محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832836919
تفاهم نامه وزارت جهاد کشاورزي با يک مؤسسه خصولتي
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ آبان ۱۳۹۳ (۱۰:۰ق.ظ)
در موج بررسي شد؛ تفاهم نامه وزارت جهاد کشاورزي با يک مؤسسه خصولتي گروه اجتماعي؛
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، بهره گرفتن از توان بخش خصوصي يکي از آرزوهاي دولت ها در سراسر دنيا است و براي رسيدن به اين مهم از انجام هيچ کاري روي گردان نيستند، حتي از پرداخت تسهيلات بدون سود و بدون برگشت نيز دريغ نمي کنند تا بخش هاي مختلف اقتصادي کشور ها رشد و رونق مناسبي داشته باشد.
اما در کشور ما در ساليان گذشته، خصوصي سازي تعريف خاص خود را دارد، همين امر موجب شده است که مشکلاتي بر سر راه خصوصي سازي واقعي پيش بيايد و همانطور که همه بخش هاي مسوول و تصميم گير بارها اعلام کرده اند خصوصي سازي ما به سمت پيدايش شرکت هاي خصولتي سوق پيدا کرده است.
اين مشکل در تمام حوزه هاي اقتصادي و اجتماعي کشور به خوبي ديده مي شود. از شهرداري ها گرفته تا وزارتخانه هاي دولتي، همه دوست دارند طبق قانون بخش هايي از وظايف خود را به بخش خصوصي منتقل کنند و البته مي کنند، اما؛ در اصل با به ثبت رساندن يک شرکت يا مؤسسه که در ظاهر خصوصي است، شرکتي متولد مي شود که ذي نفع همان مجموعه دولتي است که تنها تغيير نام داده است و مديريتش همچنان به دليل حضور دولتي ها در اختيار خود آن مجموعه ها باقي مانده است.
در بخش کشاورزي هم مجموعه اي به ظاهر خصوصي تشکيل شده است، اين مجموعه در زمستان سال 92 با حمايت وزارت جهاد کشاورزي تأسيس شد که موجب اعتراض اتحاديه هاي فعال در بخش ماهي و شيلات شده است.
مجموعه اي براي اجراي طرح هاي شيلات که اکنون اما و اگرهاي زيادي در بخش کشاورزي کشور ايجاد کرده است.
واگذاري طرحهاي بزرگ شيلاتي به مؤسسه جهاد نصر
سازمان شيلات ايران با امضاي تفاهم نامهاي اجراي بزرگترين طرحهاي شيلاتي کشور را در حضور وزير جهاد کشاورزي به اين شرکت خصولتي واگذار کرد که اين مجموعه طرحهاي بزرگ آبزيپروري و صيد و صيادي را فعال سازد.
بر اساس اين قرارداد، اين مؤسسه اعلام کرده است با بهرهگيري از امکانات خويش و شرکتهاي تابعه قابليت و توانمندي از نظر مالي و نيروي انساني و تجهيزات مکفي در زمينه طراحي، اجرا و مديريت طرحهاي کلان بخش کشاورزي و منابع آب و خاک (نظير مديريت طرح 550.000 هکتاري توسعه دشتهاي خوزستان و ايلام "طرح مقام معظم رهبري" که مأموريت اصلي مؤسسه است) دارد و به منظور بهرهگيري از توانمنديها و مشارکت موسسه براي تسريع در رسيدن به اهداف توسعه آبزيپروري و صيد و صيادي در برنامههاي توسعه کشور نقش قابل توجهي داشته باشد، لذا اجراي طرح توسعه آبزي پروري و صيد آبزيان با راهبرد مطالعه، طراحي، تکميل و اجراي کليه حلقههاي توليدات شيلاتي در موارد 12 گانه زير مورد نظر است:
1)توليد ماهي در محدوده طرح 550.000 هکتاري به صورت تلفيقي به ميزان 6000 تن
2)توليد ميگو در اراضي شناسايي شده استانهاي سيستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان و گلستان به ميزان 5000 تن
3)ايجاد ظرفيت و توليد ماهيان خاوياري در مناطق مستعد کشور به ميزان 3000 تن گوشت و 100 تن خاويار
4)توليد ماهيان دريايي در قفس در آبهاي ساحلي به ميزان 1500 تن
5)توليد آبزيان در منابع آبهاي داخلي نظير: هورالعظيم، هورشادگان و درياچه هاي پشت سدهاي با مصرف کشاورزي در قفس در سطح کشور به ميزان 4000 تن
6)توليد ماهي تيلاپيا در آبهاي داخلي به ميزان 500 تن
7)مشارکت در توسعه، تجهيز، تکميل و مديريت بهره برداري و نگهداري تأسيسات مشترک مجتمع هاي آبزي پروري (ميگو، سردابي و گرمابي)
8)صيد فانوس ماهيان در درياي عمان به ميزان 10هزار تن
9)صيد تن ماهيان به روش لانگ لاين و پرساين به ميزان 5000 تن
10)بهره گيري از کشتي پشتيبان براي جمع آوري صيد در دريا به مزان 5000 تن
11)صيد در اعماق و سواحل کشورهاي آفريقايي به ميزان 4000 تن
12)مشارکت در توسعه، تجهيز، تکميل و مديريت بهره برداري بنادر صيادي
12 بند اين تفاهم نامه در اولين ساعات اعلام شدن مورد اعتراض شديد بخش خصوص فعال در حوزه شيلات قرار گرفت تا جايي که حتي وجاهت قانوني اين تفاهم زير سؤال رفت.
جهاد نصر وجاهت قانوني ندارد
حسن آقازاده، مدير عامل اتحاديه ماهيان گرمابي، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج با بيان اينکه متأسفانه شيلات کل فعاليت هاي بخش خصوصي را به يک مؤسسه خصولتي واگذار کرده است، اظهار داشت: تمام کارهايي که بخش خصوصي مي توانست در آن رشد کرده و توسعه يابد، به يکباره به يک مجموعه ي شبه دولتي داده شد.
دبير کنسرسيوم آبزيان ايران با اشاره به سرمايه گذاري 30 ساله ي بخش خصوصي در طرح هاي آبزيان کشور گفت: تمام فعاليت هاي ما زير پا گذاشته شده است و به فکر آينده خود هستند.
وي با اعلام اين مطلب که، جهاد نصر وجاهت قانوني ندارد، اظهار داشت: اين واگذاري ها با قرارداد ترکمانچاي تفاوتي ندارد.
آقازاده افزود: ما بخش خبره در زمينه ماهي هاي گرمابي، سردآبي، ميگو و صيادي هستيم؛ آيا گرفتن کار از اين افراد متخصص و تحويل آن به غير متخصص ها منطق دارد؟!
مدير عامل اتحاديه ماهيان گرمابي با اشاره به يک بند از اين تفاهم نامه که در آن به جهاد نصر مجوز فعاليت در 550 هزار هکتار از دشت هاي خوزستان و ايلام داده شده است، گفت: آيا بخش خصوصي توان فعاليت در اين زمين ها را ندارد و آيا بعد از 30 سال تلاش مداوم، بايد با ما اين چنين برخورد شود؟
وي با طرح اين پرسش از مسوولان شيلات که اساسا اين مؤسسه از کجا آمده است؟ گفت: آيا تا به حال اين مؤسسه 4 کيلو ماهي توليد کرده است که حال انتظار توليد 40 هزار تن ماهي را از آن داريد؟
دبير کنسرسيوم آبزيان ايران تصريح کرد: طبق اعلام شيلات، بخش گرمابي 150 هزار تن محصول توليد کرده است، حال چه شده است که براي توليد تنها 40 هزار تن، به همه چيز آتش مي زنيد؟
وي با انتقاد از رفتار دوگانه مسوولان بخش کشاورزي با فعالان بخش خصوصي تأکيد کرد: در اين سال ها حتي يک کمک ناچيز به ما نشده است، اما؛ به يکباره با تمام قوا به جهاد نصر کمک مي کنند تا حق بخش خصوصي را پاي مال کند.
آقازاده دليل اين دوگانگي را اين چنين توجيه کرد: متأسفانه آقايان هيچ اعتقادي به بخش خصوصي ندارند و تشکل مردمي را نمي شناسند.
وي ادامه داد: مؤسسه جهاد نصر، سازماني است براي بازنشستگان شيلات و کشاورزي و اين بدان معني است که آقايان به دنبال منافع خود در آينده هستند و گرنه چنين دست و دلبازي از ايشان بعيد است.
جهاد نصر حيات خلوت مديران و متوليان بخش کشاورزي است
بهروز کاکاوند در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج با بيان اين که توافق اخير في مابين شيلات و جهاد نصر، تمام سيستم هاي موجود را به هم ريخته است، اظهار داشت: متأسفانه اصل 44 را شيلات، به نفع خود مصادره کرده است و اين مهم، نتيجه اي جز فلج شدن توليد در بر نخواهد داشت.
مدير عامل صندوق توسعه صادرات آبزيان ايران افزود: در اين سال ها درخواست هاي بسياري براي توسعه ي فعاليت خود از شيلات داشته ايم که هيچ وقت جوابي دريافت نشد، اما؛ به يکباره تمام آن درخواست ها در يک توافق نامه ثبت مي شود.
وي افزود: اکثر مفاد توافق نامه اخير، همان مطالباتي است که ما سال هاست آنها را مطرح مي کنيم، اما؛ کسي به آن توجه نمي کند و اين جاي سؤال دارد.
کاکاوند با اشاره به اين مطلب که مؤسسه تعيين شده در اين توافق آشنايي با فعاليت هاي شيلات ندارد، اظهار داشت: مسوولان اين سازمان اعلام کرده اند مجوزها را براي خود نمي خواهند و تنها به دنبال واگذاري اين مجوزها به غير هستند؛ اکنون پرسش جدي اين است که مگر بخش خصوصي در اين حوزه توان اجرايي براي گرفتن مجوز از شيلات را نداشت که حالا بايد دست به دامان شما شود؟
وي تصريح کرد: متأسفانه به نوعي مشاهده مي شود که اين توافق نامه امتياز ويژه اي است به يک مؤسسه غيرتخصصي که اين موضوع مي تواند به نوعي اجحاف در حق بخش خصوصي باشد.
مدير عامل صندوق توسعه ي صادرات آبزيان با اعلام اين مطلب که توليد در بخش آبزيان به طور معمول با مشکل مواجه است، گفت: متأسفانه شيلات براي آتش مشکلات بخش آبزيان، هيزم جمع مي کند و شعله ور شدن آن کمک کرده و البته به اين مؤسسه به عنوان حيات خلوت مي نگرد.
کاکاوند که از اين توافق شوکه بود، تأکيد کرد: همه مي دانند که اين مؤسسه؛ يعني حيات خلوت سازمان هاي شيلات و کشاورزي و اين توافق نامه تنها براي تأمين آينده مسوولان بعد از بازنشستگي است و هيچ نفعي براي بخش خصوصي ندارد.
وي افزود: مديران شيلات، اصل 44 قانون اساسي را نه مي فهمند و نه قبول دارند که اگر داشتند با ساخت يک مؤسسه شبه دولتي، بخش خصوصي را از حق خود جدا نمي کردند.
مدير عامل صندوق توسعه صادرات آبزيان گفت: اميدواريم مجلس و مجمع تشخيص مصلحت نظام با مداخله در اين توافق نامه، جلوي پاي مال شدن اصل 44 را بگيرند.
ورود مجدد امضاهاي طلايي به بخش کشاورزي
ارسلان قاسمي، مدير عامل اتحاديه سراسري تعاوني هاي تکثير و پرورش و صادرات آبزيان ايران، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج با اشاره به امضاي قرارداد کاري بين شيلات و جهاد نصر، تأکيد کرد: سال ها تلاش شد تا امضاي طلايي را از سيستم دولتي حذف کنيم اما؛ متاسفانه با قانون انتزاع اين امضاهاي طلايي به کشور بازگشتند.
مدير عامل اتحاديه سراسري تعاوني هاي تکثير و پرورش و صادرات آبزيان ايران امضاي طلايي را يک نوع رانت خواند و افزود: شيلات در يک اقدام بي معني، صادرات ماهي خاوياري زنده را ممنوع کرده است و دليلي اين کار را حفظ ذخاير ژنتيکي عنوان کرده اند.
وي گفت: اين ممنوعيت به چه معني است؟ زيرا درحال حاضر تخم ماهي خاوياري از نژاد سيبرين از کشورهاي روسيه، مجارستان و بلغارستان وارد کشور مي شود و اين ماهي پرورشي است و اساسا مگر ماهي زنده را کسي صادر مي کند.
قاسمي متأسفانه برخي متوليان بخش کشاورزي اطلاعات کمي در مورد حوزه فعاليتي خود دارند و پشت برخي واژگان مانند حفظ ذخاير ژنتيکي پنهان مي شوند.
مدير عامل اتحاديه سراسري تعاوني هاي تکثير و پرورش و صادرات آبزيان ايران تأکيد کرد: متأسفانه تصميمات اخير باعث بروز مشکلاتي در بخش کشاورزي خواهد شد که به اين زودي ها قابل ترميم نيست.
وي در مورد فعاليت جهاد نصر در زمينه آبزيان نيز گفت: آب از جاي ديگر گل آلود است و مشکلات بخش کشاورزي از سال آينده آغاز خواهد شد.
اما اعتراض به برخي خصوصي سازي ها تنها به اتحاديه ها ختم نشد و نمايندگان مجلس نيز نسبت به وقوع اين تغييرات واکنش نشان دادند.
خصوصي سازي هاي اخير واقعي نيست / مجلس؛ تمام خصوصي سازي هاي اخير را بررسي مي کند
عباس پاپي زاده، نماينده مردم دزفول در مجلس شوراي اسلامي، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج، گفت: کشور چاره اي جز حرکت به سوي تحقق واقعي اصل 44 قانون اساسي ندارد.
وي افزود: هدف اين اصل، بسترسازي براي ورود بخش خصوصي واقعي به بازار و اقتصاد است که متأسفانه در دو دهه گذشته اين مهم به درستي انجام نشد.
عضو کميسيون کشاورزي مجلس تأکيد کرد: متأسفانه در سال هاي اخير اين اصل را دور زدند و به جاي واگذاري مسووليت ها به بخش خصوصي واقعي، به شرکت هاي زيرمجموعه خود مجوز استفاده از اين امکان را دادند.
وي که در واکنش به خصوصي سازي هاي اخير در بخش کشاورزي با خبرنگار موج سخن مي گفت، افزود: متأسفانه در خصوصي سازي هاي انجام شده در وزارتخانه هاي مختلف، آقايان با شرکت هاي شبه خصوصي زير مجموعه خود مذاکره کرده و از بخش خصوصي خبري نيست.
پاپي زاده با اشاره به اينکه اين نوع واگذاري ها خصوصي سازي نيست و مورد انتقاد مجلس است، گفت: در مجلس يک کميسيون ويژه تحت عنوان کميسيون ويژه پيگيري اجراي اصل 44 تشکيل شده است که در حال پيگيري همين به ظاهر خصوصي سازي ها است.
وي تأکيد کرد: تمام تلاش مجلس اين است که بخش خصوصي واقعي وارد کار شود و تعاوني هاي تشکيل شده توسط مردم جاي دولتي ها را بگيرند؛ بنابراين بر سر اجراي صحيح اصل 44 جدي هستيم.
اما مديران و متوليان بخش کشاورزي که تا قبل از ورود مجلس به کار زار در مقابل اعتراضات سکوت اختيار کرده بودند به يکباره لب به سخن گشوده و سعي کردند اين اتفاق را توجيه کنند.
ابتدا رئيس سازمان شيلات که در روز امضاي تفاهم نامه وقوع اين اتفاق را به دليل بي رغبتي بخش خصوصي واقعي اعلام کرده بود با تغيير موضعي 360 درجه اي و البته پس از افزايش اعتراضات، اعلام کرد که از حضور بخش خصوصي (همان بي رغبت ها) در اجراي طرح هاي شيلاتي استقبال مي کند!
و البته متولي اصلي بخش کشاورزي که امضايش زير تفاهم نامه معروف نقش بسته بود نيز اين اتفاق را به اين گونه توجيه کرد:
سند امضا شده تفاهمنامه بود نه قرارداد همکاري
عبدالمهدي بخشنده، معاون برنامهريزي و اقتصادي وزارت جهاد کشاورزي، گفت: مؤسسه جهاد نصر يک مؤسسه عمومي غيردولتي است که با توجه به شرکتهاي خصوصي که در اين مؤسسه وجود دارند بخش کوچکي از طرحهاي شيلاتي در قالب اين تفاهمنامه به مؤسسه جهاد نصر واگذار شده است و در حال حاضر صنعت شيلات ظرفيتهاي بالقوه بسياري براي مشارکت سرمايهگذاري بخش خصوصي دارد.
وي همچنين تصريح کرد: طرحهاي واگذار شده بخش اندکي از طرحهاي شيلاتي قابل واگذاري است که آنهم از سوي شرکتهاي خصوصي زير نظر مؤسسه جهاد نصر اجرايي ميشود و طرحهاي بزرگ شيلاتي در کشور وجود دارند که بخش خصوصي ميتواند در آن زمينه سرمايهگذاري کند؛ به عنوان مثال وزارت جهاد کشاورزي آماده هرگونه همکاري و حمايت از سرمايهگذاران در زمينههاي مختلف پرورش آبزيان مانند پرورش ماهي در قفس است.
بعد از اظهار نظرهاي دولتي ها، بخش خصوصي به اين بهانه گيري ها واکنش نشان داد.
واگذاري هاي جديد در بخش شيلات بر خلاف اصل 44 است
حسن آقازاده، مدير عامل اتحاديه ماهيان گرمابي، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج با بيان اين مطلب گفت: خوشبختانه مصوبات جديدي براي تقويت قانون تعاون تهيه شده است که در صورت اجرايي شدن جلوي بسياري از دخالت هاي بي مورد دولت را در بخش تعاون خواهد گرفت.
وي ادامه داد: فضاي فعلي بخش تعاون به علت دخالت هاي دولت، خوب نيست و اجرايي شدن اين مصوبات وضعيت را بهبود خواهد بخشيد.
دبير کنسرسيوم آبزيان ايران با اشاره به اتفاقات اخير در حوزه شيلات، گفت: متأسفانه در بخش اجرايي دخالت و کارهاي بي سر و ته دولت در دولت جديد، روي قبلي ها را سفيد کرد و ما از اين روند خشنود نيستيم.
وي افزود: واگذاري ها و تفاهم نامه هاي امضا شده در بخش شيلات همگي بر عکس چيزي است که قانون کشور در اصل 44 از دولت خواسته است.
آقازاده با اشاره به تفاهم نامه شيلات با يک بخش شبه دولتي به نام جهاد نصر، تأکيد کرد: تمام مفاد اين تفاهم نامه همان چيزهايي بوده است که ما سال هاست به دنبالش هستيم و هرچه سعي کرديم به ما ندادند و حال به يکباره همه را به يکي از مؤسسات شبه دولتي وابسته به جهاد تقديم کرده اند.
بخش خصوصي نيازي به پول دولت ندارد/ ما سرباز دولتي ها نيستيم
بهروز کاکاوند، مدير عامل صندوق توسعه صادرات آبزيان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج، در مورد اتفاقاتي که در اواخر سال گذشته در حوزه شيلات صورت گرفت، اظهار داشت: اين اتفاق ها ريشه دار است و بايد پذيرفت همه کارگزاران دولت تدبير و اميد مديريت خوبي ندارند و در اين دولت هم اشخاصي پيدا مي شوند که از آب گل آلود ماهي بگيرند.
وي ادامه داد: بايد بررسي کنيم و ببينيم که اين نان ها به چه کسي داده مي شود و جهاد نصر را چه کساني و با چه هدفي درست کرده و مديران فعلي اين مجموعه خصولتي چه سمت هايي بر عهده داشته اند.
کاکاوند با اشاره به تلاش بخش خصوصي فعال در حوزه آبزيان براي توسعه صادرات گفت: بخش خصوصي خوب مي داند که براي افزايش صادرات بايد حجم توليد خود را افزايش دهد، اما؛ با اين تحرکات که در درون دولت انجام مي گيرد، عملا افزايش توليد و توسعه صادرات، غيرممکن خواهد بود.
وي افزود: متولي مربوطه در شيلات اذعان کرده است که اين تفاهم را انجام داده تا کار را به بخش خصوصي واگذار کنند، اما؛ جالب است بدانيد که ما به عنوان بخش خصوصي، سال هاست که به دنبال مجوز اجراي همين طرح ها هستيم، اما؛ آقايان مجوز نمي دهند.
مدير عامل صندوق توسعه آبزيان کشور تأکيد کرد: در شرايط تحريم، بهترين سرمايه گذاران خارجي را براي مشارکت در طرح هاي توسعه آبزي پروري به شيلات معرفي کرديم، اما؛ نه تنها به ما جواب ندادند، بلکه اصل کار را نيز از دست بخش خصوصي درآوردند.
وي با اشاره به اين مطلب که بخش خصوصي قدرتمندتر از بخش دولتي است، گفت: به دليل تحريم ها، فعاليت دولتي ها درخارج از مرزها بسيار کم است، اما؛ ما به عنوان بخش خصوصي با رابطه هايي که داريم، توان به کارگيري سرمايه هاي داخلي و خارجي را براي توسعه صنعت آبزي پروري در کشور داشته و داريم.
کاکاوند تصريح کرد: ما توان جذب سرمايه و سرمايه گذار داخلي و خارجي را داريم؛ بنابراين نيازي به پول دولت نداشته و اساسا سرباز دولت نيستيم.
وي ادامه داد: تشکل هاي بخش خصوصي فعال در حوزه آبزيان، مي خواهند مستقل باشند و با اين قراردادهاي غير اصولي که مانند قرارداد ترکمانچاي هستند، نمي توانند ما را از اصول خود دور کنند.
بخش خصوصي با کدام حمايت دولتي قوي شود؟
حسن آقازاده، مدير عامل اتحاديه ماهيان گرمابي، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج، گفت: خصوصي سازي؛ يعني شما کار دولتي را به مردم سپرده تا با توجه به امکانات خود فعاليت اقتصادي انجام دهند و به عبارتي کار را به اهلش بسپارند.
وي ادامه داد: متأسفانه بخش شيلات در سال گذشته به امضاي يک توافقنامه با يکي از زيرمجموعه هاي خود که به ظاهر بخش خصوصي معرفي شده است، مشکلات فعالان بخش خصوصي در حوزه آبزيان را افزايش داده است.
مدير عامل اتحاديه ماهيان گرمابي با اشاره به اين مطلب که براي خصوصي سازي بايد به دنبال اهلش رفت، گفت: متأسفانه در کشور ما به بهانه خصوصي سازي يک کارخانه را نابود مي کنند.
وي افزود: بخش خصوصي حوزه ماهيان گرمابي متولي توليد 150 هزار تن ماهي است و در سال 100 ميليون قطعه بچه ماهي توليد مي کند.
آقازاده ادامه داد: صادرات بخش خصوصي در حوزه ماهيان گرمابي و آبزيان سالانه 17 هزار تن است و اين ميزان هيچ ربطي به دولتي ها و بخش هاي شبه دولتي ندارد.
وي بهانه آورده شده از طرف شيلات براي حذف تدريجي بخش خصوصي از حوزه آبزيان را بهانه اي بيش ندانست و افزود: مي گويند تشکل ما عملکردي ضعيف دارد، از ايشان مي پرسم که تشکل چه زماني بايد قوي شود؟ با کدام حمايت دولتي قوي شود؟ آيا با گرفتن امکانات و از بين بردن فرصت هاي کاري تشکل قوي مي شود؟
مدير عامل اتحاديه ماهيان گرمابي تصريح کرد: متأسفانه پول در دست مردم است، اما؛ تصميمات غيرمسوولانه شما مديران، همه چيز را خراب مي کند.
به هر حال بعد از کش و قوس هاي فراوان، اعتراضات به دولتي ها به جايي نرسيد و تفاهم نامه با قدرت زياد اجرايي شد.
اما خبرنگار خبرگزاري موج در گفت و گو با مديران ارشد جهاد نصر اين موضوع را به صورت رو در رو مطرح کرد و در جواب سؤال خود مبني بر اينکه چرا مسوولين بخش خصوصي را يک نهاد شبه دولتي در دست گرفته است، چنين شنيد که:
ما هيچ کار اجرايي انجام نمي دهيم
مهندس يداله شمايلي، مدير عامل مؤسسه جهاد نصر، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج، ضمن بيان اين مطلب گفت: مؤسسه جهاد نصر هيچ کار اجرايي انجام نمي دهد و ما حتي يک بيل از خودمان نداريم.
وي ادامه داد: از ابتداي فعاليت مؤسسه، قرار بر اين بوده است در کارهاي اجرايي با شرکت هاي بخش خصوصي و شرکت هايي که ظرفيت اجرا دارند، همکاري کنيم.
وي افزود: فعاليت در اين حجم بالا نياز به حضور پيمانکاران بي شماري نياز دارد که نه بخش خصوصي استان هاي مربوطه و نه اتحاديه ها داراي چنين ظرفيتي نيستند.
شمايلي با اشاره به اين مطلب که در ساخت خوزستان و ايلام، همه مي توانند مشارکت داشته باشند، گفت: در تمام برنامه هاي مؤسسه، شرکت هاي مشارکت کننده در طرح ها مشخص هستند و مي توان به خوبي مشاهده کرد که بخش زيادي از اين شرکت ها، در دست بخش خصوصي بوده و البته برخي دولتي ها هم ممکن است در طرح هاي ما با توجه هبه نياز، فعاليت کنند.
وي ادامه داد: ما براي رسيدن به اهداف خود مجبور هستيم از تمام ظرفيت هاي ممکن استفاده کنيم و اين بدان معني است که اگر نيازي توسط بخش خصوصي رفع نشود، از توان سايرين بهره خواهيم برد.
وي تأکيد کرد: اساسا خود مؤسسه جهاد نصر نيز نهادي خصوصي است؛ زيرا بخش زيادي از سهام شرکت هاي آن به ايثارگران واگذار شده و 15 درصد سهام باقي مانده نيز در آينده واگذار خواهد شد.
اين مقام ارشد مؤسسه جهاد نصر در واکنش به اشکالات گرفته شده به اين تفاهم در مورد مغاير بودن آن با اصل 44 جواب جالبي داد.
مدير عامل مؤسسه جهاد نصر با اشاره به اينکه اصل 44 در مورد خصوصي سازي سخن گفته است و ارتباطي به فعاليت هاي ما ندارد، گفت: ما در انجام کارهايمان از توان بخش خصوصي بهره مي گيريم و اولويت اصلي نيز با بخش خصوصي استان خوزستان و ايلام است.
محمد علي رفيعي
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
امضای تفاهمنامه وزارت جهاد و آموزش و پرورش/ کمسوادی عامل مشکلات مهم در بخش کشاورزی
امضای تفاهمنامه وزارت جهاد و آموزش و پرورش کمسوادی عامل مشکلات مهم در بخش کشاورزیمعاون وزیر جهاد گفت بخش زیادی از مشکلات کشاورزان ناشی از بیسوادی است بنابراین باید تلاش کنیم جمعیت بیسواد این بخش هر چه زودتر از سواد بهرهمند شوند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس امروزنماینده نطنز در مجلس شورای اسلامی خواستار شد اصلاح آئیننامه اجرایی تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی برای آبیاری تحت
نماینده نطنز در مجلس شورای اسلامی خواستار شداصلاح آئیننامه اجرایی تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی برای آبیاری تحت فشارنماینده مردم نطنز قمصر و بادرود در مجلس شورای اسلامی گفت آئیننامه اجرایی تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی برای آبیاری تحت فشار طوری تنظیم شده که کشاورزانی که دارای زمینبا حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی هشتمین جشنواره انار بادرود آغاز به کار کرد
با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزیهشتمین جشنواره انار بادرود آغاز به کار کردظهر امروز و با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی هشتمین جشنواره انار بادرود افتتاح شد به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز ظهر امروز و با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و مسئولان استانداری سازمان جهاد کشاورزیانعقاد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی و اداره کل استاندارد استان همدان
سهشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۳ تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و اداره کل استاندارد استان همدان منعقد شد به گزارش ایسنا این تفاهم نامه به مدت سه سال منعقد شده است برنامه ریزی و پیگیری در راستای ایجاد کلینیک صنعت استان همدان تلاش در جهت حمایت از توسعه کمی و کیفی اقتصاد استانمدیرکل محصولات گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی: 50 کشور دنیا متقاضی انار ایران هستند/ شناسایی 176 نمونه انار
مدیرکل محصولات گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی 50 کشور دنیا متقاضی انار ایران هستند شناسایی 176 نمونه انارمدیرکل محصولات گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت هماکنون 50 کشور دنیا متقاضی انار ایران هستند و ما تاکنون توانستهایم در مرکز پیدایش انار کشورمان حدود 176 نمونه انار را شناسایی کنمعاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان خبر داد فعالیت 41 واحد مرغ تخمگذار در همدان/50 درصد تولید تخم مرغ
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان خبر دادفعالیت 41 واحد مرغ تخمگذار در همدان 50 درصد تولید تخم مرغ شناسنامهدار شدمعاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان از وجود 41 واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت یک میلیون و 500 هزار قطعه در همدان خبر داد و گفت 50 درصد از تولید تخم مرغهاشمی: تفاهم نامه وزارت ورزش و جوانان با بانک پاسارگارد امضا شد
معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان خبر داد هاشمی تفاهم نامه وزارت ورزش و جوانان با بانک پاسارگارد امضا شد معاون وزیر ورزش و جوانان با اعلام امضای تفاهم نامه با بانک پاسارگاد گفت انشاالله با حمایت این بانک منابع مالی برای برگزاری مراسم تجلیل از قهرمانان تامین میتفاهم نامه همکاری بین وزارت صنعت و تعاون به امضا رسید
سهشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۹ تفاهمنامه همکاری بین وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با حضور وزرای مربوط به امضا رسید به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمدرضا نعمت زاده در این مراسم با یادآوری اینکه بخش صنعت حداقل 35 درصد اشتغال کشور رامعاون برنامهریزی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی: کارخانه زرشک قاینات درگیر مشکلات مالی است/مسئولان تدبیر کنند
معاون برنامهریزی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی کارخانه زرشک قاینات درگیر مشکلات مالی است مسئولان تدبیر کنندمعاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه 450 بارگاه زرشک بهداشتی در استان ایجاد شده است گفت کارخانه زرشک در قاینات ایجاد شده اما با مشکنماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد پیشبینی جمعآوری 400 میلیارد تومان زکات در سال جاری
نماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی عنوان کردپیشبینی جمعآوری 400 میلیارد تومان زکات در سال جارینماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت پیشبینی میشود که امسال حدود 400 میلیارد تومان زکات در سطح کشور جمعآوری شود به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان آیتالله حسن عالمی عصر امعاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت ارشاد تاکید کرد ضرورت اجرایی شدن تفاهمنامهها و توسعه همکاریهای رسانهای ا
معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت ارشاد تاکید کردضرورت اجرایی شدن تفاهمنامهها و توسعه همکاریهای رسانهای ایران و چینمعاون مطبوعاتی وزیر ارشاد بر ضرورت توسعه همکاریهای رسانهای ایران و چین تاکید و وجود قرابت فرهنگی و دیپلماسی عمومی را از جمله دلایل اصلی حمایت از گسترش همکاریرئیس انجمن کارفرمایان چوب ایران: طرح آمایش سرزمینی از دولت سوم مطرح بود / ضرورت راهاندازی واحد توسعه زراعت در
رئیس انجمن کارفرمایان چوب ایران طرح آمایش سرزمینی از دولت سوم مطرح بود ضرورت راهاندازی واحد توسعه زراعت در وزارت جهاد کشاورزیرئیس انجمن کارفرمایان چوب ایران با اشاره به طرح نافرجام آمایش سرزمینی گفت این طرح از دولت سوم مطرح بود اما به دلیل مطابقت نداشتن برخی طرحها با واقعیتمعاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتوگو با فارس خبر داد شش راهکار وزارت کشاورزی برای کاهش مصرفآب/ ترجیح میدهیم کش
معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتوگو با فارس خبر دادشش راهکار وزارت کشاورزی برای کاهش مصرفآب ترجیح میدهیم کشاورزان برنج نکارندمعاون وزیر جهاد کشاورزی گفت وزارت جهاد کشاورزی راهکارهای مختلفی از جمله تغییر فصل کشت سیستم آبیاری و معرفی ارقام جدید بذر با عمر رشد کوتاه در دستور کارتفاهم نامه همکاری وزارت آموزش و پرورش و مرکز ملی فرش ایران منعقد شد
تفاهم نامه همکاری وزارت آموزش و پرورش و مرکز ملی فرش ایران منعقد شد در آیین ویژه ای تفاهم نامه همکاری میان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و سرپرست مرکز ملی فرش ایران در حوزه فرش دستباف امضا و مبادله شد به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران در اانعقاد تفاهمنامه ايجاد و توسعه شهرکهاي کشاورزي، دامي و شيلاتي خوزستان
۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۲ ۹ق ظ انعقاد تفاهمنامه ايجاد و توسعه شهرکهاي کشاورزي دامي و شيلاتي خوزستان تفاهمنامه ايجاد و توسعه شهرکهاي کشاورزي دامي و شيلاتي در مناطق مستعد استان خوزستان بين عبدالحسن مقتدايي استاندار خوزستان و سيدنظامالدين سجادي مدير عامل شرکت شهرکهاي کشاورزي کشورنماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی: مدیریت اسلامی عامل شکست توطئههای دشمنان است
نماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی مدیریت اسلامی عامل شکست توطئههای دشمنان استنماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت مدیریت برگرفته از اسلام از عوامل عدم تحقق توطئههای دشمنان است به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت آیتالله حسن عالمی بعد از ظهر امروز در همایش فرهنگ و مدمعاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی: تولید گندم 10 درصد افزایش یافت
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی تولید گندم 10 درصد افزایش یافت سمنان - ایرنا - معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی از افزایش 10 درصدی تولید گندم در کشور خبر داد و گفت پیش بینی ها در این زمینه امسال تحقق یافته است عباس کشاورز روز جمعه در حاشیه رقابتهای خوزکه گردوبازی در شهمیرزاد-
گوناگون
پربازدیدترینها