واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: شست ستاد فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ساوجبلاغ برگزارشد برگزاری پانا:فرماندار ساوجبلاغ روز دو شنبه در نشست ستاد فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ساوجبلاغ که با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان البرز برگزار شده بود ، خواستار مشخص شدن اعتبارات شهرستان در حوزه مبارزه با مواد مخدر شد .
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۸ مهر ساعت 21:57
به گزارش خبرنگارپانا، لیزگیرابوالقاسم پافرماندار ساوجبلاغ از شهرداران هشتگرد و چهار باغ خواست در فکر ساخت یک گرم خانه برای افراد بی خانمان و مسافر ان درمانده باشند تا در شهر شاهد کارتن خواب نباشیم .
وی افزود : شهرداران اگر مکانی هم ندارند محلی را اجاره و تامین غذای گرم برای کسانی که به این گرمخانه ها می آیند از سوی بهزیستی تامین خواهد شد .
پالیزگیر گفت ، اعتیاد بنیان های اعتقادی فردی و خانوادگی را از بین می برد و بر همین اساس اقدامات پیشگیرانه و آموزشهای لازم سازنده و تاثیر گذار باید در راس برنامه های این حوزه قرار گیرد.
به گفته وی، برنامه های مبارزه با موادمخدر باید به صورت نرم افزاری و با استفاده از تریبونها و مجموعه هایی مانند نمازهای جمعه و جماعات، مکانهای ورزشی و آموزشی به اجرا گذاشته شود.
فرماندار ساوجبلاغ افزود: تعداد دستگیری قاچاقچیان مواد مخدر در 7 ماهه امسال به 662نفر می رسد که در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته و کشفیات انواع مواد مخدر هم به 226کیلو گرم رسیده که این میزان در مقایسه به زمان اعلام شده 3 برابر شده است .
وی با اشاره به راهکارهای پیشگیرانه در باره موادمخدر گفت : انجام فعالیت های پیشگیرانه با همفکری دانشگاهیان و فرهیختگان با رویکرد اجتماعی کردن امر مبارزه با موادمخدر ممکن است و با استفاده از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد و خیرین جامعه باید اجرای راهکارهای درمان برای کاهش آسیب و حمایت های اجتماعی و درمان معتادان را اجرایی کرد.
پالیز گیر وجود 110روستای دارای سکنه و پراکندگی جمعیت ،کار پیشگیری و درمان در حوزه مبارزه با مواد مخدر را سخت و نیازمند تلاش مضاعف دانست و افزود : امیدواریم با تامین اعتبارات لازم بتوانیم مشکل مواد مخدر را که دشمن نزدیک و در خانه های ما تهدیدگر فرزندانمان است از بیخ و بن ریشه کن کنیم.
وی افزود: در همسایگی کشورمان کشور افغانستان بزرگترین تولید کننده تریاک وجود دارد و این کشور با کشور ما 1200 کیلومتر مرز مشترک دارد و سالانه 6 هزار تن تریاک در این کشور تولید میشود که بیشترین ضرر و آسیب متوجه جمهوری اسلامی ایران است
وی تاکید کرد: ایجاد زمینه های لازم برای اشتغالزایی معتادان ، پیگیری جدی مجازات مجرمین مواد مخدر و ضربه زدن به بنیان های اقتصادی قاچاقچیان، مواردی می باشد که باید به جدیت آن را دنبال کرد.
پالیزگیر افزود: برای مبارزه با مواد مخدر بایستی همه مردم همکاری لازم را با نیروی انتظامی داشته باشند و پیشگیری را بر مبارزه مقدم بدانند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]