تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه بر باطل سوار شود، مَركبش او را ذليل خواهد كرد. كسى كه از راه حق منحرف شود ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867293170




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه ولایتی به دولت ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
توصیه ولایتی به دولت ترکیه




رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: راه‌حل سوریه سیاسی است و از طریق گفت‌وگو حل و فصل می‌شود.





خبرگزاری تسنیم: علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از دیدار استفان دمیستورا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد حمایت ترکیه به عنوان کشور همسایه سوریه از تروریست‌ها و نقش این کشور در تشدید بحران سوریه، گفت: ما از همه کشورهای همسایه سوریه از جمله ترکیه می‌خواهیم برای حل بحران سیاسی این کشور به دنبال راه‌حل سیاسی باشند و از دخالت در امور دیگر کشورها خودداری کنند.

وی با بیان اینکه امروز تجربه جامعه جهانی و آنهایی که از تروریست‌ها حمایت کرده‌اند، نشان داده این حمایت‌ها سودی نداشته و تروریست‌ها امروز گریبان خود را گرفته‌اند، گفت: امروز جامعه جهانی به این نتیجه رسیده به کارگیری نیروهای نظامی غیرسوری و عبور غیرقانونی از مرزهای سوریه و وارد کردن آنها به جنگ با سوریه چه نتیجه‌ای داشته است.

ولایتی تصریح کرد: امروز همان‌هایی که داعش را تقویت کرده‌اند، این گروهک تروریستی به خطری برای کل منطقه تبدیل شده است.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز کشورهایی که کمک‌های نظامی و تسلیحاتی به تروریست‌ها کرده‌اند، ائتلافی علیه این گروهک به وجود آورده‌اند، افزود: همان‌هایی که این گروهک را ایجاد کردند ائتلافی علیه آن ایجاد کرده‌اند که معتقدیم کاری که داعش انجام می‌دهد تفاوتی با النصره و گروهک تروریستی القاعده ندارد.

وی با بیان اینکه تروریست‌ها در سوریه مردم بی‌گناه و خبرنگاران را کشته و سر می‌برند، تاکید کرد: کشورهای همسایه سوریه کاری نکنند که تروریست‌ها را تسلیح کرده و آنها را به جنگ علیه سوریه تحریک کنند.

ولایتی اظهار داشت: معتقدیم راه‌حل بحران سوریه، سیاسی است و از طریق گفت‌وگو حل و فصل می‌شود. گروه‌های داخلی سوریه نیز می‌بایست از طریق گفت‌وگو مشکلات خودشان را حل و فصل کنند، زیرا گزینه راه‌حل نظامی برای حل و فصل این بحران مناسب نیست.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان خاطرنشان کرد: راه‌حل سیاسی و گفت‌وگو راه‌حل مناسبی برای حل مشکلات در همه کشورهایی که اختلافاتی دارند است که در مورد سوریه نیز این موضوع صادق بوده و همین‌طور است.

در ادامه استفان دمیستورا فرستاده دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید نظر شما در مورد ایجاد ائتلاف علیه گروهک تروریستی داعش با نظر شورای امنیت سازمان ملل چیست؟ گفت: شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه‌ای را تصویب کرده که براساس آن از همه کشورهای دنیا خواسته هر کاری که از دست‌شان بر می‌آید برای مقابله با خطر گروه تروریستی داعش انجام داده و با آن مقابله کنند.

وی در پایان گفت: من به دنبال این هستم که سفر منطقه‌ای برای حل بحران سوریه داشته باشم و نظر بازیگران منطقه در حل بحران این کشور را جویا شوم. قصد ندارم در کنفرانس خبری به تشریح مواضعم بپردازم، بلکه هدفم حل بحران سوریه است و نتایج آن پس از انجام این سفرها مشخص می‌شود.







تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن