واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس سازمان نهضت سواد آموزی کشور در جمع مدیران تشکل های مردم نهاد فارس: 92 درصد فعالیت های سواد آموزی توسط بخش غیر دولتی صورت می گیرد خبرگزاری پانا:معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فعالیت های بخش غیر دولتی و مردم نهاد در زمینه سواد آموزی گفت: هم اکنون 92 درصد فعالیت های سواد آموزی توسط سازمان های مردم نهاد و بخش غیر دولتی انجام می شود.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر ساعت 08:33
به گزارش خبرگزاری پانا ، علی باقر زاده در جمع مدیران تشکل های مردم نهاد و بخش غیر دولتی طرف قرارداد سواد آموزی فارس، با بیان اینکه مقوله سواد و دانش با همه ابعاد زندگی فرد رابطه دارد، گفت:امروز مسائل مربوط به کشاورزی ، تولید ،اقتصاد ، اشتغال، محیط زیست ، فرهنگ عمومی، سبک زندگی و امنیت عمومی، ارتباط ویژه ای با سواد دارد. باقر زاده با اشاره به اینکه ،سواد در حوزه رفتارهای فردی موجب افزایش خود باوری و اعتماد به نفس می شود گفت: نتیجه سواد آموزی ،ارتقاء خود کفایی افراد جامعه است.
وی با بیان اینکه سواد موجب افزایش کمیت و کیفیت تولید می شود گفت: آموزش شهروندان، به طور کل برای کشور مقرون به صرفه خواهد بود.
این مقام مسئول، در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی های طرح های سازمان سواد آموزی کشور اشاره کرد .
معاون وزیر آموزش و پرورش ،مخاطب محوری را اولین ویژگی این طرح ها دانست و گفت: این ویژگی ،نیازهای افراد جامعه را مشخص می کند.
وی افزود: براساس این نیازها است که مشخص می شود چه مسائلی باید آموزش داده شود و همین ویژگی ،تنوع و انعطاف را در متون آموزشی سواد آموزی به حد اکثر خود می رساند.
باقر زاده ،مردم محور بودن فعالیت های سواد آموزی را دومین ویژگی این فعالیت ها دانست و گفت:با این ویژگی ،حد اکثر هم پوشانی برای فعالیت های سواد آموزی صورت خواهد گرفت.
معاون وزیر آموزش و پرورش به فعالیت بخش های غیر دولتی و مردم نهاد در خصوص سواد آموزی اشاره کرد و گفت: هم اکنون 92 درصد فعالیت های سواد آموزی توسط سازمان های مردم نهاد و بخش غیر دولتی انجام می شود.
وی مدرسه و معلم محور بودن را از دیگر ویژگی های طرح های سواد آموزی عنوان کرد و گفت:باید از ظرفیت معلمان آموزش و پرورش نیز برای توسعه سواد استفاده نمود.
رییس سازمان سواد آموزی کشور افزود: برای اجرایی شدن این ویژگی ها باید شیوه های آموزشی گذشته در خصوص سواد آموزی تغییر و شیوه های جدیدی ایجاد شود.
باقر زاده دلیل این موضوع را تنوع سنی بی سوادان ، نیازهای مختلف و خصوصیات منحصر به فرد بومی و محلی آنان دانست.
وی بهترین شیوه موجود در زمینه سواد آموزی را آموزش فرد به فرد دانست و گفت:در این خصوص هیچگونه محدودیتی برای فعالیت های سواد آموزی وجود ندارد.
در ابتدای این نشست ، معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس ارزشمندترین ثروت جوامع را منابع انسانی عنوان نمود.
عیسی ملک پور گفت: اگر کسی دانش کافی را نداشته باشد ،نمی تواند در مسیر توسعه کشور کمک کند.
شایان ذکر است ،در پایان این جلسه ،مدیران تشکل های مردم نهاد، به بیان موانع و مشکلات موجود در مسیر فعالیت های سواد آموزی پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]