تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870219530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایان مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 در وین |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پایان مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 در وین
«حمید بعیدی نژاد» رییس هیات مذاکره کننده کارشناسی هسته ای ایران با اعلام پایان دو روز گفت و گو های کارشناسی میان ایران و 1+5 اظهار داشت: گفت و گوها جدی، فشرده ، صریح و مفید بود.
کد خبر: ۴۴۴۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳ - 23 October 2014


«حمید بعیدی نژاد» رییس هیات مذاکره کننده کارشناسی هسته ای ایران با اعلام پایان دو روز گفت و گو های کارشناسی میان ایران و 1+5 اظهار داشت: گفت و گوها جدی، فشرده ، صریح و مفید بود.

مدیر کل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه روز پنجشنبه پس از پایان مذاکرات هسته ای کارشناسی ایران و 1+5 در وین در گفت و گو با ایرنا افزود: هیات ها معتقد بودند که دیدگاههای بحث شده، برای یافتن راه حل های نهایی برخی از موضوعات مورد مذاکره موثر و مفید بود.

رییس هیات مذاکره کننده کارشناسی ایران گفت: گزارش گفت و گوهای کارشناسی به مسوولان عالی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 1+5 ارائه خواهد شد.

مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 برای بحث و مذاکره بیشتر درباره موضوعات اختلافی از روز گذشته (30 مهرماه ) به ریاست حمید بعیدی نژاد مدیر کل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه و استفان کلمنت دستیار ارشد مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در شهر وین آغاز شد.

طرفین روز گذشته در دو دور مذاکرات که صبح و عصر برگزار شد، هشت ساعت با یکدیگر بر سر موضوعات اختلافی میزان غنی سازی اورانیوم، نحوه لغو تحریم ها و مدت زمان توافق نهایی و طرح ها و ایده های مطرح شده در مذاکرات سیاسی بحث و گفت و گو کردند.

در نشست امروز نیز طرفین مباحث مطرح شده را جمع بندی کردند و در مجموع حدود 10 ساعت بر سر موارد اختلافی بحث و مذاکره کردند.

این نشست کارشناسی برای بحث و بررسی بیشتر موضوعات اختلافی برگزار شد تا طرفین به درک مشترکی برای رسیدن به توافق جامع دست یابند.

منابع آگاه می گویند که طرفین پس از مذاکرات ایران و آمریکا در هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای در بخش هایی از جزییات موضوعات عمده اختلافی یعنی میزان غنی سازی ایران و نحوه لغو تحریم ها به تفاهم نسبی دست یافته اند اما در برخی مسایل کلیدی این موضوعات اختلافات همچنان باقی است.

مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه روز چهارشنبه (30 مهرماه) گفت: «در این مذاکرات کار شناسان ایران و گروه ۱+۵ جزئیات طرح ها و مباحث مطرح مذاکراتی را بررسی می کنند و این نشست در چارچوب تماس ها و تبادل نظر ها در حوزه مذاکرات است».

پیش از این، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در پایان هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای در وین (22 تا 24 مهرماه) که با محوریت دیدارهای سیاسی و کارشناسی با هیات آمریکایی انجام شد، اعلام کرد که بحث های مطرح شده در نشست کارشناسان بررسی می شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری نیز روز چهارشنبه در نهمین سفر استانی کاروان تدبیر و امید به استان زنجان با بیان اینکه به توافق رسیدن در یک مساله بسیار مهم با 6 کشور قدرتمند، کار ساده ای نیست، گفت: برای توافق دائم گامهای خوبی برداشته شده اما کمتر از انتظار ما است.

روحانی با تاکید بر اینکه شرایط جهانی به زیاده خواهان اجازه نخواهد داد، مسیر دیگری را در پیش بگیرند، اظهار داشت: امکان توافق نهایی در بحث هسته ای در همین زمان (دومین ضرب الاجل تعیین شده یعنی 24 نوامبر/3 آذرماه) وجود دارد چون در بسیاری از مسایل مهم و کلی تقریبا به نقطه نظرات مشترک رسیده ایم اما جزئیاتی وجود دارد که در حال بحث روی آنها هستیم.

بر اساس گزارش رسانه های غربی، باراک اوباما رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا در حال بررسی گزینه ها و شرایط برای تعلیق برخی تحریم ها علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران است تا زمینه دستیابی به توافق جامع را میسر کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن