تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830123529




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه هاي نوسازي نظامي روسيه در دهه دوم قرن بيست و يک


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ مهر ۱۳۹۳ (۱۲:۳۵ب.ظ)
برنامه هاي نوسازي نظامي روسيه در دهه دوم قرن بيست و يک گروه اقتصاد سياسي؛
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، فروپاشي شوروي در سال 1991 و بازگشت مجدد کشوري با نام روسيه بر روي نقشه جهان، مسکو را با مشکلات زيادي در زمينه قدرت نظامي روبرو کرد. رهبران کرملين در طول دوران حيات اتحاد جماهير شوروي، بر اساس تقسيم وظايف، هر کشوري را مسوول انجام کاري کرده بودند. از اين رو بسياري از صنايع هسته اي در اوکراين، بلاروس و قزاقستان بود. اما تجزيه اين کشورها از روسيه، مسکو را با مسائل زيادي روبرو کرد.
بر اين اساس بود که ولادمير پويتن با انديشه بازگشت امپراتوري روسيه و تفکرات پطر کبير در سال 2000 وارد کاخ رياست جمهوري شد. از اين سال به بعد تلاش هاي زيادي در راستاي احياي ارتش روسيه و ارتقاي توانمندي هاي آن انجام گرفت که تاکنون نيز تداوم يافته است.
ساخت و توسعه موشک هاي قاره پيماي جديد، از سر گيري عمليات پروازي دوربرد بمب افکن هاي استراتژيک، نوسازي و ساخت زير دريايي هاي هسته اي داراي قابليت حمل و شليک موشک هاي قاره پيما، تقويت نيروي هوايي و زميني، ارتقا توان صنايع داخلي، توسعه صادرات تجهيزات دفاعي و افزايش سطح بودجه نظامي از جمله اهداف پوتين بودند.
اين در حالي بود که روسيه با مسأله گسترش ناتو در ميان کشورهاي آسياي مرکزي و قفقاز، طرح سپر موشکي آمريکا، تعميق روابط کشورهاي اروپاي شرقي با غرب، بحران هاي داخلي چچن، گرجستان و در حال حاضر اوکراين روبرو است. بر اين اساس مقامات مسکو با وجود مشکلات اقتصادي داخلي کماکان ميليتاريسم را، يکي از ابزارها و بنيان هاي قدرت اين کشور محسوب مي کنند و تلاش دارند در اين حوزه سرمايه گذاري ويژه اي انجام دهند.
در اين شرايط شوراي امنيت ملي روسيه اعلام کرد تا پايان سال 2014، دکترين نظامي خود را به واسطه تهديدات امنيتي جديد تدوين خواهد کرد. استقلال در زمينه توليد سلاح، سخت افزار و تجهيزات نظامي يکي از ستون اصلي اين دکترين خواهد بود.
با اين توصيفات اولين اقدام روسيه افزايش بودجه نظامي است. طبق گزارش وزارت دفاع اين کشور بودجه دفاعي روسيه با 21.2 درصد رشد در سال 2015 به مبلغ 79 ميليارد دلار خواهد رسيد. همچنين قرار است با توجه به رشد تورم، در سال 2016 با 7.8 درصد افزايش، 84 ميليارد دلار و در سال 2017 با تورم 4 درصدي 87 ميليارد دلار در اين بخش هزينه خواهد شد.
ولادمير پوتين در دهه دوم قرن بيست و يک و پس از آنکه دميتري مدودف بعد از چهار سال مجددا قدرت را به وي واگذار کرد از تجهيز و نوسازي بيش از هفتاد درصد ارتش خبر داد.
رئيس جمهور روسيه در سال 2012 اعلام کرد تا سال 2020، حدود 123 ميليارد دلار براي ساخت تسليحات و جنگ افزارهاي نسل جديد که از نظر قابليت نظامي از تسليحات مورد نياز براي انجام وظيفه محوله، اساسا برتري داشته باشند، هزينه خواهند کرد.
از اين رو برنامه نوسازي نيروي دريايي روسيه از سال 2012 آغاز شد. بر اين اساس مقرر شد مسكو پنج هواپيماي جنگي ارتقا يافته نسل اول Il-38N خود را كه براي جنگ عليه زيردريايي طراحي شده است، تا سال 2020 به خدمت درآورد. ارزش اين پنج فروند صد ميليون دلار ارزيابي شده است. اين هواپيماها توانايي نشانه رفتن سي و پنج هدف را به طور همزمان دارد. همچنين در سال جاري و پس از انضمام شبه جزيره کريمه به روسيه، وزارت دفاع روسيه از برنامه ريزي براي اعزام نيروهاي اضافي به كريمه در راستاي تقويت ناوگان درياي سياه تحت يك طرح 2.5 ميليادر دلاري سخن گفت. وزير دفاع روسيه اعلام كرد اين كشور تا پايان سال 2014 واحدهاي جديد دفاع هوايي و نيروهاي دريايي در ناوگان درياي سياه مستقر خواهند شد. اين تجهيزات شامل زيردريايي و كشتي هاي نسل جديد خواهند بود. بر اين اساس مسكو در صدد آن است تا براي تقويت ناوگان درياي سياه خود تا سال 2020 بيش از 2.4 ميليارد دلار صرف كند. اعلام برنامه مذكور پس از آن صورت گرفت كه روسيه از افزايش نيروهاي ناتو در شرق اروپا و درياي سياه ابراز نگراني كرد.
در حوزه بهينه سازي نيروي هوايي هم مسکو قراردادي به مبلغ 470 ميليون دلاري با شركت روسي ميگ براي دريافت 16 جنگنده پيشرفته ميگ 29 امضا كرد. سخنگوي وزارت دفاع اظهار داشت قرار است بيش از 100 جنگنده نسل چهارم ميگ 35 تا سال 2016 به نيروي هوايي ملحق شود. همچنين فرمانده نيروي هوايي روسيه از جايگزيني هواپيماهاي ميگ 31 با رهگيرهاي دور برد خبر داد. اين برنامه از سال 2017 آغاز مي شود و تا سال 2025 ادامه خواهد داشت.
در حوزه نيروي زميني نيز مسکو تصميم دارد يازده هزار وسيله نقيله زره پوش جديد و چهارده هزار خودرو نظامي خريداري کند. بر اين اساس هفتاد درصد نيروي زميني تا سال 2020 به سلاح هاي مدرن جديد و سخت افزارهاي نظامي مجهز خواهد شد که در مجموع شامل بيش از پنج هزار زره پوش جديد، حدود 6 هزار سخت افزار نظامي و چهارده هزار خودرو خواهد بود. علاوه بر اين تا سال 2016، تعداد تشکيلات نظامي مجهيز به سيستم هاي موشک بالستيک اسکندر M را به هفت برساند. منطقه مرکزي تا پايان سال 2014 و مناطق نظامي جنوبي و شرقي روسيه نيز در سال 2015 چنين تجهيزاتي دريافت مي کنند.
در ادامه تقويت توان و مانور ميليتاريستي، روسيه پايگاه نظامي خود در تاجيکستان را به هفت هزار نيرو و چندين سيستم راکت انداز چند منظوره مجهز کرد. همچنين پويتن در سفر اخير خود به آمريکا لاتين از تأسيس چند پايگاه در اين قاره خبر داد. آرژانتين، كوبا، نيكاراگوئه و ونزوئلا كشورهاي احتمالي اين برنامه هستند. گفتني است در حال حاضر روسيه در جمهوري آذربايجان، ارمنستان، آبخازيا، بلاروس، قزاقستان، قرقيزستان، سوريه، تاجيكستان و اوستياي جنوبي داراي پايگاه نظامي است.

زهرا سادات حسيني













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن