تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803216492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بعید است ائتلاف علیه داعش به موفقیتی دست یابد/ کشورهای عضو ائتلاف منافع ناهمگونی دارند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


بین الملل > آفریقا و خاورمیانه چامسکی در گفتگو با مهر:
بعید است ائتلاف علیه داعش به موفقیتی دست یابد/ کشورهای عضو ائتلاف منافع ناهمگونی دارند
نوام چامسکی نظریه پرداز آمریکایی و استاد دانشگاه MIT معتقد است که بعید است ائتلاف علیه داعش بتواند به موفقیت برسد و علت این امر این است که کشورهایی که در این ائتلاف حضور دارند ترکیبی ناهمگون با منافع متفاوت هستند.



به گزارش خبرنگار مهر، ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم تلاش کرد تا رژیمهای سیاسی، امنیتی، اقتصادی، تجاری و مالی خود را به وجود آورد. این رژیمها به این کشور این اختیار را می داد تا منافع ملی خود و همپیمانان خود را نهادینه و تعقیب کند. فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی این امکان را به آمریکا داد تا تحولات بین المللی را با فراغ بال بیشتری در مقایسه با گذشته پیگیری کند. به این معنا که اقدامات یکجانبه و خارج از اصول و مقررات بین المللی که از قضا خود کشورهای غربی بنیاگذاران این اصول هستند تا کشورهای جنوب و توسعه نیافته، را راحتر بتواند نادیده بگیرد. بر این اساس بود که بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سخن از "پلیس جهانی" بودن ایالات متحده توسط مقامات این کشور مطرح شد. پلیس جهانی در واقع نادیده انگاشتن هرگونه موازین بین المللی و اصول حقوق بین الملل و نهادهایی که این حقوق را دنبال و پیگیری می کنند بود. در این میان جمهوریخواهان از این ایده بیشتر استقال کرده و می کنند. اما در تاکتیک و نوع حصول منافع ملی آمریکا در نظام بین المللی، رویکرد دموکراتها مبتنی بر سازوکارهای چندجانبه است. این به معنای این نیست که آنها خود را مقید به همراه سازی جامعه جهانی می پندارند بلکه در مواقع لزوم منافع خود و همپیمانان برای دنبال کردن ساز و کارهای چندجانبه کفایت کرده است. مورد اخیر مقابله با داعش و ائتلاف جهانی علیه این گروه تروریستی که جهانی نامیدن آن با بررسی ترکیب کشورهای حاضر در آن زیر سوال است از این جمله است. طنز قضیه این است که کشورهایی که حامی داعش بودند در حال حاضر مدعی مبارزه با آن هستند. پروفسور نوام چامسکی در خصوص این موضوع آیا ائتلاف علیه داعش که به رهبری آمریکا شکل گرفته می تواند در عراق و سوریه به موفقیت برسد در یک گفتگوی کوتاه به خبرنگار مهر گفت: در این رابطه مطمئن نیستم اما با توجه به آنکه ائتلاف از اعضای مختلفی تشکیل شده پیروزی آن نامحتمل و بعید است. وی افزود: باید توجه داشت که کشورهای حاضر در این ائتلاف هر کدام منافع خاصی را از حضور در این ائتلاف پیگری و دنبال می کنند. چامسکی در خصوص این موضوع که چرا ائتلاف علیه داعش حتی با این فرض که اهداف مشارکت کنندگان آن شکست داعش باشد، از سوی آمریکا دیرهنگام تشکیل شد تصریح کرد: عده ای در آمریکا مخالف این ائتلاف و حمله بودند. استاد دانشگاه MIT در ادامه تصریح کرد: ولی در نهایت معلوم شد این عده نتوانسته اند دیدگاه خود را پیش ببرند و موافقان حمله دست بالاتری داشته اند.


۱۳۹۳/۷/۲۹ - ۱۴:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن