تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831342108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبانی فکری تان را درست کنید!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مبانی فکری تان را درست کنید! تهران- ایرنا- «علی مطهری» را شاید بتوان از ریزش های جریان اصولگرایی در چندسال اخیر دانست. او که روزگاری یکی از امیدهای جریان اصولگرایی برای رویارویی و انتقاد با دولت اصلاحات به شمار می رفت، امروز در جایگاهی ایستاده است که هیچ با آنچه امروز عنوان اصولگرایی را برخود می بیند، نسبتی ندارد.


به همین خاطر بود که در مجلس هشتم یک بار نزدیک بود از جریان اصولگرایی اخراج شود و در انتخابات مجلس نهم نیز ابتدا از سوی هیئت های اجرایی انتخابات ردصلاحیت شد تا فرزند ایدئولوگ انقلاب اسلامی نیز فکر نکند که برای ورود به مجلس اصولگرا کار راحتی در پیش رو دارد. او اما تایید و از سوی مردم تهران نیز به نمایندگی انتخاب شد تا رویه چند سال اخیر خود ( به خصوص پس از حوادث انتخابات خرداد88) را در مجلس دنبال کند.
او اکنون در جایگاهی ایستاده است که در دورترین نقطه از اردوگاه اصولگرایی ارزیابی می شود و به همان اندازه اصلاح طلبان با مواضع چندسال گذشته وی نزدیکی و همراهی بیشتری احساس می کنند. مواضع اصولگرایان درباره حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری 88، آزادی بیان، مطبوعات و همچنین برخورد با آیت الله هاشمی رفسنجانی، به شدت از سوی علی مطهری با مخالفت روبه رو شده است، به گونه ای که این روزها او هیچ قرابتی با این جناح قدرتمند احساس نمی کند. اما تلاش های اخیر بزرگان این جناح برای ایجاد«همگرایی» در جبهه اصولگرایی سبب شد تا علی مطهری به بهانه این تلاش ها در یادداشتی موانع همگرایی در این جبهه را برشمارد، اما آن چنان که معمول سال های اخیر وی بوده است، این موضوع را با کنایه و انتقاد همراه کرده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در یادداشتی که عصر ایران منتشر کرده آورده است:همگرایی اصولگرایان که به تازگی همایشی نیز در راستای آن برگزار شد پیش از هر موضوعی نیازمند توجه به برخی از نکات است. اصول گرایان قبل از این گونه اقدامات باید بر اصول و مبانی فکری خود توافق کنند. برداشت آنها از بسیاری مبانی فکری مانند آزادی بیان، رابطه حقوق ملت و حفظ نظام، اصل ولایت فقیه و رابطه عدالت و ولایت، نوع برخورد با منتقدان حکومت، مسئله ارتباط با جهان، ضرورت اصلاحات، تعریف خروج از نظام و برخی مسائل فرهنگی متفاوت است. تا زمانی که اصول گرایان مبانی فکری یکسانی نداشته باشند وحدت آنها عملی نخواهد بود و در صورت وحدت، پایدار نخواهد بود.
وی در توضیح این مطلب نوشته است: مثلاً در مسئله آزادی بیان برخی از آنها دایره اش را خیلی محدود می کنند و برخی می گویند ولی فقیه را هم می توان نقد کرد. یا درباره حفظ نظام برخی از آنها عملا برای حفظ نظام هر تخلفی و هر ظلمی را مجاز می دانند و برخی برای حقوق مردم و فصل سوم قانون اساسی احترام قائل اند. یا درباره اصل ولایت فقیه، بعضی از آنها آن را به اشتباه به شکل پادشاهی تلقی می کنند و برخی عدالت را بر ولایت مقدم می دانند و چهارچوبی برای آن قائل اند و ولایت فقیه را ولایت ایدئولوژیک و نظارت تفسیر می کنند. یا درباره نوع برخورد با منتقدان نظام، برخی اصول گرایان هر انتقادی از نظام را به معنی خروج از نظام می دانند و برخی انتقاد را حق تک تک مردم می دانند و منتقد را خارج از نظام نمی دانند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه این یادداشت افزوده است: بنابراین آنچه که برای اصول گرایان اولویت دارد وحدت بر سر اصول و مبانی فکری است، یعنی آنها ابتدا باید یک همایش فکری و ایدئولوژیک برگزار کنند و در آن، مفهوم دقیق مبانی فکری خود را مشخص کنند تا معلوم شود آیا همه بر اصول روشنی توافق دارند یا اینها صرفاً مشترکات لفظی است و هر فرد یا گروهی برداشت خاص خودش را دارد.
مطهری در پایان نوشته است: این که بگوییم اصول گرایی یعنی پیروی از ولایت، کافی نیست. در واقع خواسته ایم خودمان را از تفکر و اظهارنظر و تصمیم گیری آزاد کنیم و به بهانه ولایت فقیه، برخی تکالیف را از خود ساقط کنیم. به علاوه، چگونگی این پیروی قابل بحث است. لذا تا این مسائل روشن نشود وحدت اصول گرایان معنی ندارد، و الاّ وحدت فقط برای کسب قدرت خواهد بود.
منبع: ابتکار
اول**1368**


27/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن