تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868033793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تجمع انحرافی ضدانقلاب درباره اسیدپاشی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



تجمع انحرافی ضدانقلاب درباره اسیدپاشی
مریم رجوی با ادعای اینکه باندهاي سازمان يافته حکومت به صورت زنان به بهانه بدحجابي اسيد مي‌پاشند، گفت: سكوت جامعه جهاني در مقابل اين فجايع به بهانه مذاكرات اتمي، در عمل به معناي تشويق براي ادامه اين فجايع است.



به این مطلب امتیاز دهید


به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، مسئله دردناک اسید پاشی در اصفهان با شایعه ربط داشتن با پدیده ناهنجار "بدحجابی" سوژه جدید رسانه‌ها و عناصر ضدانقلاب شده و هرکدام به نوعی در صددند تا این موضوع را به مسائلی چون "طرح جامع حجاب و عفاف"، "امر به معروف و نهی از منکر" و "هشدارهای فرهنگی مسئولین" پیوند دهند.
    این جنجال رسانه‌ای، که به سرعت در سایت‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای به موضوع اول تبدیل شد، با انتشار گزارشی در یک خبرگزاری دولتی آغاز شد. این خبرگزاری پنج شنبه هفته گذشته خبری درباره اسیدپاشی به صورت چند زن در اصفهان را همراه با ابهاماتی بی اساس منتشر کرد.
    در ادامه و با هماهنگی، خط مشترکی میان رسانه‌ها، جریانات و چهره‌های ضدانقلاب ایجاد شد که سعی در القای باطل موضوعاتی چون طرح مجلس، امر به معروف و نهی از منکر و تحریک خطباء داشت، به عنوان عامل اصلی برای اسیدپاشی بر صورت زنان بدحجاب اصفهان شد!
      در این‌باره "رضا پهلوی" فرزند شاه مخلوع ایران، در وب‌سایت خود نوشت: «از همه نیروهای نظامی و انتظامی و دستگاه های دولتی و امنیتی کشور که هنوز به ایران و ایرانی می اندیشند، دعوت می کنم در خدمت و نه در مقابل ملت باشند. از بکارگیری خشونت در مقابل خواهران بی دفاع خود پرهیز کنند. در راستای آشتی ملی برای گذر به فردایی بهتر، در مقابل طرح ضدبشری «آمران به معروف و ناهیان از منکر» ایستادگی کنند و به آغوش پرمهر ملت ایران بازگردند.»
   
پهلوی
    همچنین "مریم رجوی" از مسئولین سازمان تروریستی و جنایتکار منافقین با ادعای اینکه باندهاي سازمان يافته حکومت ایران به صورت شمار زيادي از زنان جوان در اصفهان به بهانه بد حجابي اسيد مي پاشند، گفت: «سكوت جامعه جهاني در مقابل اين فجايع به بهانه مذاكرات اتمي، در عمل به معناي تشويق حکومت براي ادامه اين فجايع در ايران است.»

   
رجوی
    وب سایت "کلمه" (Kaleme) وابسته به جریان فتنه نیز این مضوع را با طرح حمایت از آمران به معروف مرتبط دانست و نوشت: «شیپور مبارزه با بدحجابی را مدتها قبل انصارحزب الله با صدور بیانیه ها و اطلاعیه های مختلف نواخت و به موازات آن مجلس نیز طرح امر به معروف و نهی از منکر را به جریان گذاشت. طرحی که جز توجیهی برای برخورد خودسرهایی چون انصار حزب الله تعبیر نمی شود و مقاومتها برای توقف آن بی نتیجه بوده است. درست در همین ایام خبر اسیدپاشی به 4 زن در اصفهان رسانه‌ای شده و از سوی جانشین فرمانده ناجا نیز مورد تایید قرار گرفت. اگر چه گزارشها از آمار بیشتری حکایت دارد.»
   
کروبی کلمه
    همچنین "محمد تقی کروبی" فرزند مهدی کروبی از سران فتنه 88 در یادداشتی که در "کلمه" منتشر شد، این اقدامات را با هشدارهای ائمه جمعه به مسئولین (و نه آحاد مردم) درباره بدحجابی و فریضه فراموش شده امر به معروف مرتبط دانسته و می‌نویسد: «تهدید و سخنان تحریک آمیز برخی از ائمه جمعه در قبال وضعیت حجاب و اینکه "تذکر لسانی کافی نیست" و "مردم وضعیت فرهنگی فعلی را تحمل نخواهند کرد" از افعال قابلیت انتساب به حاکمیت است. بدون شک افعال جریان‌های تحت الحمایه که همراه با یورش، تخریب اموال عمومی و خصوصی و ضرب وجرح افراد در مکان های مختلف بوده موجب مسئولیت خطیبان ... است، زیرا بخش مهمی از آن اعمال مجرمانه قابل استناد به تحریک آنان بوده.»

    بر این اساس "ابراهیم نبوی" از فعالان ضدانقلاب در یادداشتی در وب سایت "روز آنلاین" (RoozOnline) ضمن توهین‌های بی شمار به مسئولین نظام و قوای سه‌گانه به انتشار مطالب کذب مبادرت ورزیده و می‌نویسد: «البته بد نیست نمایندگان مجلس نگاهی به قوانینی که در شش ماه گذشته تصو.یب کردند بکنند که ببینند ریشه اکثر خلافها در سال گذشته مصوبات مجلس بوده. همین قانون "حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر" سرتا پا دادن مجوز انجام عمل مجرمانه است. وقتی مجلس اجازه می‌دهد که هر کسی حق داشته باشد که به هر زنی تذکر بدهد، حتی بطور عملی با او برخورد بکند و برای انجام این کار نه فقط از خلافکار حمایت می‌کند، بلکه مجلس و قوه قضائیه هر دو همزمان اعلام کردند که اگر کسی به عنوان امر به معروف زن آدم را جلوی آدم کتک زد و اگر مانع کار او شدی مجرم هستی.»
خاطرنشان می‌کنیم که طرح مجلس در حمایت از آمران به معروف، شامل تذکر لسانی بوده و برخورد فیزیکی با ناهنجاری‌های اجتماعی فقط در اختیار ضابطین قضائی و پلیس می‌باشد.
   
ابراهیم نبوی
    وب سایت "جرس" که وابسته به جریان فتنه می‌باشد، همزمانی اسیدپاشی‌ها با طرح‌ مجلس درباره امر به معروف و نهی از منکر را وسیله‌ای برای ارعاب و وحشت جلوی بدحجابی عنوان داشته و می‌نویسد: «برخی از چهره‌های مذهبی که همواره خواهان‌ برخوردهای تند با بدحجاب‌ها بوده‌اند حالا مجبور شده‌اند درباره موضع خود توضیح دهند. محمدتقی رهبر امام جمعه موقت اصفهان که پیشتر صحبت‌هایی از او با این مضمون نقل شده بود که امر به معروف و نهی از منکر باید از تذکر لسانی فراتر برود حالا در یک موضع‌گیری جدید این اظهارات منتسب به خود را تکذیب کرده و گفته: آنچه وظیفه یک مسلمان است تذکری ناصحانه، مشفقانه و مؤدبانه است.»
   
جرس
    در همین رابطه نیز "رادیو زمانه" (RadioZamaneh) که متعلق به اپوزیسیون می‌باشد در تحلیل خود به گفتگو با یک فعال جنبش زنان در خارج از کشور پرداخته است. این فعال جنبش زنان بر این عقیده است که ایجاد ترس از تبعات بدحجابی همان چیزی است که حکومت ایران به دنبال آن است، و می افزاید: «کارکرد ایجاد ترس همین است که ما مدام به حجاب فکر کنیم و نگران باشیم. اوایل که گشت ارشاد آمد ما تا دو یا سه سال این وضعیت را داشتیم تا اینکه بالاخره عادی شد. وقتی مسئله برای زن‌ها عادی شد و دیگر از گشت ارشاد نترسیدند شروع به اسیدپاشی کردند تا دوباره ترس را وارد ذهن ما کنند.»    
رادیو زمانه
   
این پروژه‌ی رسانه‌ای ضدانقلاب در حالی به صورت هماهنگ درصدد تخریب وجه فریضه امر به معروف و نهی از منکر می‌باشد که طی سال‌های گذشته، این فریضه دینی قربانیان مظلومی داشته است.
    حال با وجود این غوغای رسانه‌ای، الهام امین‌زاده، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: «مسئله اسیدپاشی اصفهان بر مبنای روابط شخصی بوده و ارتباطی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر نداشته است.»     الهام امین‌زاده روز چهارشنبه ۳۰ مهرماه ضمن بیان این نظر افزود: «اشاعه این مسأله سبب تشویش اذهان عمومی می‌شود.»     امین‌زاده همچنین گفت: «در حال حاضر قوه قضائیه پیگیر این مسأله است و ارتباطی به معاونت حقوقی رئیس‌جمهور نداشت.»
    از سوی دیگر حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی، دادستان کل کشور نیز روز چهارشنبه در اظهارنظری در این‌‌باره گفت: «پیوست‌ زدن مسأله اسیدپاشی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر کار جریانات ضدانقلاب است.»   وی افزود: «حزب‌الله قانونمدار و ولایتمدار است و به هیچ عنوان دست به چنین اقدامی نمی‌زند.»  
 
104


 




۳۰/۰۷/۱۳۹۳ - ۲۲:۰۶




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن