تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پيش از آن كه زبانت تو را به زندان طولانى و هلاكت درافكند، او را زندانى كن، زيرا هيچ چ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860487087




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه کمک‌های غرب برای آوارگان سوری به دست داعش می‌افتد؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چگونه کمک‌های غرب برای آوارگان سوری به دست داعش می‌افتد؟
در حالی آمریکا اعلام کرده تلاش دارد با استفاده از جنگنده های خود مواضع گروه تروریستی داعش را در عراق و سوریه بمباران کند، کامیون های حامل کمک های ایالات متحده و دیگر کشورهای غربی به سمت مناطقی می روند که تحت کنترل داعش قرار داشته و بدین ترتیب، در عمل این گروه را در توسعه اقدامات تروریستی خود یاری می رسانند.
کد خبر: ۴۴۴۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۳ - 23 October 2014


در حالی آمریکا اعلام کرده تلاش دارد با استفاده از جنگنده های خود مواضع گروه تروریستی داعش را در عراق و سوریه بمباران کند، کامیون های حامل کمک های ایالات متحده و دیگر کشورهای غربی به سمت مناطقی می روند که تحت کنترل داعش قرار داشته و بدین ترتیب، در عمل این گروه را در توسعه اقدامات تروریستی خود یاری می رسانند.


به گزارش «تابناک» به نقل از «دیلی بیست»، کامیون های حامل کمک غرب که قرار است به دست آوارگان سوری برسد (شامل غذا و اقلام دارویی) به طور فزاینده ای در اختیار تروریست های داعش قرار می گیرد. این کمک ها از سوی موسسه توسعه بین المللی آمریکا، نهادهای اروپایی و سازمان ملل تهیه شده و به سوریه ارسال می شود.


در حال حاضر، این موضوع که آیا روند افتادن کمک های مذکور به دست داعش ادامه خواهد یافت یا خیر، به موضوع بحث جدی مقامات آمریکایی و اروپایی تبدیل شده است. این مقامات از سویی نسبت به این ماجرا ابراز نگرانی کرده و از سوی دیگر، می گویند قطع این کمک ها نیز می تواند سبب ضربه خوردن آوارگان و همچنین یاری رساندن به اهداف تبلیغاتی داعش شود.


مسئله دیگر در این رابطه، این است که کامیون های حامل این کمک ها، باید برای وارد شدن به مناطق شرقی سوریه که پایگاه های داعش در رقه و دیرالزور در آن قرار دارد، باید به داعش باج بدهند و همین امر، به منبع درآمدی جدیدی نیز برای تروریست ها تبدیل شده است. 


یکی از مسئولین ارسال کمک ها که وظیفه هماهنگی های مربوط را بر عهده دارد، در این زمینه می گوید: «محموله ها باید از سوی داعش مورد تأیید قرار گیرند و باید به آن ها باج هم داده شود. رشوه ای که داعش آن را هزینه نقل و انتقال معرفی می کند». این رشوه ها از سوی سازمان های خارجی یا محلی که وظیفه تقسیم کمک ها را بر عهده دارند و یا از سوی شرکت های ترکیه ای و سوری که در این زمینه قرارداد بسته اند به داعش پرداخت می شود.


این در حالی است که بر نحوه انتقال و توزیع کمک ها نیز نظارت دقیق وجود ندارد و نگرانی این است که داعش بخشی از آن ها را تصاحب کرده و به منظور پیشبرد اهداف خود در میان مردم توزیع کند. جنبه حداقلی ماجرا این است که داعش دیگر برای توزیع آذوقه میان مردم مناطق تحت کنترل خود و به دست آوردن دل آن ها، نیازی به پرداخت هزینه ندارد و می تواند منابع مالی خود را برای استفاده در مصارف جنگی حفظ کند. 


یکی از تفاوت های مهم موجود میان داعش و گروه های تروریستی قبلی این است که داعشی ها مایلند مناطق تحت کنترل خود را به عنوان منطقه ای به خوبی سازمان دهی شده و غنی از لحاظ منابع مالی تصویر کنند. در مطلبی که در جدیدترین شماره نشریه الکترونیکی داعش با عنوان «دابق» منتشر شده، آمده است: «سربازان الله یک روستا، شهرک یا شهر را آزاد نمی کنند که بدون توجه به نیازهای ساکنین، آن را به حال خود رها کنند». 


افزون بر این، در یک مورد که در منطقه دیرالزور نگرانی هایی درباره شیوع فلج اطفال پیش آمد، داعش به مأموران بین المللی واکسیناسیون اجازه داد که وارد منطقه شده و مردم را واکسینه کنند. جاناتان شانزر، عضو موسسه دفاع از دموکراسی ها در آمریکا می گوید: «من نگرانم که ما در حال حمایت از دولت موردنظر داعش باشیم. در این مسیر، ما از طریق تأمین نیازهای اساسی مردم محلی، داعش را به رسمیت می شناسیم...».


به هر حال، مجموعه این موارد حاکی از آن است که داعش سعی دارد با اتخاذ یک رویکرد زیرکانه، از سویی خود را در مناطق تحت کنترل به عنوان تأمین کننده نیازهای اساسی مردم جلوه داده و از این موضوع به نفع اهداف تبلیغاتی خود بهره برداری کند و از سوی دیگر، منابع مالی جدیدی را برای توسعه فعالیت های تروریستی خود به دست بیاورد. همین امر غربی ها را در چالشی قرار داده که خروج از آن نیز دشوار می نماید.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن