واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
آقای روحانی! اعتدال و ما ادراک ما اعتدال!
با گذشت بیش از چهار ماه از سرپرستی آقای نیلی احمدآبادی بر دانشگاه تهران موارد متعددی از نگاه جناحی- سیاسی ایشان به دانشگاه دیده می شود.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش جام نیوز، بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با صدور بیانیه ای اعتراضی خطاب به رییس جمهور، از معرفی نیلی به عنوان گزینه پینشهادی دولت برای وزارت علوم به شدت انتقاد کرد و بخشی از سوابق منفی و اقدامات پرحاشیه وی در سالهای اخیر در دانشگاه تهران را یادآوری کرد. متن کامل این نامه را می خوانید: بسم الله الرحمن الرحیم جناب آقای روحانی
رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم اولین انتصاب های حضرتعالی در وزارت علوم در ابتدای دولت یازدهم، برخی را به این تحلیل واداشت که ظاهرا قرار است وزارت علوم سهمیه نیروهای رادیکال حامی فتنه باشد. تداوم سیاست ها و انتصابات در این وزارتخانه طی یکسال گذشته بیش از پیش این فرضیه را به اثبات رسانده است.
با اظهار تاسف باید گفت آنچه در این یک ساله و در نتیجه سیاستهای غلط مسئولین وزارت علوم شاهد آن بوده ایم این است که وزارت علوم و مسئولان آن بیش از آنکه به فکر بهبود فضای علمی باشند؛ به فکر انتخاب بهترین روش برای تبدیل دانشگاه به جولانگاه احزاب و سیاسیون همسو با خود هستند. مسأله ای که آنقدر پر رنگ و پرتنش بود با تذکر مقام معظم رهبری نیز مواجه شد و متاسفانه در عمل مسئولان منتصب از حضرتعالی توجه ای به این تذکرات نکرده و روش های غلط خود را ادامه داده اند و شما نیز با سخنان و حمایت های خود بر ادامه همین راه صحه گذاشته اید.
هفته ی گذشته خبری در فضای کشور منتشر شد که بر نگرانی های ما افزود و آن هم معرفی آقای محمود نیلی احمدآبادی به عنوان وزیرعلوم به مجلس شورای اسلامی بود. فردی که سوابق مشعشع ایشان در سالهای 84-76، ایام زعامت ایشان بر پردیس فنی دانشگاه تهران و همچنین مواضع ایشان در فتنه 88 بر همگان مشخص است و در کارنامه خود امضای نامه ی سرگشاده به مقام معظم رهبری در ایام فتنه را نیز به ثبت رسانده است. آقای رئیس جمهور!
شما که به ادعای خودتان در امنیت ملی متخصص هستید، چرا یکسال است بر سپردن زمام وزارت علوم به عوامل آشوب های سال 78 و 88 اصرار دارید؟ آیا شما واقعا عملکرد و سابقه امثال آقایان توفیقی، میلی منفرد، فرجی دانا، نجفی و نیلی محمودآبادی در دانشگاه را موفق ارزیابی می کنید؟ عملکرد آنها و امثال انها چه در سالهای حاکمیت جریان افراطی دوم خرداد و چه در قضیه فتنه 88 چه چیزی جز ضرر و زیان را متوجه فضای دانشگاهی ساخته است؟
مگر غیر از این است که در دوران به اصطلاح اصلاحات و در نتیجه حاکم شدن نگاه سیاستزده ای که شما یک سال است بر حاکم شدنشان بر وزارت علوم تاکید دارید، دانشگاهی که قرار بود «مبدأ تحولات» باشد به «مرکز تشنجات» تبدیل شد؟ مگر لیبرال ها و مارکسیستهای دانشگاه ها در نتیجه وزیدن نسیم اصلاحات بر کشور جان نگرفتند و نکند قرار است جریانات معاند این بار با وزیدن باد اعتدال احیاء شوند؟ مگرکوبیدن بر طبل آمار دروغین 3000 بورسیه غیرقانونی که متاسفانه از جانب شما نیز تکرار شد از نتایج مدیریت سیاسی این تیم و جناح بر وزارت علوم نبود؟
آقای روحانی!
با گذشت بیش از چهار ماه از سرپرستی آقای نیلی احمدآبادی بر دانشگاه تهران موارد متعددی از نگاه جناحی- سیاسی ایشان به دانشگاه دیده می شود.
دقیقا زمانی که شورای فرهنگی دانشگاه مخالف برگزاری برنامه ای جهت حمایت از وزیر سابق علوم بود متاسفانه در فرآیندی کاملا غیر قانونی شاهد اعطای مجوز به این برنامه توسط شخص سرپرست دانشگاه بودیم. این اقدام خلاف قانون هیچ وقت اعتراضی را از مدعیان قانون گرایی به همراه نداشت و در نهایت با اعتراض نیروهای ارزشی دانشگاه لغو شد.
همچنین ایشان برخلاف تمام رویه های موجود در تخصیص بودجه های فرهنگی دانشگاه مبلغ کلانی را به تشکل دانشجویی حامی فتنه و حامی خود پرداخت کردند که در تاریخ دانشگاه کم سابقه است.
اعتدال و ما ادراک ما اعتدال! این روزها تنها چیزی که شاهد آن هستیم این است که جناح مومن و انقلابی به اسم اعتدال در دانشگاه کنار زده می شوند و به برکت داس اعتدال، نه با نگاه علمی وبلکه با نگاه سیاسی و جناحی، تنها فتنه دوستان و فتنه گران در مناصب مدیریتی دانشگاهها ضریب می یابند. آقای نیلی احمدآبادی در شورای عالی انقلاب فرهنگی آنقدر مخالف داشت که حتی به فرآیند رای گیری جهت انتخاب رئیس دانشگاه تهران هم نرسید و برای ما دانشجویان سوال است که شما چگونه ایشان را برای پستی بسیار سنگین تر و خطیرتر مناسب دیدید؟ و همچنین برای ما سوال است که چرا شما بر مقابله با شورای عالی انقلاب فرهنگی در قضیه انتصاب روسای دانشگاه ها اصرار دارید؟
آقای رئیس جمهور!
آیا بهتر نیست که به جای غصه خوردن برای وزیر انقلابی و بحث بورسیه ها که هر روز نمایشی بودن آن بیش از پیش آشکار می شود در روند اقدامات خود تجدید نظر نموده فکری به اوضاع علمی دانشگاه تهران و وزارت علوم کنید؟
من الله التوفیق
بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
آبان هزار و سیصد و نود و سه
۰۳/۰۸/۱۳۹۳ - ۱۹:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]