واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور عنوان کرد: یک چهارم بیسوادان فارس عشایر هستند خبرگزاری پانا: رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: 98 درصد شهروندان ما در گروه سنی 10 تا 19 سال باسواد هستند.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۸ مهر ساعت 14:24
به گزارش خبرگزاری پانا، علی باقرزاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر طرح مهد بیسوادی در کشور با شناسایی دقیق مشکلات سودآموزی در سالهای گذشته در حال اجرا است.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین به سه فرضیه پیشبینی شده برای یک میلیون و 719 هزار نفر از جمعیت 10 تا 49 سال بیسواد کشور اشاره و تصریح کرد: آموزش این گروه هدف در مدتهای سه، پنج و هشت سال برنامهریزی شده است.
باقرزاده فقدان تقاضا در جامعه هدف را مهمترین مشکل بیسوادی در کشور برشمرد و گفت: باید این دیدگاه و خسارتهای ناشی از آن را در جامعه بیسوادان کشور تقسیم و اضافه کرد: تمام دنیا سوادآموزی را کاری سخت، پیچیده، پرهزینه و زمانبر میدانند که در این راستا در کشور ما مردم محوری، مخاطب محوری، مدرسه محوری و معلم محوری در زمره سیاستهای حوزه سوادآموزی قرار گرفته است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور ادامه داد: یک چهارم بیسوادان استان فارس را جامعه عشایر تشکیل دادهاند.
وی بیان کرد: بر اساس آخرین سرشماری در سال 90، استانهای سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، کردستان و هرمزگان به ترتیب بالاترین آمار بیسوادی کشور را دارند.
باقرزاده با بیان اینکه نرخ رشد باسوادی در فارس دو درصد بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: در سرشماری سال 90، 540 هزار نفر در استان فارس خود را فاقد مهارتهای سواد دانسته که معادل 13 درصد گروه سنی شش تا 49 سال استان محسوب میشوند. وی رتبه کشوری فارس در باسوادی را رتبه هشتم اعلام کرد و گفت: در حال حاضر 80 هزار نفر در گروه سنی شش تا 49 سال در استان فارس بیسواد هستند که تعلیم 45 هزار نفر از آنان که اولیاء دانشاموزان هستند، در دستور کار قرار گرفته است. رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور در بخش پایانی سخنان خود نرخ بیسوادی شهروندان ایرانی بالای شش سال را 14.6 و گروه سنی 10 تا 49 سال را 6.7 درصد ذکر و خاطرنشان کرد: 9 میلیون و 719 هزار نفر بالای شش سال در کشور بیسواد هستند که سه میلیون نفر از آنان زیر 50 سال هستند که یک امروز تنها میلیون و 700 هزار نفر از آنان باقی ماندهاند. باقرزاده با ابراز تأسف از اینکه 40 درصد اتباع بیگانه که درصد زیادی از آنها را افاغنه مجاز تشکیل میدهند از مهارتهای سوادآموزی در کشور ما محروم ماندهاند، گفت: از پس از انقلاب تاکنون 700 هزار نفر از اتباع مجاز بیگانه در ایران باسواد شده که برای امسال نیز آموزش 10 هزار نفر دیگر در دستور کار قرار گرفته که 500 نفر از آنان در استان فارس هستند. وی با اشاره به سه اصل پذیرفته شده در تمامی اسناد بینالمللی حوزه آموزش و پرورش، بیان کرد: تضمین و دسترسی همه افراد به آموزش به ویژه کودکان، تضمین کیفیت آموزشی و تربیت شهروند جهانی سه اصل پذیرفته شده در تمامی اسناد بینالمللی حوزه آموزش و پرورش است. باقرزاده در ادامه به آمادگی افراد برای ارتباط با جامعه جهانی در حوزه آموزش اشاره و خاطرنشان کرد: آموزش، گرانیکاه تصمیمگیریها در برابر دسترسی به فرصتهای مختلف قرار دارد که با خدشه به آن دو مؤلفه دیگر در معرض مخدوش شدن قرار میگیرند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]