واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ آبان ۱۳۹۳ (۱۳:۶ب.ظ)
درخواست اتحاديه ها دام و طيور از دولت؛ براي رفع مشکلات بازار محصولات دامي، از توان اتحاديه ها استفاده شود رييس اتحاديه مرغ ميهن گفت: براي توليد محصولات دامي هيچ برنامه مدوني وجود ندارد و توليد کننده در توليد سالانه خود کاملا آزاد است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، صبح امروز جلسه خبري اتحاديه هاي سراسري دام و طيور کشور با حضور جمعي از اصحاب رسانه در اتحاديه مرغ ميهن برگزار شد.
سعيد سلطاني مدير عامل اتحاديه دامداران کشور، هدايت اصغري مدير عامل اتحايده مرغ ميهن و رضا کاظمي رييس هيات مديره اتحاديه مرغ ميهن ميزبانان اين جلسه خبري بودند.
سعيد سلطاني در ابتداي جلسه به خبرنگاران گفت: در سال گذشته با قرار دادن برخي محصولات کشاورزي همچون تخم مرغ در سبد کالاي دولت، به بخش تخم مرغ کمک شاياني شد اما دولت از همان فعاليت کوتاه خود نيز 8 ميليارد تومان به اتحاديه مربوطه بدهکار است.
وي ادامه داد: اتحاديه باغداران نيز در ابتداي سال براي تامين ميوه شب عيد به کمک دولتي ها آمدند اما بعد از اتمام تعطيلات به علت عرضه همان ميوه ها توسط وانتي هاي دوره اي، ضرر بسياري به اتحاديه باغداران وارد شد.
رييس اتحاديه دامداران ايران در مورد زير مجموعه خود نيز گفت: از سال 91 قرار دادهاي بي شماري با دولتي ها بستيم اما از اول تيرماه 92 تا پايان آبان هيچ علوفه اي به ما داده نشد و قرارداد نيز در اصل ماجرا تغييري ايجاد نکرد.
وي با اشاره به 300 ميليارد اعتباري که دولت بايد در سال 92 پرداخت مي کرد نيز گفت: اين پرداخت به بدترين شکل ممکن انجام شد و هنوز 120 ميليارد از همين دمبلغ را نيز به ما پرداخت نکرده اند.
سلطاني افزود: شير را ارزان مي فروشيم و کسي دست ما را نمي گيرد.
وي با اشاره به مسئوليت هاي فراواني که وزارت جهاد کشاورزي در دوره جديد قبول کرده است، گفت: اگر شخص وزير و معاونانش در اين راه دشوار به ظرفيت هاي اتحاديه ها و شرکت هاي تعاوني اتکا نکنند، به مشکل بر خواهند خورد.
اين فعال بخش دام ادامه داد: وزارت به کمک اتحاديه ها بايد کاري کنند تا هزينه هاي توليد کاهش يابد و در ادامه کليه مسئوليت هاي واردات و صادرات هر حوزه را به اتحاديه تخصصي آن واگذار نمايند تا مشکلات عرضه و تقاضا حل شود.
هدايت اصغري مدير عامل اتحاديه مرغ ميهن نيز با اشاره به اين مطلب که 1600 واحد توليد تخم مرغ در کشور فعال هستند، گفت: 980 هزار تن پيش بيني توليد تخم مرغ در کشور است که بخشي از آن به عنوان مازاد بايد صادر شود.
وي ادامه داد: ماهانه 15 هزار تن تخم مرغ مازاد در کشور وجود دارد که بايد از اين مقدار حدود 10 هزار تن صادر شود.
مدير عامل اتحاديه مرغ ميهن افزود: متاسفانه برخي مواقع توانمندي هاي ما به ضررمان تمام مي شود که در زمينه صادرات اين زيان در سال جديد گريبان ما را گرفت.
وي با اشاره به اين مطلب که در طول سال 4 ماه شهريور، مهر، بهمن و اسفند بهترين زمان فروش تخم مرغ در کشور است، گفت: متاسفانه دولت در اخذ تصميمات خود در مورد تخم مرغ اين 4 ماه را ملاک ارزشيابي خود قرار مي دهد و از ياد مي برد که در محرم، صفر، رمضان و بهار و تابستان، بازار تخم مرغ بسيار خراب است و توليد کنندگان محصول خود را با بيشترين ضرر عرضه مي کنند.
»
تصاویر مرتبط
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]