تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با معصيت خدا بدبخت نمى‏گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819882914




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختلاف نظر طبیعی است‌/ باید همدیگر را تحمل کرده و فاصله‌ها را کم کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: اختلاف نظر طبیعی است‌/ باید همدیگر را تحمل کرده و فاصله‌ها را کم کنیم


حجت‌الاسلام حسن روحانی شامگاه چهارشنبه در جمع نخبگان زنجان اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که در جمع شما نخبگان هستم و می‌توانم سخنان شما را بشنوم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رئیس‌جمهور دربخش ابتدایی سخنان خود با بیان اینکه همواره باید نگاه ما به فردا باشد وازتوشه‌های دیروزبهره بگیریم اما برای فردای جامعه تلاش کنیم، اظهار کرد: جهان به سرعت در حال تغییر است، اگر دیروز سرعت محدود بود، حال امروز با آمدن فضای مجازی و شبکه‌های مختلف اجتماعی، علمی، ارتباطات، دنیا را می‌بینید که با چه سرعتی علم، دانش، تجربه و ارتباط در حال حرکت است، ارتباط امروز دنیا را شما با ارتباط دیروز مقایسه کنید، امکان ایجاد یک حوضچه در دنیای امروز بدون ارتباط با رودخانه‌ها، دریاچه‌ها، دریاها و اقیانوس‌های جهان امکان‌ناپذیر است. وی افزود:اگر دیروزبرفرض امکان‌پذیربود امروزدیگر امکان‌پذیر نیست، دیگر هیچ قلعه‌ای و برجی ودیواری همانند دیوارقدیم چین وهیچ چیزنمی‌تواند ارتباطات دنیای امروزرا محدود کند. روحانی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: امروزیک مشکل بسیار بزرگ پیش رو داریم، ممکن است فکر کنید که بنده قصد دارم مشکل اقتصادی یا سیاست خارجی را بگویم یا حتی ازتورم، رکود و بیکاری حرف بزنم، درحالی‌که یک مشکلی داریم که سرلوحه همه این مشکلات است و تا حل نکنیم حرکت ما به سمت توسعه، بسیار کند خواهد بود. رئیس‌جمهورادامه داد: ما باید با هم حرف بزنیم، هنوز درجامعه امروزبا هم قهریم، به بهانه‌های مختلف از هم جدا شدیم، خیلی طبیعی است در یک جامعه بزرگ درحال گذار، پویا، انقلابی، دریک منطقه بسیارحساس خاورمیانه شرایطی که ما امروز داریم، اینچنین نیست که همه یک جور بیندیشیم و فکر کنیم، اختلاف‌نظر و اختلاف ایده و حتی برخی از اعتقادات طبیعی است، اما چرا به طور مصنوعی این فاصله‌ها را افزایش می‌دهیم.

وی تصریح کرد: این فاصله‌ها را باید کم کنیم، نه شیعه و سنی را به هم نزدیک کنیم نه مسلمان و مسیحی را به هم نزدیک کنیم نه این شهر و آن شهر این استان و آن استان را به هم نزدیک کنیم، در یک جمع کوچک علمی و دانشگاهی هم گاهی فاصله‌های ما بیش از حد قابل قبول است. نظرات و افکار مختلف در حوزه اجتماعی و اقتصادی اشکالی ندارید ولی چرا فاصله‌ها را روز به روز بیشتر می‌کنیم، امروز رسانه‌های جمعی ما رسالت بسیار بزرگی بر دوش دارند.

روحانی بیان کرد: بنده در بسیاری از مسائل اجتماعی و سیاسی جامعه امروز هرچه فکر می‌کنم گاهی ترجیح می‌دهم بر سکوت و اینکه حرف نزنم، خیلی از دردهای دل را بیان نکنم فقط از ترس اینکه این فاصله‌های بیشتر شود، این آغاز حرکت ما برای پیشرفت است و باید فاصله‌ها را کم کنیم، باید همدیگر را تحمل کنیم چراکه حذف یک جمع، یک فکر و یک جناح و یک حزب امکان ناپذیراست.

رئیس‌جمهور افزود: خیلی وقت‌ها به جای بگیر و ببندها، به جای سخت‌گیری‌های بیش از حد ضروری، اگر ما آزادی‌ها را بیشتر کرده و فضا را بازتر کنیم و با هم به گفت‌وگو بنشینیم، همدیگر را قانع کنیم لازم نیست سفت و سخت باشیم و از هم جدا باشیم، اگر فاصله صد است در ظرف یک سال به 90 رسیدیم، یعنی موفقیم یعنی سال بعد به 85 رسیدیم یعنی موفقیم، این کار هم رسالت رسانه‌ها، وسایل ارتباط جمعی و نخبگان است.

وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه ایران از لحاظ کمی در حوزه دانشگاه‌ها در سطح بالای منطقه است، گفت: در بحث کیفی جای بحث دارد که آیا همه دانشگاه‌های ما از کیفیت لازم برخوردارند و همه آن‌چه ما در دانشگاه تربیت می‌کنیم بر اساس نیاز جامعه است، جای این سئوال باقی است که آیا دو خط موازی طی می‌کنیم، گویی به نظر می‌رسد که کشور در این مسیر نیاز به بسیاری از دانش‌ها و تخصص‌ها دارد.

روحانی اظهار کرد: همچنین جای این سئوال باقی است که آیا رشته‌های تحصیلی، تعداد دانشجویان و تحصیلات تکمیلی با نیازهای جامعه ما منطبق است؟ باید برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور و مراکز دانش‌پژوهی بر مبنای نیازهای جامعه باشد، ما امروز نیازهای فراوانی داریم و در آن نیازهای متخصص به اندازه کافی نداریم، از سوئی متخصصانی داریم که خودشان نمی‌دانند با این تخصص چه کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نباید فکر کنیم حل تمام معضلات کشور بر عهده دولت است، خاطرنشان کرد: دولت نماینده مردم است و برخی از مشکلات جامعه و حل آن‌ها را بر دوش دارد، اما همه باید دست به دست هم بدهیم، دولت نه در اقتصاد به تنهایی قادر همه مشکلات را حل کند نه در فرهنگ و نه در جامعه و مسائل اجتماعی و نه در امنیت و نه در سیاست خارجی، همه مردم باید به صحنه بیایند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه جامعه توسط نخبگان احیا می‌شود، گفت: فرهیختگان و نخبگان باید در مشکلات کشور هم منتقد، هم حامی و هم راهنمای دولت باشند، ما یک‌سری بحث‌های اقتصادی، آسیب‌های اجتماعی و مسائل فرهنگی داریم، چه‌ کسی باید این‌ها را حل کند حال در بخش فرهنگ یک مشکلی پیش میاد همه به دولت حمله می‌‌کنند.

این خبر درحال به‌روز رسانی است...


چهار شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن