تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871142415




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پتانسيل مناسب بانک حکمت ايرانيان در ارائه خدمات بانکداري الکترونيک


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳ آبان ۱۳۹۳ (۱۶:۱۵ب.ظ)
پتانسيل مناسب بانک حکمت ايرانيان در ارائه خدمات بانکداري الکترونيک مشتريان بانکي حق انتخاب بانک هاي عامل خود را دارند و اگر تبليغات مناسب در راستاي معرفي خدمات يک بانک صورت بپذيرد، طبيعتا اقبال مردمي به سمت آن بانک سوق پيدا مي کند که اين موضوع را بانک حکمت ايرانيان عملياتي کرده است.
محمدمهدي مفتح عضو کميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي درخصوص بانکداري الکترونيک و اجرايي شدن آن در کشور اظهارکرد: زمينه فعاليت در امور الکترونيک مخصوص در نظام بانکداري کشور زمينه ساز شفافيت و تسريع در تمامي امور بانکي است.
وي ادامه داد: اما راه اندازي بانکداري الکترونيک نيازمند زيرساخت هايي همچون فراگير شدن استفاده از اينترنت، اطمينان و امنيت، و سهولت استفاده است که بايد متصديان راه اندازي به اين ملزومات توجه لازم را داشته باشند.
جانشين معاونت قوانين مجلس شوراي اسلامي همچنين درباره فعاليت هاي اين نوع بانک ها گفت: نبايد فراموش کنيم امروز اکثر بانک ها به سمت الکترونيکي شدن پيش رفته اند اما خدماتي که از آنها براي بهره بردن مردم از اين نوع فعاليت ها ارائه شده است ، کافي نيست.
وي تاکيد کرد: بانک هايي نظير بانک حکمت ايرانيان و ساير بانک هاي دولتي و خصوصي حرکت خود را در راستاي نظام بانکداري آغاز کرده اند که در اين ميان بانک هاي خصوص موفق تر عمل کرده اند از جمله بانک حکمت ايرانيان، اما شعار هميشگي حق با مشتري است را نيز بايد رعايت کنيم ؛ مشتريان بايد بهترين بانکي را که در راستاي بانکداري الکترونيک خدمات خود را ارائه مي کنند را انتخاب کنند.
مفتح گفت: بانک حکمت ايرانيان تا کنون در خصوص تبيلغات خوب عمل کرده است اما بايد تبليغات بيشتري را در راستاي معرفي خدمات خود به مردم داشته باشد تا در اين شرايطي که جريان هايي همچون افزايش نرخ کارمزد هاي بانکي در بين مردم وجود دارد، با ارائه خدمات ديگر و حتي راهکارهايي براي جذب مشتري، فعاليت هاي خود را در قالب اکثر اقشار اجتماع گسترش دهد چون به اين بانک اعتمادي بيشتري مي کنند.
عضو کميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي گفت: طبيعي است که اگر اطمينان و دايره پوشش درخواست ها و خدمات مدنظر مشتريان بانکي اطلاع رساني دقيقي شود، بانک ها هم اسم و رسم مناسب خود را به عنوان اولين بانک تخصصي الکترونيکي کشور بر سر زبان ها خواهد انداخت.
وي افزود: حرکت سيستم و نظام بانکي به سمت بانکداري الکترونيک تاکنون يک حرکت روبه جلويي بوده است که بايد در رابطه با سرعت، دقت و سيستم هاي اطمينان بخشي به مشتريان کارشناسان بيشتر فعاليت کنند اما اجمالا حرکت در اين مسير يکي از نيازهاي جامعه است.
مفتح در پايان خاطرنشان کرد: نياز به فعاليت هاي اينترنتي بانکي يکي از ضروريات اجتناب ناپذيري است که بايد نظام بانکداري کشور در راستاي تجهيز خدمات و فعاليت هاي خود در اين راستا کمک هاي قابل توجهي را ارائه کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن