تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798317166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حملات Man-in-the-Middle و راه های مقابله با آن چیست؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: حملات Man-in-the-Middle و راه های مقابله با آن چیست؟
حفاظت از اطلاعات در فضای آنلاین یک وظیفه سنگین و بزرگ است به ویژه در دوره فعلی که اغلب هکرها از روش های پیچیده برای سرقت اطلاعات استفاده میکنند. حملات از نوع Man-in-the-Middle یکی از این روش ها است که در اینجا شما را با آن و روشهای مقابله با آن آشنا میسازیم.
کد خبر: ۴۴۲۹۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰ - 19 October 2014



حملات Man-in-the-Middle و راه های مقابله با آن چیست؟
حفاظت از اطلاعات در فضای آنلاین یک وظیفه سنگین و بزرگ است به ویژه در دوره فعلی که اغلب هکرها از روش های پیچیده برای سرقت اطلاعات استفاده میکنند. حملات از نوع Man-in-the-Middle یکی از این روش ها است که در اینجا شما را با آن و روشهای مقابله با آن آشنا میسازیم.
به گزارش «تابناک» در گزارش روز گذشته راز هایی در باره هک شدن وایرلس از سوی هکرها را برای شما بازگو کردیم که آنگونه که به نظر میرسد، اهمیت این موضوع نزد مخاطبان زیاد است. در این گزارش به حفاظت از حملات از نوع Man-in-the-Middle یا MITM اشاره کردیم که در اینجا این موضوع را کمی بیشتر مورد بررسی قرار میدهیم. حملات MITM چیست و چگونه کار میکند؟ این نوع از حملات همچنین با عنوان Bucket Bridge Attack نیز شناخته میشوند و گاهی به آنها Janus Attack نیز میگویند. همانگونه که از نام آن بر می آید حمله کننده یا هکر در این نوع از حملات خود را در بین ارتباط دو طرفه قرار میدهد و به گونه ای رفتار میکند که هر دو طرف ارتباط – معمولا سرور و کاربر – احساس میکنند که به شکل مستقیم ارتباط دارند. در حالی که کل ارتباط تحت کنترل هکر قرار دارد:
حملات Man-in-the-Middle و راه های مقابله با آن چیست؟

حمله MITM تنها زمانی موفق خواهد بود که هکر یک شناسایی دو طرفه را شکل دهد. به این معنی که از هر دو طرف ارتباط مجوز دسترسی را پیدا کند. بسیاری از پروتکل های رمزگذاری تنها از مجوز در آخرین نقطه ارتباط استفاده میکنند به ویژه برای عقیم گذاشتن حملات MITM. برای مثال پروتکل SSL یا Secure Sockets Layer از یک گواهی تصدیق شده برای یک یا هر دو طرف ارتباط استفاده میکند. سه شخص A و B و C را در نظر آورید. A قصد ارتباط اینترنتی با B را دارد در حالی که C که همان هکر است مانع این ارتباط مستقیم شده و در پشت سر B به یک ارتباط کاذب با A میپردازد. در ابتدا A از B در خواست Public Key یا کد عمومی میکند. اگر B این کد را ارائه کند، در این میان C آن را بدست می آورد و حمله از اینجا آغاز میشود. سپس C پیام جعلی به A ارسال میکند که به نظر از سوی B آمده است، اما شامل کد عمومی C است. A به سادگی تصور میکند که این کد عمومی مختص به B است که البته کاملا در اشتباه است! در بسیاری از این نوع حملات، هکر از یک روتر WiFi برای مداخله در ارتباط استفاده میکند. این نوع از حمله اغلب از طریق نفوذ به روتر با استفاده از یک بدافزار صورت میگیرد. در ابتدا هکر سیستم خود را به عنوان یک WiFi تعریف میکند و نام WiFi عمومی را بر آن قرار میدهد. زمانی که کاربر به این روتر متصل شد تا به ارتباط اینترنتی مشغول شود؛ در این حالت هکر میتواند به راحتی اطلاعات وی را سرقت نماید.
حملات Man-in-the-Middle و راه های مقابله با آن چیست؟

راه مقابله با حملات MITM چیست؟ اغلب راه های موثر برای مقابله با این حملات در سمت سرور یا روتر قرار دارد. کاربر تقریبا کنترل اساسی بر روی تعامل ندارد اما میتواند از یک رمزگذاری قدرتمند برای ارتباط با سرور استفاده کند. اما یک راه دیگر برای مقابله با این حملات، این است که هیچ گاه به WiFi عمومی به شکل مستقیم متصل نشوید. برای این کار حتما از افزونه های مرورگرها همچون HTTPS Everywhere (اینجا) یا ForcTLS (اینجا) استفاده نمایید. این افزونه ها به شما کمک میکنند که هر کجا که امکان داشته باشد، از یک ارتباط مطمئن و بدون مداخله استفاده کنید.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن