باید از دولت و تیم مذاکرهکننده هستهای در این مقطع حساس حمایت کنیم و موانع و مشکلات پیشروی آنها را تا جایی که میتوانیم، رفع کنیم تا موفق شوند. همه باید برای توسعه کشور تلاش کنیم.
حل مسائل میان ایران و آمریکا آروزی مشترکت دموکراتها و جمهوریخواهان است
این تحلیل که توافق ژنو برگ برنده دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری آتی آمریکا خواهد بود، را چطور ارزیابی میکنید؟
ایران کشوری با اهمیت برای ایالات متحده آمریکا است. آرزوی دموکراتها و جمهوریخواهان این است که بتوانند مسائلشان را با ایران حل کنند. ایران از نظر آنها تنها یک قلمرو جغرافیایی نیست. امروزه بسیاری از کشورهای جهان در روابط با ایران و در محاسبات غلطی که در پیش گرفته بودند، قصد تجدیدنظر دارند. بنابراین تنظیم رابطه مناسب با ایران یکی از مهمترین دغدغههای سیاستخارجی ایالات متحده است.
اکنون بخش عمدهای از افکار عمومی آمریکا علاقه دارند که مناقشات میان دو کشور حل شود. بسیاری از کشورها نیز این موضوع را دنبال میکنند چرا که اطلاع دارند ایجاد کمربند امنیتی در خاورمیانه بدون ایران، امری محال است.
در دولتهای نهم و دهم سیاستخارجی نداشتیم
مهمترین تغییر در عرصه سیاستخارجی دولت یازدهم در مقایسه با دولتهای نهم و دهم چیست؟
در دولتهای نهم و دهم سیاستخارجی نداشتیم. در دولت یازدهم سیاست خارجی و مذاکرات هستهای مجددا وارد وزارت امور خارجه شد. روی کار آمدن دولت آقای روحانی بازگشت عقلانیت و مذاکره به عرصه دیپلماسی بود. ما هشت سال سیاستخارجی نداشتیم. دیپلماسی ما تعطیل بود. وزارت امور خارجه، به وزارتخانه تبلیغات، پروتکل و تشریفات تبدیل شده بود.
در آن دوره، کارهای تشریفاتی مانند رفتوآمدها و سفرها به وزارت امور خارجه محول شده بود. یعنی وزارت تبلیغات داشتیم نه دستگاه دیپلماسی. اما اکنون وزارت امورخارجه به اصل خود برگشته است. آقای ظریف یک دیپلمات شناختهشده است. مدیران وزارت امور خارجه و معاونان آقای ظریف توانستهاند، به دستگاه دیپلماسی غنا ببخشند. زمانی که وزارت امور خارجه خوب مذاکره کند، باعث ارتقای منزلت کشور در سطح جهانی میشود.
همچنین وجود دیپلماتهای برجسته و فرزانه نیز در این دوره نشاندهنده ارزش دستگاه دیپلماسی کشور است. متاسفانه بخش عمدهای از این دیپلماتها در دوره گذشته اخراج شدند یا از تجربیات آنها استفاده نشد. خوشبختانه در این دوره به خوبی از این نیروهای تأثیرگذار و تجربیاتشان استفاده میشود.
شما در این مدت با تیم مذاکرهکننده هستهای دیداری داشتهاید؟
دیدار نداشتهام، اما اگر نظری داشتم به آنها منتقل میکردم.
یکی دیگر از انتقادهایی که به دستگاه دیپلماسی کشور میشود، عدم تغییر سفراست. آیا وزارت امور خارجه در این باره نیز با حساسیت و دقت عمل میکند؟
دستگاه دیپلماسی کشور بسیار منسجم عمل میکند. این انتقاد هم تنها بهانه است. تغییر سفرا ضوابط خاص خودش را دارد. هر سفیر برای دورهای معین انتخاب میشود و تا زمانی که مدت ماموریتش تمام نشود، نمیتوان تغییرش داد.
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
واکنش صادق خرازی به اظهارات بادامچیان |اخبار ایران و جهان
واکنش صادق خرازی به اظهارات بادامچیان صادق خرازی طی یادداشتی خطاب به اسدالله بادامچیان یادآور شد که هیچ گروه و حزبی یا خط و دیدگاهی نمیتواند خود را نسبت به دیگری برتر بداند کد خبر ۴۴۲۷۳۷ تاریخ انتشار ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۶ - 18 October 2014 صادق خرازی طی یادداشتی خطاب به اسدالپاسخ پادامچیان به اظهارات صادق خرازی دوست دارم مانند بهشتی رفتار کنم نه کسینجر صهیونیست/مشی حاکم بر مؤتلفه هما
پاسخ پادامچیان به اظهارات صادق خرازیدوست دارم مانند بهشتی رفتار کنم نه کسینجر صهیونیست مشی حاکم بر مؤتلفه همان مشی مرحوم عسگراولادی استنائب رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه گفت اگر بخواهم مانند کسی باشم دوست دارم بهشتی گونه رفتار و گفتار داشته باشم نه کسینجر صهیونیست که عامل استکبارتوصیه صادق خرازی به بادامچیان
توصیه صادق خرازی به بادامچیان تهران - ایرنا - صادق خرازی سفیر اسبق ایران در فرانسه و فعال سیاسی با اشاره به اظهارنظرهای اخیر اسدالله بادامچیان عضو حزب جمعیت موتلفه اسلامی تاکید کرده است هیچ گروه و حزبی یا خط و دیدگاهی نمی تواند خود را نسبت به دیگری برتر بداند خرازی طی در یادداپاسخ پادامچیان به اظهارات صادق خرازی/ دوست دارم مانند بهشتی رفتار کنم نه کسینجر صهیونیست
پاسخ پادامچیان به اظهارات صادق خرازی دوست دارم مانند بهشتی رفتار کنم نه کسینجر صهیونیست نائب رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه گفت اگر بخواهم مانند کسی باشم دوست دارم بهشتی گونه رفتار و گفتار داشته باشم نه کسینجر صهیونیست که عامل استکبار آمریکاست به گزارش نامه نیوز اسدالله باپاسخ جالب صادق خرازی به اظهارات بادامچيان
پاسخ جالب صادق خرازی به اظهارات بادامچيان صادق خرازی طی یادداشتی خطاب به اسدالله بادامچیان یادآور شد که هیچ گروه و حزبی یا خط و دیدگاهی نمیتواند خود نسبت به دیگری برتر بداند ایسنا در یادداشت کوتاه صادق خرازی که در صفحه شخصی وی در فیس بوک منتشر شده آمده است این روزها باپاسخ صادق خرازی به اسدالله بادامچیان:ای کاش در حزب موتلفه مشی اخلاقی مرحوم عسگراولادی حاکم میشد
پاسخ صادق خرازی به اسدالله بادامچیان ای کاش در حزب موتلفه مشی اخلاقی مرحوم عسگراولادی حاکم میشد سیاست > احزاب و شخصیتها - ایسنا نوشت صادق خرازي طي يادداشتي خطاب به اسدالله بادامچيان که در صفحه شخصي وي در فيسبوك منتشر شده آورده است اين روزها با برخي اظهارنظپایگاه اطلاعرسانی«ندای ایرانیان» آغاز به کار کرد/صادق خرازی:نگرش ما اصلاح طلبی توام با تعامل است
پایگاه اطلاعرسانی ندای ایرانیان آغاز به کار کرد صادق خرازی نگرش ما اصلاح طلبی توام با تعامل است سیاست > احزاب و شخصیتها - عضو موسس ندای ایرانیان از آغاز به کار پایگاه اطلاعرسانی ندای ایرانیان همزمان با عید سعید غدیر خم خبر داد به گزارش خبرآنلاین صادق خرازی ازصعود پرسپولیس در روز بازگشت صادقیان |اخبار ایران و جهان
صعود پرسپولیس در روز بازگشت صادقیان کد خبر ۴۴۲۴۷۹ تاریخ انتشار ۲۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹ ۵۱ - 16 October 2014 پرسپولیس در روز بازگشت پیام صادقیان و گلزنی او حریف بوشهری خود را شکست داد و به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی صعود کرد به گزارش ایسنا تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین بازی خود در ججهانگیری، ستاری، خرازی، نعمتزاده، میلیمنفرد، حسین هاشمی و ... در افتتاحیه پژوهشکده علوم شناختی
جهانگیری ستاری خرازی نعمتزاده میلیمنفرد حسین هاشمی و در افتتاحیه پژوهشکده علوم شناختی جامعه > آموزش - صبح امروز 24 مهرماه 93 پژوهشکده علوم شناختی معاونت علمی در پارک فناوری پردیس معاونت علمی افتتاح شد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومصادقيان:کسيکهخبر را بيرون ميبرد،راست بگويد
صادقيان کسيکهخبر را بيرون ميبرد راست بگويد پيام صادقيان مهاجم پرسپوليس در پايان بازي مقابل کارگر بنه اعلام کرد از نمايشش راضي نيست به گزارش "ورزش سه" صادقیان با اشاره به بازی مقابل کارگر بنه گفت از فوتبالم راضی نبودم حتی 10 درصد و فقط خوشحالم که توانستم گل بزنم اپیام صادقیان پس از دو ماه بازی کرد/عباس زاده قهر کرد
پیام صادقیان پس از دو ماه بازی کرد عباس زاده قهر کرد ایرنا - تهران - محمد عباس زاده مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که در دیدار با کارگر بنه گز بوشهر جای خود را به پیام صادقیان داد با ناراحتی زمین را ترک کرد و به رختکن رفت اما بعد از 10 دقیقه به نیمکت پرسپولیس بازگشت به گزارش ایرناصادقیان: خوشحالم در سن پایین تاوان اشتباهم را پس دادم/هنوز از فوتبال خودم راضی نیستم
صادقیان خوشحالم در سن پایین تاوان اشتباهم را پس دادم هنوز از فوتبال خودم راضی نیستم بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت من تاوان اشتباهات گذشته ام را داده ام و دیگر قصد ندارم با برخی رفتارها به خودم و دیگران صدمه بزنم به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران پیام صادقیان پس از پیروزی سصادقي: يک بازي در ميان ميباختيم بهتر بود
صادقي يک بازي در ميان ميباختيم بهتر بود پديده مشهد از سري مسابقات جام حذفي فردا به مصاف خونه به خونه بابل مي رود اکبر صادقی بازیکن پدیده در مورد این دیدار به "ورزش سه" گفت ما یک بازی خیلی سخت در کیش انجام دادیم و از لحاظ بدنی خیلی آماده هستیم خدا را شکر گروهمان دردانشگاه تهران؛بزرگترین آرزوی عارف/ دانشجویان بی کلاس دانشگاه آزاد!
حوزه و دانشگاه آموزش عالی در هفته ای که گذشت دانشگاه تهران بزرگترین آرزوی عارف دانشجویان بی کلاس دانشگاه آزاد معرفی نشدن گزینه پیشنهادی وزارت علوم و سروصدای رسانه ها داستانهای پیام نور و اشتغال و افزایش ظرفیت بزرگترین آرزوی عارف و چند خبر دیگر از جمله حاشیه های آموزش عالی درصادقی در جمع خبرنگاران: کیروش باید جوابگوی بازیهای تدارکاتی باشد/ تیم ما قابل مقایسه با ژاپن و استرالیا نیست
صادقی در جمع خبرنگاران کیروش باید جوابگوی بازیهای تدارکاتی باشد تیم ما قابل مقایسه با ژاپن و استرالیا نیستمدافع ملی پوش استقلال گفت سرمربی تیم ملی باید پاسخگوی بازیهای دوستانه باشد به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس امیرحسین صادقی بازیکن تیم استقلال تهران پس از بازگشت تیسیاسی: صادقیان جوابم را نداد و با سکوتش حرف هایم را تایید کرد
سیاسی صادقیان جوابم را نداد و با سکوتش حرف هایم را تایید کرد رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت درگیری رخ نداد تا حسین ماهینی و محمد رضا خانزاده بخواهند میانجیگری کنند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز حمیدرضا سیاسی درباره اتفاقات رخ داده در اردوی دیشب سرخحاشیه دیدار پرسپولیس-بندر بنهگز بوشهر تشویق شدید صادقیان نمیکتنشین از سوی هواداران پرسپولیس/بنر خلیج همیشه ف
حاشیه دیدار پرسپولیس-بندر بنهگز بوشهرتشویق شدید صادقیان نمیکتنشین از سوی هواداران پرسپولیس بنر خلیج همیشه فارس جمع شد پیام صادقیان که دوران محرومیتش تمام شده امروز به شدت از سوی هواداران پرسپولیس تشویق شد به گزارش خبرگزاری فارس در حالیکه تا دقایقی دیگر تیمهای پرسپولیس و کارگ-
گوناگون
پربازدیدترینها