تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870925538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برف پاییزی مدارس ارومیه را به تعطیلی کشاند/ احتمال افت 9 درجه ای دما


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > آذربایجان غربی گزارش خبری مهر:
برف پاییزی مدارس ارومیه را به تعطیلی کشاند/ احتمال افت 9 درجه ای دما
ارومیه – خبرگزاری مهر: بارش شدید باران پاییزی که از نیمه های روز گذشته در ارومیه و دیگر شهرهای آذربایجان غربی آغاز شده، با تبدیل به بارش برف همراه بوده و موجب شد امروز مدارس نوبت صبح این شهرستان در تمامی مقاطع تحصیلی تعطیل شود.



به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام سازمان آموزش و پرورش به علت شدت بارندگی ها و آبگرفتگی معابر عمومی امروز دوشنبه 28 مهر 93، مدارس نواحی دوگانه ارومیه، مناطق سیلوانا، صومای برادوست، انزل و نازلو در تمامی مقاطع تحصیلی در سری صبح تعطیل است. در پی ورود یک سامانه بارش زای قوی، دمای هوای استان طی هفته جاری به صورت محسوس در حال کاهش است این سامانه زمینه بارش باران در نقاط مختلف آذربایجان غربی را فراهم می کند که پس از این بارندگی ها، افت محسوس دما به میزان هفت تا 9 درجه سانتی گراد در مناطق مرکزی و جنوبی استان رخ می دهد. بر اساس بارش شدید برف مردم شهرهای مختلف استان از جمله ارومیه، سلماس و اشنویه و سایر شهرستانها به لباس های گرم زمستانی و وسایل گرمایشی روی آورده اند. مدارس شهر ارومیه و ادارات این شهر با وجود اعلام افت محسوس دما توسط هواشناسی آذربایجان غربی هنوز سیستمهای گرمایشی خود را راه اندازی نکرده اند. بارش برف و باران که از عصر روز گذشته در آذربایجان غربی آغاز شده همراه با وزش باد و نیز رعد و برق های مهیب بوده است. این بارندگی ها موجب ایجاد اختلال در رفت و آمد مردم در سطح شهرهای استان، قطع برق در برخی نقاط شهر ارومیه و نیز آبگرفتگی شدید معابر شده است. مسئولان هواشناسی آذربایجان غربی روز گذشته با صدور اخطاریه ای نسبت به آبگرفتگی معابر و طغیان رودخانه ها در استان هشدار داده اند. شهرستان ارومیه دارای بیش از 150 هزار دانش آموز است که در ارومیه و در بخشهای سیلوانا، صومای برادوست، نازلو، انزل و قوشچی مشغول به تحصیل هستند.

پیش بینی بروز سیلاب و طغیان رودخانه ها همچنین هواشناسی آذربایجان غربی با صدور اطلاعیه ای نسبت به آبگرفتگی معابر عمومی، سیلاب و طغیان رودخانه ها در مرکز و جنوب استان نیز در روزهای یکشنبه و دوشنبه هشدار داد. این نهاد با صدور اخطاریه شماره 12 از روز گذشته به طور مستمر نسبت به افت دما، بروز بارندگی های شدید و جاری شدن سیل هشدار داده است. در 24 ساعت گذشته شهر ارومیه و پلدشت با 18 درجه سانتی گراد بالای صفر گرمترین شهر استان و شهر ارومیه همزمان با شش درجه بالای صفر خنک ترین شهر آذربایجان غربی بوده است. از اوایل صبح امروز رانندگان نیز که در سطح شهر و محورهای ارتباطی استان تردد می کنند مجبور به استفاده از تجهیزات زمستانی بخصوص در گردنه های برف گیر آذربایجان غربی از جمله گردنه قوشچی شده اند. راه و شهرسازی آذربایجان غربی هم امروز اعلام کرد: تمام راههای آذربایجان غربی با وجود بارش شدید باران و برف باز هستند و تردد در آنها جریان دارد. بر اساس اعلام این نهاد در برخی از جاده های کوهستانی آذربایجان غربی نظیر قوشچی بارش برف شدید گزارش شده ولی با وجود این، راهداران آذربایجان غربی اجازه بسته شدن محورهای مواصلاتی را ندادند. تردد در گردنه قوشچی به کندی در جریان است و خودروها با آرامی و احتیاط از این منطقه عبور می کنند، شهروندان با توجه به بارش باران و برف، تنها در صورت لزوم وارد جاده ها شوند و وسایل لازم را نیز به همراه داشته باشند.

ارتفاع برف به بیش از 10 سانتیمتر در محور اشنویه به ارومیه گزارش شده است بارش شدید برف و باران که از شب گذشته در اشنوبه آغاز شده، زمینه کندی تردد خودروها در محورهای مواصلاتی این شهرستان را فراهم کرده است در حال حاضر ارتفاع برف در محور اشنویه به ارومیه در جنوب آذربایجان غربی به بیش از 10 سانتی متر رسیده است. هم اکنون محور اشنویه به ارومیه با بارش برف و محورهای اشنویه به پیرانشهر و اشنویه به نقده نیز با بارش شدید باران همراه است . بارش برف و باران در محور اشنویه در برخی نقاط به ویژه در گردنه خورشید با رانش کوه همراه بوده است که گروه های راهداری هم اینک در حال پاکسازی این مناطق هستند. ارتفاع برف در برخی مناطق روستایی این شهرستان از جمله دشت بیل نیز به 15 سانتی متر رسیده است. محور اشنویه به ارومیه به طول 75 کیلومتر به دلیل کوهستانی بودن و کم عرض بودن جاده در بیشتر ماه های سردسیر زمستان با بارش برف و کندی تردد خودروها همراه است. هم اکنون دمای هوا در این شهرستان با افت ناگهانی هشت درجه ای در زمان حاضر به دو درجه بالای صفر کاهش پیدا کرده است.

بارش برف در سلماس موجب خوشحالی کشاورزان شد بارش اولین برف سال در بیست و هشتمین روز از پاییز سال 93 ضمن خوشحالی کشاورزان سلماسی، آنها را به سالی پر برکت امیدوار کرده است. در حال حاضر که پوشش ابر، آسمان سلماس را فرا گرفته و برکت آسمانی در حال باریدن است، دمای هوا نیز به شدت کاهش یافته و گفته می شود ارتفاع برف در مناطق کوهستانی این شهرستان به 20سانتی متر می رسد. به دلیل سردی و برودت هوا مردم بخاری های خود را روشن کرده و با پوشیدن لباس های گرم در شهر سلماس تردد می کنند. بارش برف هم اکنون در کلیه محورهای منتهی به شهرستان ادامه دارد و عبور و مرور در گردنه های قره تپه در محور سلماس به خوی و نیز گردنه قوشچی در محور سلماس به ارومیه فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است.


۱۳۹۳/۷/۲۸ - ۱۱:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن