تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870590140




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام منبع بخش اعظم «اطلاعات» وزارت اطلاعات |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اعلام منبع بخش اعظم «اطلاعات» وزارت اطلاعات
مدیرکل اداره اطلاعات قم گفت: وزارت اطلاعات ایران تنها سیستم امنیتی مردم‌گرا و اخلاق محور در سطح جهان است.
کد خبر: ۴۴۴۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۰ - 23 October 2014


مدیرکل اداره اطلاعات قم گفت: وزارت اطلاعات ایران تنها سیستم امنیتی مردم‌گرا و اخلاق محور در سطح جهان است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل اداره اطلاعات قم درسومین گردهمایی مدیران حراست مراکز، سازمان ها و واحدهای جهاددانشگاهی سراسر کشور که در قم برگزار شد، اظهار کرد: ماه محرم ماه غلبه خون بر شمشیر است که انقلاب اسلامی ایران و همه حرکت‌های رهایی‌بخش از آن الهام گرفته‌اند.

وی با اشاره به سی‌امین سالگرد تاسیس وزارت اطلاعات افزود: این وزارتخانه سی سال پیش در سخت‌ترین روزهایی که شرایط کشور ما کمتر از سوریه فعلی نبود با نظر امام راحل و پس از تصویب نهایی از سوی مجلس شورای اسلامی تاسیس شد. این شرایط در حالی است که انقلاب ما یک انقلاب نوپا با ارتشی از هم گسیخته بدون سیستم اطلاعاتی در معرض شدیدترین حملات دشمنان بود.

وی گفت: وزارت اطلاعات در راستای کشف و شناسایی تهدیدات علیه کشور و نظام و همچنین صیانت از دستاوردهای نظام اسلامی در حوزه‌های مختلف ایجاد شد و امروز که سه دهه از عمر موفقیت‌آمیز این وزارت می‌گذرد منشاء خدمات عظیمی در سطوح مختلف بوده است.

مدیرکل اداره اطلاعات قم یادآورشد: امروز در یک خیزش بزرگ در جهان اسلام هستیم و به همین دلیل تاکنون تجربیات عظیمی اندوخته‌ایم که این تجربیات سرمایه ارزشمندی برای کشور است.

وی درباره ویژگی‌های خاص وزارت اطلاعات اظهار کرد: این وزارتخانه دارای ویژگی‌هایی است که در هیچ سیستم امنیتی در سطح جهان مشاهده نمی‌شود. نخستین ویژگی آن نیز این است که این وزارت از هیچ سیستم اطلاعاتی در سطح جهان الگو نگرفته است و نکته دوم نیز این‌که بخش اعظم اطلاعاتی که توسط این وزارت جذب می‌شود از طریق مردم است. مشارکت مردمی و مردمی بودن این سیستم قدرتمند امنیتی از مهمترین و ممتازترین خصایص آن است که نظیر ندارد و در دنیا چنین سیستمی برای همه ناشناخته و تعجب برانگیز است. پایبندی به شرع و قانون و در نظر گرفتن تمام جوانب فقهی از دیگر خصوصیات ارزشمند این نهاد است؛ زیرا وزارت اطلاعات باید توسط یک مجتهد اداره شود.

وی گفت: پایبندی و سلامت دینی که امروز وزارت اطلاعات را ممتاز کرده است از دیگر خصوصیات بارز این وزارتخانه است که توانسته است این شکل از سیستم‌های امنیتی اخلاق‌محور را به دنیا معرفی کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن